Şimdi Ara

Ucuza rp satanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aklıma takılan bir konu, rp'yi riottan daha ucuza satanlar bu rpleri nereden buluyor? Bunların çoğu fake değil sonuç olarak, gayet orijinal kod veriyor adam, peki mesela Riot'un 10 liraya sattığı şeyi başka biri nasıl 8 liraya verebiliyor, kar etmezse satmaz demek ki kendisi 8'den de ucuza bulmuş. Gerçekten bilen birinin sırrını paylaşacağını hiç zannetmiyorum ama en azından bir ipucu verin. Sonuç olarak bütün kodları uygulama sahibi olarak Riot oluşturuyor olması lazım, kendi sisteminden sattığından daha ucuza el altından da mı pazarlıyor bu şirket? Nerden geliyor bu ucuz rpler?

• sahtecilik vardı ya unuttum biri yazar az sonra
  • Playstore üzerinden başkaların hesabına girip rp çekiyorlar ucuza satanların çoğu bu şekilde yapıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balta_Sapı

sahtecilik vardı ya unuttum biri yazar az sonra

Anlıyorum tamam da eğer sahte olursa oyunun kodu tanımaması lazım. Alışveriş yapanlar gayet memnun, çalışıyor kodlar tıkır tıkır.

quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin

Playstore üzerinden başkaların hesabına girip rp çekiyorlar ucuza satanların çoğu bu şekilde yapıyor.

Eğer durum böyleyse şüpheli yerlerden rp almak bu hırsızlığa ortak olmak olur gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Straw Hat -- 3 Aralık 2014; 10:58:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vatansever268

quote:

Orijinalden alıntı: Balta_Sapı

sahtecilik vardı ya unuttum biri yazar az sonra

Anlıyorum tamam da eğer sahte olursa oyunun kodu tanımaması lazım. Alışveriş yapanlar gayet memnun, çalışıyor kodlar tıkır tıkır.

quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin

Playstore üzerinden başkaların hesabına girip rp çekiyorlar ucuza satanların çoğu bu şekilde yapıyor.

Eğer durum böyleyse şüpheli yerlerden rp almak bu hırsızlığa ortak olmak olur gibime geliyor.

Karddes hayatmz kack oldu dunyadan hbrnz yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sahte kredi kartı veya ttnet tek şifre çalıp satıyorlar playstore gamesultan gibi sitelerden alıp
  • sahtecilik filan denilmişte bence adam gidiyordur Rito Tr görevlisiyle ben 10 bin Tl lik kod alacam diye anlaşma yapıyordur. Tabi senin 10 tl lik aldığın kodla adamın 10 bin liralık kod arasında birim alım fiyatında oynama vardır sonuçta sıcak para 10 liralık kodu 6 liraya alıp 8 liraya satabilir .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedymaster

sahtecilik filan denilmişte bence adam gidiyordur Rito Tr görevlisiyle ben 10 bin Tl lik kod alacam diye anlaşma yapıyordur. Tabi senin 10 tl lik aldığın kodla adamın 10 bin liralık kod arasında birim alım fiyatında oynama vardır sonuçta sıcak para 10 liralık kodu 6 liraya alıp 8 liraya satabilir .

Bu dediğine sen inandın mı

• kaçakçılık hırsızlık başka ne olucak ? kaç kişinin canını yaktılar bu zamana kadar bu konuda idari bir duzenleme yapılmaya calısılınıyordu hatırladığım kadarıyla

• Genelde kaçak oluyor yani pek yasal olduğu söylenemez
    çok nadir bulursun kodu sitelerden almış zararına satan
  • Bu arada legal rp alım sitelerinde adam mı kekliyorlar anlamış değilim, 16-17 tl'ye 5 euroluk euwest rpsi satılıyor. Zaten 5 euronun kendisi 14 tl'nin altında şu an, kur dönüşümü diye bu elemanlara para mı kazandıracağım?
  • * Adamın teki var forum nicki "ömerşirket" galiba yanlış hatırlamıyorsam. 6 k rpyi 45 TL den veriyor şu an, geçen de 3x6k rpyi 80 tlden satıyordu.

* 6k RP nin en uygunu 60 TL civarında şu an varın siz hesap edin.

* Stok geldi, stok gitti gibi şekillerde yapıyor bu vatandaş. Forumdan 3-5 kişi de referans olmuş buna konusunda ama hepsi de er-erbaş.

* Ne kadar referansı da olsa ben gittim 65 tl verip Riotun sitesinden aldım kredi kartıyla.

* İsterseniz geri kafalı, isterseniz enayi diyin ben aklıma yatmayan işe bulaşmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şifalı Bitki

* Adamın teki var forum nicki "ömerşirket" galiba yanlış hatırlamıyorsam. 6 k rpyi 45 TL den veriyor şu an, geçen de 3x6k rpyi 80 tlden satıyordu.

* 6k RP nin en uygunu 60 TL civarında şu an varın siz hesap edin.

* Stok geldi, stok gitti gibi şekillerde yapıyor bu vatandaş. Forumdan 3-5 kişi de referans olmuş buna konusunda ama hepsi de er-erbaş.

* Ne kadar referansı da olsa ben gittim 65 tl verip Riotun sitesinden aldım kredi kartıyla.

* İsterseniz geri kafalı, isterseniz enayi diyin ben aklıma yatmayan işe bulaşmam.

Hepsi er-erbas diyosunuz ama yuzde 40i anca oyledir. Kredi kartiyla aliyolar diyenler de bildigin cahildir.

• Cok satis yaptim hepside yasal dogru yolla sattiklarimda hic bir sorun cikmadi. Yalniz benimki gamesultandan alip ss li bir sekilde guvenli olarak atiyodum asla playstoredan alan biriyle anlasma yapmayin o yol dolandiriciliga giriyor tehlikeli ^^

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taraftar grupları, klübün sattığı fiyatın yarısına nasıl bilet satıyorsa aynı mantık olduğunu düşünüyorum. Birde promosyon amaçlı dağıtması için şirketten çıkan hediyelerin dağıtılmadan birilerinin eline geçip satılması durumu olabilir ancak onda da stok geldi gitti olmaz sanırsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

Cok satis yaptim hepside yasal dogru yolla sattiklarimda hic bir sorun cikmadi. Yalniz benimki gamesultandan alip ss li bir sekilde guvenli olarak atiyodum asla playstoredan alan biriyle anlasma yapmayin o yol dolandiriciliga giriyor tehlikeli ^^

* Çok merak ettim hocam 6k RP yi en düşük ne kadara sattınız?

* Dediğim gibi adam 3 x 6k RP yi 80 TL ye sattı.

* Bunun bana mantıklı açıklamasını yapacak varsa buyursun dinliyorum.
  • adama guveniyorsaniz yani parayi alip rp kodunu vermeme gibi olay yasanacagini dusunmuyorsaniz ucuza rp almanin size hicbir zarari olmaz. Kod calinti bile olsa size yine birsey olmaz. Ayni mantik telefoncuya git mesela 2. el telefon al , aldigin telefon calinti ciksin sana yine bisey olmaz. satin aldigin yer sucludur. Yani isin vicdani kismini umursamazsaniz idari kisminda hicbir problem olmaz alabilirsiniz.

Ha , 90 tl lik kodu 60 tl ye satan adamlarinda bunu hayrina yaptiklarina da inandirmayin kendinizi tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

adama guveniyorsaniz yani parayi alip rp kodunu vermeme gibi olay yasanacagini dusunmuyorsaniz ucuza rp almanin size hicbir zarari olmaz. Kod calinti bile olsa size yine birsey olmaz. Ayni mantik telefoncuya git mesela 2. el telefon al , aldigin telefon calinti ciksin sana yine bisey olmaz. satin aldigin yer sucludur. Yani isin vicdani kismini umursamazsaniz idari kisminda hicbir problem olmaz alabilirsiniz.

Ha , 90 tl lik kodu 60 tl ye satan adamlarinda bunu hayrina yaptiklarina da inandirmayin kendinizi tabi.

* Playstoredan veya kredi kartından alınmış ise ve adam chargeback (Harcama İtirazı) yaparsa hesabın, o aldığın RP miktarının parasını Riota güncel bedeli üzerinden kuruşu kuruşuna ödeyene kadar banlanır.

* Yani tamamen yanlış. Kodu sıkıntısız alsan ve kullansan bile sıkıntı çıkma ihtimali mevcut.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

adama guveniyorsaniz yani parayi alip rp kodunu vermeme gibi olay yasanacagini dusunmuyorsaniz ucuza rp almanin size hicbir zarari olmaz. Kod calinti bile olsa size yine birsey olmaz. Ayni mantik telefoncuya git mesela 2. el telefon al , aldigin telefon calinti ciksin sana yine bisey olmaz. satin aldigin yer sucludur. Yani isin vicdani kismini umursamazsaniz idari kisminda hicbir problem olmaz alabilirsiniz.

* Playstoredan veya kredi kartından alınmış ise ve adam chargeback (Harcama İtirazı) yaparsa hesabın, o aldığın RP miktarının parasını Riota güncel bedeli üzerinden kuruşu kuruşuna ödeyene kadar banlanır.

* Yani tamamen yanlış. Kodu sıkıntısız alsan ve kullansan bile sıkıntı çıkma ihtimali mevcut.

Kendi tecrubelerime dayanarak yazdim. Zamaninda normalde 160$ degerindeki rp yi 90$ a aldim satici kacak kredi kartiyla da alindigini belirtti ustelik hicbir sorun cikmadi.
    Ayni sekilde internetten kacak kredi kartlarini bularak rp ceken arkadaslarim var ki cektikleri rp miktari baya cuzi 10 dolar 20 dolar degil 1000$ lik harcama yapiyorlar onlarada hicbirsey olmadi.

Kaldi ki RP kodu satin almak illegal birsey degil riot bunu yasal olarak kabul ediyor o yuzden aliciya hicbirsey olmaz. Rp side kendisine kalir saticiya suc uygulanir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tides Of Blood -- 3 Aralık 2014; 18:39:02 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

Cok satis yaptim hepside yasal dogru yolla sattiklarimda hic bir sorun cikmadi. Yalniz benimki gamesultandan alip ss li bir sekilde guvenli olarak atiyodum asla playstoredan alan biriyle anlasma yapmayin o yol dolandiriciliga giriyor tehlikeli ^^

* Çok merak ettim hocam 6k RP yi en düşük ne kadara sattınız?

* Dediğim gibi adam 3 x 6k RP yi 80 TL ye sattı.

* Bunun bana mantıklı açıklamasını yapacak varsa buyursun dinliyorum.

Tam olarak aciklamam uzun surer ama o adam dolandirici olabilir, dolandirici derken evet kodu verir ama hesabiniz banlanir. Cc kullanilarak aldigi icin.

Gamesultandan almis olsa zarar ediyor çünkü :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.