Şimdi Ara

ucuz reciever tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok araştırma fırsatım olmadı ama bi ara philipsin 70 ytl civarına bir receiverı vardı o tarz başka hangi markaların hangi modellerini tavsiye edebilirsiniz?

• eğer bütçen 100ytl civarındaysa Next YE-10000XFTA yı öneririm Next in en büyük avantajı sürekli güncel yazılım desteği olması ve popülaritesi ama gönül ister ki DreamBox al demek
  • hocam ben de next almanan yanayım.Hem kullanım açısından hem teknik destek açısından diğer uydu alıcılarına oranla çok rahat edersin.Ben Next 8000 X cam plus kullanıcıyım ve çok memnunum.
  • next de destek kendi alanına göre daha iyi.genelde tavsiye edilen bir makine. nextin 5000-7500 serisi var fiyat olarak düşük ama ne kadar bilmiyorum.uydudan yazılım ve key güncelleme desteğide var ama bu destek çok sağlıklı çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitroyati -- 4 Eylül 2006; 15:39:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dimitroyati

next de destek kendi alanına göre daha iyi.genelde tavsiye edilen bir makine. nextin 5000-7500 serisi var fiyat olarak düşük ama ne kadar bilmiyorum.uydudan yazılım ve key güncelleme desteğide var ama bu destek çok sağlıklı çalışmıyor.

bende 7500 cix var uyduda olan yazılımların yüklemesi çok uzun sürüyor bu yüzden bilgisayardan yazılım atmak çok daha basit oluyor. ama bilgisayarı olmayanlar için 1 kaç saat güncelleme süresi ayırması gerekecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: AMD1976

eğer bütçen 100ytl civarındaysa Next YE-10000XFTA yı öneririm Next in en büyük avantajı sürekli güncel yazılım desteği olması ve popülaritesi ama gönül ister ki DreamBox al demek

+1

2 arkadasimda bu cihazdan aldi. maksat Türksat ve hotbirddeki İZLENEBİLECEK kanallari seyretmek icin cok kullanısli bi makine tavsiye ederim.
  • Philips'in o cihazı bende mevcut. Sadece uydu alıcı kullanmak isteyenler için yeterli. Ama bence eğer ki benim gibi ikinci uydu alıcın değilse yani bir tane uydu alıcı kullanacaksan iyi bir makine almanı öneririm. Sonuçta bir kez alınıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.