Şimdi Ara

ucuz teyp tavsiyesi ve bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

öncelikle sorumu sorayım

Arac 2004 model opel astra G confortline

teyp kısmı resimdeki gibi
    ucuz teyp tavsiyesi ve bir soru
    bu sekilde dikdortgen kucuk teyiplerin boyları standartmı oluyor yoksa ölcerekmi almak gerekiyor

bu birinci sorum teyp önerisi olarakta 50 küsür liraya bulunabilecek ucuz tek istediğim özellik acıkcası bluetooth olsa yeterde artar diye düsünüyorum telefon gorusmesi vs olursa olsun olmaz ise olmasın farketmez

simdiden cok tesekkurederim

• İş görür , maalesef o fiyatlara teyp kalmadı varsada zaten alınmaz güzel ses vermez, bunu bi kaliteli teyp taktığında anlarsın ancak. Bütçen varsa pioneer teyp alabilirsin hoparlörler kendine gelir.
    Teyplerin ölçüsünü almanıza gerek yok her araca uyar ama teyp çerçevesi almanız gerekebilir hem görüntü kirliliği olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: life_is_good

https://m.n11.com/jameson-js-9125bt-bluetooth-usb-sd-fm-aux-oto-teyp-P125681009?gclid=EAIaIQobChMI16yZq97k4AIVlaiaCh1iqA7pEAQYASABEgJw-_D_BwE&gclsrc=aw.ds

İş görür , maalesef o fiyatlara teyp kalmadı varsada zaten alınmaz güzel ses vermez, bunu bi kaliteli teyp taktığında anlarsın ancak. Bütçen varsa pioneer teyp alabilirsin hoparlörler kendine gelir.
    Teyplerin ölçüsünü almanıza gerek yok her araca uyar ama teyp çerçevesi almanız gerekebilir hem görüntü kirliliği olmaz.
    Hocam aracınmevcut teyp i arızalandı

Öncelikle vakit ayırdığınız için teşekkürederim

Uygun bir araç bulunduğunda bu araç satılacaktır bu yüzden fazla masraf yapmakta istemiyorum idarelik bir teyp olsa kafi benim için

Dediğiniz tarzdaki ürünleri kısmetse birsonraki araçta anca :)

• Önerilen teyp en asgari seviyede idare edecek cihazdır, daha azı ya bulututsuz olur, yada bi kaç haftaya tuşu falan bozulur,, kumandasi zaten çöp..
    Sesi çok basit zayıf ve düz çalar, ancak loud on ile biraz az seste bass yerine gelir, fazlası yok,,,

Bu tür teyplerin aux girişi sesi az verir, telefondan aux bağlarım yeter derseniz, hüsran olabilir. Bluetooth olsun biraz fazla olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En ucuz kasa tavsiyesi. Yardım :)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.