Şimdi Ara

tv'nin sesi neden azaldı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • goldmaster 9400 vci receiver ve philips 72 ekran tv kullanıyorum. Kastamonu'dan Antalya'ya taşındım, tv'nin sesi azaldı. Yani Kastamonu'da ses kademesini 15'e getirdiğimde aldığım sesi, şimdi Antalya'da 30'a getirdiğimde alabiliyorum. Sorun çanak anten ayarından kaynaklanabilir mi? (Not:Tek çanağım var ve görüntü kalitesi güzel)

• receiverin arkasindaki vcr scart ve tv scart var onlari kontrol et...baglantin vcr scart ta olmali...
  • Bağlantılar sağlamsa ve hala düşükse ses, TV taşıma sırasında zarar görmüş olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EKUREL

receiverin arkasindaki vcr scart ve tv scart var onlari kontrol et...baglantin vcr scart ta olmali...

ewet aynısı benim uydudada oldu sorun ekurel'in yazdıgı gibi tv scart cart'tadır
  • benm Show Tv Türkiye yayının hiç sesi çıkmıyor sizce neden
  • quote:

receiverin arkasindaki vcr scart ve tv scart var onlari kontrol et...baglantin vcr scart ta olmali...

++++
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaP

quote:

++++

+100000
  • quote:

Orjinalden alıntı: zamirpolen

quote:

Orjinalden alıntı: PaP

quote:

++++

+100000

+1963

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.