Şimdi Ara

#Ucuz PC Kullanıcıları Kulübü# !! G3258 @4.2 Ghz GPGPU EKLENDİ!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
7
Favori
4.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: enesgs35

Azıcık bilgin orsa burda durup boş konuşmazdın. Altı üstü R7 250 sonuçta R9 295X2 değil. 3,5 Ghz dual-core intel işlemci darboğaz yapıyorsa bu ekran kartına oldu olacak Fx8350'yle kullansınlar. Hatta bu işi benden iyi anlayan birkaç kişiyi çağıralım bakalım onlar ne diyecek.

yani öyle sonucu çok etkileyecek kadar olmaz sanmıyorum ama az da olsa gene olabilir çok eski çünkü dual core ' lar.

ayrıca 240 ve 250 arasındaki farkı konuşmak ta çok mantıklı değil aradaki para farkına bakarsak 240 almak mantıklı değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Samsung Galaxy S-IV

CPU: Quad-core 1.6 GHz Cortex-A15 & quad-core 1.2 GHz Cortex-A7 || Chipset: Exynos 5 Octa 5410 || Display: Super AMOLED capacitive touchscreen, 1080 x 1920 pixels, 16M colors,5.0 inches,Corning Gorilla Glass 3 || RAM: 2GB LPDDR3 RAM || Card Slot: microSD, up to 64 GB || GPU: PowerVR SGX 544MP3 || Browser: HTLM5,Adobe Flash
    OS: Android OS, v4.2.2 (Jelly Bean) Video: 1080p@30fps, dual-video rec., 2 MP,1080p@30fps, dual video call || Camera: 13 MP, 4128 x 3096 pixels, autofocus, LED flash
  • Pentium 4 sisteme GTX 750 taksam olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In Time -- 14 Aralık 2014; 14:41:16 >

Orijinalden alıntı: In Time

Pentium 4 sisteme GTX 750 taksam olur mu?

Yok olmaz o kadar

quote:

Orijinalden alıntı: In Time

Pentium 4 sisteme GTX 750 taksam olur mu?

Yok olmaz o kadar

Dual core falan vardı iş yerinde benim sistem maalesefp4 peki o olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In Time -- 14 Aralık 2014; 14:43:36 >
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=79432433&p=1#79432433

Hocam konu yararlı olurmu bilmem fakat isterseniz bir bakın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    160+80gb ide harddisk
    350w psu
    Şimdiki sistemim bu.Yeni parçalar aldım ama ancak kasam Ankarada,ben İstanbuldayım.Ancak şubatta kasama kavuşucam.
    Yeni aldığım parçalar da şunlar
    Samsung 840 evo 120gb ssd
    2 gb ddr3 1333mhz ram
    Athlon x2 280 işlemci
    Zotac Gtx 750
    Bunların hepsi indirim vs. 370 tlye geldi.

<<<ASUS TF300T+DOCK TORCH RED KULLANICISI>>>
  • Su an, bu basliktan okuduklarimin isiginda, FX6300 ve 3258 arasinda gidip geliyorum. ASROCK H81M-DGS anakarti icin G3258'e hizasimi seceneklerini sunan bios var mi bilmiyorum, ama hiz asimi yapacaksak da 3258 yanina CoolerMaster Blizzard T2 veya benzeri bir sogutucu koymak lazim ki, hiz asiminin bir anlami olsun. Ne dersiniz arkadaslar? G3258 + hizasimi destekleyen anakart + ekstra sogutucu mu, yoksa FX6300 ve kutudan cikan sogutucu ve ucuzundan bir anakart mi? Onerilerinizi bekliyorum.

• Hayirli olsun ama ucuzluk kisiden kisiye deisebilir sana 10 tl ucuzdur bana 100 tl

Orijinalden alıntı: maeldor

Su an, bu basliktan okuduklarimin isiginda, FX6300 ve 3258 arasinda gidip geliyorum. ASROCK H81M-DGS anakarti icin G3258'e hizasimi seceneklerini sunan bios var mi bilmiyorum, ama hiz asimi yapacaksak da 3258 yanina CoolerMaster Blizzard T2 veya benzeri bir sogutucu koymak lazim ki, hiz asiminin bir anlami olsun. Ne dersiniz arkadaslar? G3258 + hizasimi destekleyen anakart + ekstra sogutucu mu, yoksa FX6300 ve kutudan cikan sogutucu ve ucuzundan bir anakart mi? Onerilerinizi bekliyorum.

FX6300 alıp O.C yapmayacaksanız almayın zaten. Pentium'u da alsanız aynı hesap ama bana kalırsa Pentium alın. FX 6300'la hemen hemen aynı sayılırlar.

• @SessizCral'ın sistemi ve test ettiği oyunlar :

Dual core e5700
    HD 5450
    2gb ddr3 kingston

Pes 13
    720p
    Yüksek ayarlar
    60fps limiti açık

52-60 arası fps alıyorum

Counter strike source

1080p
    Model detail high
    Texture detail very high
    Shader detail high
    Shadowdetail high
    Aa kapalı
    Filtering mode trilinear
    44-56 fps arası

Ets2

720p
    Low-orta karışık
    19-25 fps

Mafia 2

1024x768

Low

20-25-31 fps

ekranıyla kasasıyla güç kaynağıyla yani kompile sistem toplamam gerekiyor fakat bir türlü sonuca gidemiyorum, başlık da açtım -aşağıda- ama cevap yok. forumda dolanırken bu başlığı gördüm geldim :)
    yazdığınız sistemlere ekran da ekleyerek bir tavsiyede bulunabilir misiniz?

http://forum.donanimhaber.com/m_100486348/f_//tm.htm#100486348

quote:

merhaba,

sadece iş e-postalarımı kontrol edip muhasebe programımı çalıştıracağım bir bilgisayar arayışındayım.
    sistem gereksinimlerini bilmiyorum ama inanılmaz şeyler istemediği kesin ancak 5+ yıl kullanacağım kısa sürede çöp olmayacak bir şeyler almak istiyorum.

normalde all in one bana uygun değil diyordum çünkü benim gördüklerimin hepsi dokunmatik ekranlı ve windows 8 kullanan cihazlardı fakat exa'ya girip parça parça toplamaya kalktığımda MSI all in one reklamlarını gördüm.

yanlış görmediysem ekran dokunmatik değil ve free dos geliyor ve bu haliyle işime yarayabilir diye düşünüyorum.
    sizden ricam şu iki bilgisayar hakkında yorum yapmanız;

MSI All In One 1
    MSI All In One 2

bu özelliklerde bilgisayar toplamak istediğimde bu fiyatı da yakalayamıyorum gibi geldi ama emin değilim. ne dersiniz, alınır mı?

• alican456 A kullanıcısına yanıt
    Sadece e posta ve muhasebe için çok para gerekmez ben bir tane toplayayım beğenirseniz alirsiniz

• Arkadaşlar bende Battlefield 4 ve Fifa 15 için eski sistemime gtx 750 ti almıştım ama oyunlarda şuandada hala bir kasma mevcut fifayı hiç oynatmıyor battlefield 4 de 1 dk.ya bir anlık takılmalar oluyor ve oyunu ultradada lowdada açsam aynı sorun aynı sürelerde acaba sorun işemciden mi kaynaklanıyor sizce benim işlemcime yakın kişiler bu oyunları oynayıp oynayamadıklarını söylerse çok sevinirim işlemcim Core 2 duo e7400 Ramlar 2x2 ddr4

@enesgs35 Hocam özellikle sana soruyorum çünkü ikimizin işlemciside neredeyse birbirine denk Battlefield 4 performansı nasıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ns Glow -- 14 Aralık 2014; 19:00:28 >

Orijinalden alıntı: WizSaint

Arkadaşlar bende Battlefield 4 ve Fifa 15 için eski sistemime gtx 750 ti almıştım ama oyunlarda şuandada hala bir kasma mevcut fifayı hiç oynatmıyor battlefield 4 de 1 dk.ya bir anlık takılmalar oluyor ve oyunu ultradada lowdada açsam aynı sorun aynı sürelerde acaba sorun işemciden mi kaynaklanıyor sizce benim işlemcime yakın kişiler bu oyunları oynayıp oynayamadıklarını söylerse çok sevinirim işlemcim Core 2 duo e7400 Ramlar 2x2 ddr4

@enesgs35 Hocam özellikle sana soruyorum çünkü ikimizin işlemciside neredeyse birbirine denk Battlefield 4 performansı nasıldı

Ben stok hızda hiç oynamadım BF4. Eğer +400W 80 Plus güç kaynağı bir de soğutucu alırsanız 3.5 Ghz'de takılmadan oynayabileceğinizi düşünüyorum. Onun haricinde bir çözüm yolu yok.

• alican456 A kullanıcısına yanıt
    Hocam bütçeniz nedir?

bu arada, sizce all in one pcler nasıl?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bende Battlefield 4 ve Fifa 15 için eski sistemime gtx 750 ti almıştım ama oyunlarda şuandada hala bir kasma mevcut fifayı hiç oynatmıyor battlefield 4 de 1 dk.ya bir anlık takılmalar oluyor ve oyunu ultradada lowdada açsam aynı sorun aynı sürelerde acaba sorun işemciden mi kaynaklanıyor sizce benim işlemcime yakın kişiler bu oyunları oynayıp oynayamadıklarını söylerse çok sevinirim işlemcim Core 2 duo e7400 Ramlar 2x2 ddr4

Ben stok hızda hiç oynamadım BF4. Eğer +400W 80 Plus güç kaynağı bir de soğutucu alırsanız 3.5 Ghz'de takılmadan oynayabileceğinizi düşünüyorum. Onun haricinde bir çözüm yolu yok.

Hocam overclock la 3.5 ghz dede denedim ama sonuç nerdeyse hiç değişmedi psu munda 400 w olması lazım yetmesi lazım yani zaten eski ekran kartı 125watt harcarken bu 50watt harcıyor

• quote:

quote:

quote:

Hocam overclock la 3.5 ghz dede denedim ama sonuç nerdeyse hiç değişmedi psu munda 400 w olması lazım yetmesi lazım yani zaten eski ekran kartı 125watt harcarken bu 50watt harcıyor

Yazılımsal sorun olabilir. BF4 Win8 ile daha iyi çalışıyor demişlerdi.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.