goldmaster 9400 vci receiver ve philips 72 ekran tv kullanıyorum. Kastamonu'dan Antalya'ya taşındım, tv'nin sesi azaldı. Yani Kastamonu'da ses kademesini 15'e getirdiğimde aldığım sesi, şimdi Antalya'da 30'a getirdiğimde alabiliyorum. Sorun çanak anten ayarından kaynaklanabilir mi? (Not:Tek çanağım var ve görüntü kalitesi güzel)
receiverin arkasindaki vcr scart ve tv scart var onlari kontrol et...baglantin vcr scart ta olmali...
Bağlantılar sağlamsa ve hala düşükse ses, TV taşıma sırasında zarar görmüş olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: EKUREL
receiverin arkasindaki vcr scart ve tv scart var onlari kontrol et...baglantin vcr scart ta olmali...
ewet aynısı benim uydudada oldu sorun ekurel'in yazdıgı gibi tv scart cart'tadır
benm Show Tv Türkiye yayının hiç sesi çıkmıyor sizce neden
quote:
++++
quote:
Orjinalden alıntı: PaP
quote:
++++
+100000
quote:
Orjinalden alıntı: zamirpolen
quote:
Orjinalden alıntı: PaP
quote:
++++
+100000
+1963
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme