Şimdi Ara

Ucuz yollu SUV önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 3DneBandim

@Bmmann

Teşekkürler hocam, evet Niva da çürük olaylarını bol bol gördüm, kendisi son seçenek olsa da, bakımını yapıp elini yüzünü düzeltebilirsem epey tatminkar bir araca benziyor, dağ tepe çamur offroad yapanlar var ki ben bu maksatla kullanmayacağım zaten, sadece off road ulaşım amacı olacak. 0 olarak stonic değil de aslında Kona'ya yükselmiyor değilim. 1.6 CRDi cezbediyor. Navara'nın öyle olduğunu bilmiyordum teşekkürler, aslında çok güzel arabaymış fakat fiyatı uçak ne yazık ki

@Profes124

Teşekürler. Evet benim de çekincem birazcık bu yönde, ne kadar off road ı spor olarak yapmayacak olsak da, C Suv araçların arazide çok da farketmeyeceğini düşünüyorum. Bu sebepten Qq dan falan biraz uzağım. Jimny ve Vitara çok güzelmiş beğendim, ama malum 100 küsürlere gelmiş fiyatları Jeep CJ çok güzelmiş, kendine has bir havası var Teşekürler tavsiyeleriniz için, sanırım yine Niva ya dönecek biraz olay.

@bianconera

Hayırlı satışlar hocam, eğer Corollayı satıp üzerine araç alır isek Dizel düşünüyoruz, ama aracınız çok güzelmiş.

@deryadeniz76

Haklısınız, fakat bu konuya da hemen açıklık getireyim, ben zaten kendime eski 2000 kasa gülen surat fiestalardan bakıyordum, 40-50 bandında. Baktım babamın böyle bir isteği var, fiesta sevdamdan vazgeçeyim, üzerine koyup belki bir SUV alınabilir, kendiside haftasonları rahat rahat gezsin modunda biraz aslında. Yani 2. bir araç düşüncem zaten vardı ayağımı yerden kesecek, bu eğer olabilirse neden SUV olmasın diyerek bakmaya başladım, tamamen eğlencesine değil yani aslında, bana da araç lazım oluyor sık sık. Corolla'nın bize yetmeme olayı da dediğim gibi aslında sadece yükseklik. Yani altını vuracağız diye pikniğe falan gittiğimizde manyak oldum artık, airli arabalar gibi çapraz çapraz gidiyoruz.

Babanın ilacı broadway yada toros

Yerden yüksek masrafsız yola toprağa uygun tak arazi lastiğini gez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 3DneBandim

Boyumuzu aştığı için hiç bakmadık bile diyelim.

Niva demişsiniz iyi bir tercih olur ucuza yürür tamiri kolaydır eskisi yenisi yok malum 4 kapılısı çok hoş.

Eğer konfor ararsanız bmw motorlu jatco şanzımanlı freelander veya discovery tercih ederseniz tamiri bakımı pahalıdır ama kolay arıza yapmaz sağlamdır kullanıma bağlı 8/12 litreye kadar yakıt tüketebilirler ama toyotanın yanında az kullanılacağı için sorun olmaz hatta her iki aracında amacına uygun daha az yıpranacağı için kar bile edersiniz.

Tataya girmeyin başedemezsini kötü mühendislik.

• konuyu çok okuyamadım ssangyong baktınız mı araçları güzeldir kemiklidir.

• en1gma kullanıcısına yanıt

Bunlar da olabilir. Ya da amaca uygun doblo tarzı hafif ticari de olabilir. Altı yüksek araçlar. Geniş geniş istediğiniz kampa pikniğe gidersiniz. Şehir içinde de kullanılabilirsiniz.

• Eski kasa outlander (mitsubishi)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.