Şimdi Ara

SAMSUNG LE46C750 3D TAVSİYE EDEN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
102
Cevap
2
Favori
6.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SAMSUNG LCD LE46C750 FİYAtı 2500TL-3000TL ARASINDA DEĞİŞİYOR..200 HZ 3D

SAMSUNG LE46C750 3D TAVSİYE EDEN VAR MI?

özellikleri :

PANEL

EKRAN BOYUTU 46"(117cm)Ekran Genişliği
    TASARIM Samsung Crystal TV
    KONTRAST Ultra Kontrast
    PANEL Ultra Clear Panel
    PANEL RENK Siyah

ÇÖZÜNÜRLÜK

ÇÖZÜNÜRLÜK 1920x1080 Çözünürlük

GİRİŞ-ÇIKIŞ TERMİNALLERİ

HDMI 4
    DLNA Var
    PC GİRİŞİ Var
    Cl+ SLOT (PAY-TV READY) Var
    SCART GİRİŞİ 2 Adet
    USB GİRİŞ VAR
    ETHERNET Var
    KOMPONENT Var
    USB 2.0 Mpeg-4 AVC, Mpeg-1, MPEG-2, MPEG-4, Jpeg, Mp3, DivX, Mkv, DivX 6.0
    KOMPOZIT Var
    USB-RECORDING(PVR READY) Var

EXTRA ÖZELLİKLER

RESİM GÖSTERİM HIZI 200HZ
    GÖRÜNTÜ İŞLEMCİSİ 3D Hyper Real Engine
    TELETEXT Var
    DVB-T VAR
    DVB-C TUNER Var
    YÜKSEK KALİTE YAYIN FULL HD
    3D TV Var
    WI-FI VAR
    ON SCREEN DISPLAY Var
    CONNECTION SHARE Var
    ON/OFF TIMER Var
    VIDEO SİNYAL UYUMLULUĞU 1080P
    İNTERNET TV Var
    OYUN MODU Var
    ECO SENSÖR Var

SES ÖZELLİKLERİ

SRS TRUSURROUND Var
    TS™ Var
    HOPARLÖR 2x10 W
    DOLBY® DIGITAL PLUS Var
    AUDIO OUT Var
    KULAKLIK ÇIKIŞI Var

ENERJİ-AĞIRLIK-BOYUT

ELEKTRİK TÜKETİMİ (ÇALIŞIRKEN) 165 W
    STAND BY 0,1 W
    GÜÇ KAYNAĞI AC 110-240V, 50/60Hz
    GENİŞLİK 1119 mm
    DERİNLİK 80,4 mm
    YÜKSEKLİK (AYAKSIZ) 680 mm
    AĞIRLIK 18,1 Kg

AKSESUAR

UZAKTAN KUMANDA Var
    MASA ÜSTÜ AYAK Var
    ENERJI KABLOSU vAR

Artıları ve eksileri nelerdir sizce ?
    Bunun dışında başka tavsiyeleriniz var mı ?
    35 metre karelik bir salon için boyutları nasıl sizce, bazı arkadaşlar ekran dikdörtgen şeklinde olduğu için insanları yayvan gösterir,kare gibi olsa daha iyi diyorlar ne dersiniz ekran boyutu ile ilgili ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magnlina -- 24 Mart 2011; 14:25:35 >

• bir de bu var tabii :

SAMSUNG FULL HD-102 cm LCD TV, Ultra Clear, 100HZ, 1920x1080, DLNA, 4xHDMI, 40C650-52-54

ikisini kıyaslarsanız hangisi? fiyat farkı arada 1000 tl..
  • Çok kaliteli tartışmasız piyasadaki en iyi lcd üründür. + 3D teknolojisini çok başarılı destekliyor. yok yok yani tv de. sadece LED değil onada gerek yok zaten şu aşamada. gönül rahatlığı ile alabilirsin..
  • 3D konusunda sony tv ler daha başarılı benim edindiğim tecrübeler doğrultusunda bu bir gerçek. Sony görüntü kalitesi ve işlemci hızı konusundada daha iyi gibi. Tabi fiyatlar yüzünden bende samsung tercih edicem gibi duruyor. Ama samsung d serisi konusunda hepimiz çok umutluyuz. Bütçe sıkıntısı durumunda c750 en iyi seçim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 24 Mart 2011; 21:06:52 >
  • Bende bu ara bir lcd almaya niyetliyim samsungun bu modeli ilk tercihimdi fakat dvb-s olmayisi tek sorun benim icin ayrica bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim SONY - KDL 46 NX 715 ile bu model arasinda 400€ luk bir fark var sizce buna degermi yoksa samsungmu tercih etmeliyim.Yada ayni özelliklere sahip baska biir model önerisi olan varmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magnlina -- 25 Mart 2011; 16:22:48 >
  • hic bi dezavantaji olmaz. zaten hic bir yerde 200hz yayin yoktur. tv nin girisleri 50hz destekler ama tv icinde bu resim sayisi cogaltilarak 200hz e kadar cikabilir. ayrica 3D efektini algilamak icin minimum 120hz gereklidir. bu nedenle 100hz 3D tv yoktur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İB de D serisi birkaç TV nin fiatı var..Sanırım yeni fiatlar beklentilerin ötesinde olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CmlCngz -- 25 Mart 2011; 17:58:59 >
  • arkadasim ledlere hic bakma bile. ledin tek avantaji ince olmasi ve enerji tasarrufudurki zaten c750 dier lcd lere gore daha az elektrik harcar. ledlerle lcd lerin hic bi farki yoktur. aslinda led lerde lcd tv dir ama aydinlatma sekilleri farklidir. ledlerde ekranin kenarlarinda led lambalar bulunurken lcd lerde ekranin arkasinda floresan lamba bulunur. bu goruntude hic bi fark yapmaz! led tv die bisey yoktur, led aydinlatmali lcd tv vardir! led ureticilerin pazarlama ismidir! ayrica led oturmamis bi aydinlatma sekli oldugu icin aydinlatma sorunlari vardir ve ekranin tamamina esit mikarda isik yayamaz! c750 den sasma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 25 Mart 2011; 18:09:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

arkadasim ledlere hic bakma bile. ledin tek avantaji ince olmasi ve enerji tasarrufudurki zaten c750 dier lcd lere gore daha az elektrik harcar. ledlerle lcd lerin hic bi farki yoktur. aslinda led lerde lcd tv dir ama aydinlatma sekilleri farklidir. ledlerde ekranin kenarlarinda led lambalar bulunurken lcd lerde ekranin arkasinda floresan lamba bulunur. bu goruntude hic bi fark yapmaz! led tv die bisey yoktur, led aydinlatmali lcd tv vardir! led ureticilerin pazarlama ismidir! ayrica led oturmamis bi aydinlatma sekli oldugu icin aydinlatma sorunlari vardir ve ekranin tamamina esit mikarda isik yayamaz! c750 den sasma

yclycl arkadasa katılıyorum cok iyi bir tespit yapmıs led reklamlarından dolayı insanların kafası cok fazla karısmıs durumda özellikle insanlar tv ne kadar ince ise o kadar kaliteli sanıyorlar lutfen bu tuzaga düşmeyin led ler birer lcd tv dir full led olmadıkca led almanın cok büyük bir onemi yoktur zaten magazalarda gezerken 100hz lcd tv ler ile 100hz led tv ler arasında cok buyuk fark olmadıgını gorursunuz hatta ozellikle samsungun c6000 serisi renk solgunlugu bariz görünüz c6000 almayı dusunuyorsanız vaz gecin samsungun c650 serisi ondan cok daha basarılı bir seridir c750 serisi ise bence samsungun suana kadar yaptıgı en iyi tv dir fiyat performans testine soksanız bence samsungun 650 ile ilk sırada yer alır illa led dusunurseniz philips 7665 yada 7695 düşünün derim ben nedeni de sadece led tv almıyorsunuz ambilight ozelliğinin olması internet tv sinin acık internet olması yani tum siteleri gönül rahatlıgı ile gezebilme özgürlüğünün olması ve tv nin arkasında bulunan 2x12W baslı gercek hoperlorlerin bulunması artıları yinede lcd ve ledler arasında full led olmadıkca görüntü olarak fark cok cok azdır

• hızlıal.com sitesi kampanya yapmıs 46c750 3d gözlük hediyeli lcd alana ikinci gözlük %20 indirimli hdmi kabloda %50 indirimli 2630 tl ye geliyor fiyatı sizce nasıl almayı dusunuyorum ilerde dahada duser mi samsung d serileri geldikce yoksa fırsatı kacırmadan hemen alıyım mı üstelik 12 taksitli fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mateseko -- 26 Mart 2011; 12:00:20 >
  • sd ve hd yayın performansından memnun musunuz?

Orijinalden alıntı: magnlina

arkadaşlar sağolun 46c750yi aldım..

Hayırlı olsun yorumlarını bekliyoruz

lg 47lx9500 ile samsung c750 arasinda kaldim herhalde bende samsung alacagim ..

Orijinalden alıntı: @Cihan**
    bende almak istiyorum ama hata yapmamak icin surekli erteliyorum ..

Lx9500 c750 den klasman olarak cok ustte
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orijinalden alıntı: @Cihan**
    bende almak istiyorum ama hata yapmamak icin surekli erteliyorum ..

Lx9500 c750 den klasman olarak cok ustte

bu durumda lg alinir diyorsun yani ..
    peki samsungun ayni klasmanda tafsiye edecegin model varmi ..?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.