Şimdi Ara

udyr ile nasıl oynamak gerekiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu aralar udyr ile oynuyorum rune dizilimi yaptım herşey iyi, jungle temizleme ve skill set i çok hoşuma gittiği için deniyorum. herşeyi yerli yerinde yapıyorum ama mesela dakika 20 yi geçtikten sonra skor 12-12 falan olduğu, takım aşırı feedlenmediği ve dengeli gittiği zaman yenilmeye başlıyoruz. fight a girsem adamlar yaklaştırmıyor, fight başlatmaya kalksam tanklayamiyorum tanklasam kaçamıyorum henuz core itemler bitmediği için. belli başlı itemleri bitirdikten sonra split push mu yapmam gerekiyor? Yoksa early de bol bol counter jungle mi yapmak etkili olur? gankları eksik etmeyip farmımı yuksek tutuyorum fakat bir elise veya vi gibi early-mid de hem iyi gank hem fight başlatma potansiyeli olan bir sampiyon degil ne yapacağımı bilemedim. Gank atmakta sikinti, bariz free kill olmadigi surece yakalayamiyorum, hele ki ziggs gibi sampiyonlar varsa midde adama yaklasamiyorum bile w skill i sayesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M 9 -- 9 Şubat 2014; 5:50:16 >

• takip, bende bu aralar oynuyorum aynı sorunlarım var
  • İki tip Udyr var. Phoenix Udyr ve Tiger Udyr.
    Tiger Udyr, jax tarzı. Q skillini fullüyorsun. AS + AD vuruyor. Early'de etkili, late'de düşüyor.

Phoenix Udyr. R skillini fullüyorsun. Pek ap çıkmana gerek yok CD rünler ve item'larla sürekli spamlıyorsun. Udyr için Trick2G'nin streamlerini izlemeni öneririm. Phoenix Udyr severek oynarım 700 gold yapınca direk B atıp gözyaşı alıyorsun mana stacklemeye başlıyorsun. Onun haricinde Jungle itemi olarak golem, ayakkabı olarak Ninja Tabi. Zırh ve cd için donmuş yürek. Ardından Trinity ile tadından yenmez.
  • tiger udyr yap counter jungle git. eger haritaya bakacak kadar iyi isen zaten tiger udyr + ad runes + dorans blade ile basladiginda abartisiz soyluyorum lvl 6 ya kadar seninle 1v1 girebilecek kapasitede hicbir hero yok . rahat rahat counterjungle yap aglat .
  • Tiger jungle da pek tercih edilmediği ve dediğin gibi late de düştüğü için pek sıcak bakmadım. phoenix olarak trick2g streamlerini izledim çoğu kez splitpush yapıyor. splitpush yapmanın zor olduğu durumlarda ne yapmak gerekiyor? tiger top oynamıştım çoğu kez gayet etkili oluyor fakat kimse gelip 1v1 girmiyior 2,3 kişi gelip eritiyorlar, trynda ve olaf gibi ultimate skill i olmadığı için fail oluyorsun late de. gank atarken ne yapmak lazım? sadece countergank yapabiliyorum onun dışında çoğu lane gank yemiyor, yada ben yapamıyorum bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M 9 -- 9 Şubat 2014; 11:57:26 >
  • Udyr oynamanın asıl amacı karşı jungle'ın acınası hale düşmesidir. 7 level iken karşıda ki Jarvan 3 lv olduğunu bilirim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indelicate. -- 9 Şubat 2014; 12:04:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

İki tip Udyr var. Phoenix Udyr ve Tiger Udyr.
    Tiger Udyr, jax tarzı. Q skillini fullüyorsun. AS + AD vuruyor. Early'de etkili, late'de düşüyor.

Phoenix Udyr. R skillini fullüyorsun. Pek ap çıkmana gerek yok CD rünler ve item'larla sürekli spamlıyorsun. Udyr için Trick2G'nin streamlerini izlemeni öneririm. Phoenix Udyr severek oynarım 700 gold yapınca direk B atıp gözyaşı alıyorsun mana stacklemeye başlıyorsun. Onun haricinde Jungle itemi olarak golem, ayakkabı olarak Ninja Tabi. Zırh ve cd için donmuş yürek. Ardından Trinity ile tadından yenmez.

bence ideal itemler golem ninja tf randuin/frozen hearth banshee/spirit

tear almaya gerek yok sadece geri düşürür
  • quote:

Orijinalden alıntı: M 9

bu aralar udyr ile oynuyorum rune dizilimi yaptım herşey iyi, jungle temizleme ve skill set i çok hoşuma gittiği için deniyorum. herşeyi yerli yerinde yapıyorum ama mesela dakika 20 yi geçtikten sonra skor 12-12 falan olduğu, takım aşırı feedlenmediği ve dengeli gittiği zaman yenilmeye başlıyoruz. fight a girsem adamlar yaklaştırmıyor, fight başlatmaya kalksam tanklayamiyorum tanklasam kaçamıyorum henuz core itemler bitmediği için. belli başlı itemleri bitirdikten sonra split push mu yapmam gerekiyor? Yoksa early de bol bol counter jungle mi yapmak etkili olur? gankları eksik etmeyip farmımı yuksek tutuyorum fakat bir elise veya vi gibi early-mid de hem iyi gank hem fight başlatma potansiyeli olan bir sampiyon degil ne yapacağımı bilemedim. Gank atmakta sikinti, bariz free kill olmadigi surece yakalayamiyorum, hele ki ziggs gibi sampiyonlar varsa midde adama yaklasamiyorum bile w skill i sayesinde.

Dakika 20 yi geçtikten sonra zorlanman normal çünkü udyr ile ne yapacaksan earlyde yapman gerekiyor.Tanklayamıyorum kaçsam kaçamıyorum lafını unut bi kere ya yanlış şekilde başlatmaya çalışıyosundur yada yeterli msin yoktur , buildde sorun vardır.Bunlar da doğru olmasına rağmen gerçekten oyuncak ediyorlarsa karşının comp seni çaresiz bırakıyorsa yapacak birşey yok udyrin zayıf noktası bu.

Udyr oynarken aç olman lazım gank mi attın hemen adamı ağlatmayacak şekilde 1-2 minyon tax alacaksın , ganklerden sonra hiç zaman kaybetmeden karşının ormanı yada kendi ormanına dalacaksın.Takımda bazen lane itmek yerine senin kamplarına dadanan aptal tipler olacak böyle olduğunda phoenix isen wave clearın iyi olduğu için hemen gidip lanei iteceksin , tek kişi gelirse seni durduramayacağı için itebildiğin kadar itip başka itilecek lane varsa oraya geçeceksin vs.

Gank atmak neden sıkıntı oluyor anlamadım şuan phoenix udyr ile oyuna 411 hız ile başlayabiliyorsun , ve bufflarını aldıktan sonra lv3te daha e 1. seviye iken 2 saniyeliğine 472 yapıyor bu hızını.Ziggse gank atmak her jungler için zor udyr için daha bi zor , ranked oynarken karşıda ziggs varsa udyr almamak lazım , wsini iyi kullanıyorsa gank hayal gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Advantea

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

İki tip Udyr var. Phoenix Udyr ve Tiger Udyr.

bence ideal itemler golem ninja tf randuin/frozen hearth banshee/spirit

tear almaya gerek yok sadece geri düşürür

Tear neden geri düşürsün ki sonradan muramana ya dönüşecek zaten boşa gitmeyecek ki.Soloda almak kesinlikle yanlış seçim değil , tiger iken belki ad eşya yerine tear almak geri düşürebilir ama phoenix iken tear gerekli.

• HonanımDaber kullanıcısına yanıt
    evet dediğin gibi. 3 level da ms quins ve masteries ile çok seri oluyor. ama sanırım udyr şuan ortalama bi şampiyon metada, ziggs ve gragas dışında mid alınmaz oldu, adc desen jinx yanındada thresh gibi bi sup varsa 1323 stun ve slow atarak yaklaştırmıyor kendine. madem durum böyle yapacak bişey yok.

build olarak golem + eğer rakip feedlenmediyse ve dengeli gidiyorsa triforce çıkıyorum. sonra duruma gorem spirit veya frozen hearth. gerisi tank.
    eğer rakip çok feedlendiyse triforce u biraz erteliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M 9 -- 9 Şubat 2014; 18:10:08 >
  • İlk W aç. Build olarak Antik golemin ruhu-üçlü kuvvet-randuin -ruh gömleği -ninja tabisi Son itemi karşıya göre alırsın. Tek saldırı itemin üçlü olucak gerisi Full tank kasarsan takımını çok iyi sırtlarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

evet dediğin gibi. 3 level da ms quins ve masteries ile çok seri oluyor. ama sanırım udyr şuan ortalama bi şampiyon metada, ziggs ve gragas dışında mid alınmaz oldu, adc desen jinx yanındada thresh gibi bi sup varsa 1323 stun ve slow atarak yaklaştırmıyor kendine. madem durum böyle yapacak bişey yok.

build olarak golem + eğer rakip feedlenmediyse ve dengeli gidiyorsa triforce çıkıyorum. sonra duruma gorem spirit veya frozen mallet. gerisi tank.

Ligin yüksekse doğrudur bi tresh+jinx yada cait+leona yaklaştırmıyor ama benim maçlara böyle aman aman suplar adcler gelmiyor , çoğu tresh e atmaktan habersiz , q suna bi zigzag çizdin mi şaşırıyorlar dodge atıyosun hemen.

Ben de golem sonrası trinity çıkıyorum ama 3. eşya genelde frozen heart alıyorum mana sorununu çözmesi , %20 cdr , 95 armor ve as debuff frozen mallettan daha etkili olur gibi geldi bana.Ama hiç denemedim belki adama yapışıp yavaşlatmak daha etkili oluyordur.

• uydr soru sormaz
  • adc nin yanında dur geleni stunla
  • takim ediyorum yararlı bilgiler edinebilirim
  • ayakkabı olarak ninja tabi cıkarlar genelde ben gezgin cıkıyorum + e kimse tutamıyor bu heroyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

build olarak golem + eğer rakip feedlenmediyse ve dengeli gidiyorsa triforce çıkıyorum. sonra duruma gorem spirit veya frozen mallet. gerisi tank.

Ligin yüksekse doğrudur bi tresh+jinx yada cait+leona yaklaştırmıyor ama benim maçlara böyle aman aman suplar adcler gelmiyor , çoğu tresh e atmaktan habersiz , q suna bi zigzag çizdin mi şaşırıyorlar dodge atıyosun hemen.

Ben de golem sonrası trinity çıkıyorum ama 3. eşya genelde frozen heart alıyorum mana sorununu çözmesi , %20 cdr , 95 armor ve as debuff frozen mallettan daha etkili olur gibi geldi bana.Ama hiç denemedim belki adama yapışıp yavaşlatmak daha etkili oluyordur.

pardon oyuna girerken yazdım acele ile, frozen heart olacak o, frozen mallet çok uç bi item udyr için yanlış yazdım
    evet elodan eloya değişiyor ama mesela bot a tribush ve lane bushdan gank dışında hiçbirşey yapamıyorum, ki o da fail oluyor genelde wardlı tutuyorlar. duruma göre picklenmeli bence de udyr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M 9 -- 9 Şubat 2014; 18:11:27 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.