Şimdi Ara

Ucuz Kitap Nerden Alınır [BURSA]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
11.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya Bursada ucuz kitap bulabileceğim bi yer biliyormusunuz 2. el felan olabilir, kitap alıcam ama buradaki karaktersiz kırtasiyeciler kitapçılar utanmasalar 2 katına satacaklar kitapları onlarada para yedirmek istemiyorum, kısaca ucuza kitap alabilecegim bir yer var mı Bursa'da ?

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Selam kardeş Bursa'da heykel de sönmez iş merkezi var onun en alt katında 2. el satan kitapçılar var. Mutlaka git derim.
    İyi günler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: halitmedin

Selam kardeş Bursa'da heykel de sönmez iş merkezi var onun en alt katında 2. el satan kitapçılar var. Mutlaka git derim.
    İyi günler...

A.s çok saol hocam yalnız ben bursayı pek iyi bilmiyorum yani bi kaç kere heyekele felan gittimde hatırlamıyorum pek ve arabayıda sattık mecbur otobüsle gidicem tam olarak tarif edebilirmisin bugun veya yarın uğrayacağım. (yola Merinostan başlıcam)

• Merinostan heykel otobüsü vardır (yoksa eğer kent meydanına ordan heykel gidebilirsin. Heykel de tiyatro var kime sorsan söylerler onun ilersinde aşağıya inen yol var. (ana yol) o yolun dönüşünde hemen dibinde Sönmez iş merkezini bulabilirsin. Gerçi heykelde indikten sonra kime sorsan söyler.(esnafa sorman daha iyi olur)
  • Ayrıca bugün gitme pazarları çoğu kapalı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halitmedin

Merinostan heykel otobüsü vardır (yoksa eğer kent meydanına ordan heykel gidebilirsin. Heykel de tiyatro var kime sorsan söylerler onun ilersinde aşağıya inen yol var. (ana yol) o yolun dönüşünde hemen dibinde Sönmez iş merkezini bulabilirsin. Gerçi heykelde indikten sonra kime sorsan söyler.(esnafa sorman daha iyi olur)

Çok teşekkür ederim kent meydanında ineyim ben sora sora gideyim çok saol :D
    bugün gitmiyim kapalılarsa yarın giderim sabah

• lTUBORGl kullanıcısına yanıt
    kent meydanından ipek böceğine bin. boşu boşuna yokuş yukarı yürüme 2 km. arabayla gidemessin zaten sönmeze, ipek böceğinden LCW nin orda inmelisin, heykelde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANKARA'DA NERDEN AVİZE ALINIR?
    15 yıl önce açıldı
    Ankara'dan nereden ev alınır.?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

kent meydanından ipek böceğine bin. boşu boşuna yokuş yukarı yürüme 2 km. arabayla gidemessin zaten sönmeze, ipek böceğinden LCW nin orda inmelisin, heykelde

teşekkür ederim geçtiğimiz hafta gittim 4-5 saat boş zamanım vardı oraya harcıyım dedim ve o yokuşun hemen biteceğini düşündüm ama bitmek bilmedi çıkana kadar öldüm birdaha asla yürümem orayı :D
    buldum aşağıda güzel kitaplar var ama aradığım romanları bulamadım önümüzdeki hafta tekrar gitmeyi düşünüyorum umarım o zaman bulabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: lTUBORGl

quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

teşekkür ederim geçtiğimiz hafta gittim 4-5 saat boş zamanım vardı oraya harcıyım dedim ve o yokuşun hemen biteceğini düşündüm ama bitmek bilmedi çıkana kadar öldüm birdaha asla yürümem orayı :D
    buldum aşağıda güzel kitaplar var ama aradığım romanları bulamadım önümüzdeki hafta tekrar gitmeyi düşünüyorum umarım o zaman bulabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BKM de indirimli oluyor tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

BKM de indirimli oluyor tavsiye ederim

BKM nerde hocam ? Bursa kitap merkezi galiba açılımı :)

bi kaç kitap almam lazım tekrarda özellikle roman

Bursa Kültür Merkezi, Heykel'de.
    Kent Meydanından otobüsle 10 dk falan

• quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

Bursa Kültür Merkezi, Heykel'de.
    Kent Meydanından otobüsle 10 dk falan

hmm indirimi nasıl hocam gittiğime değsin gemlikten gidicemde baya uzak min 10 15 tl yol parası tutuyor :D gezcem gitmişkende :D

kitap fuarı felan varmı bu sene bursada ?

Sitesinde daha çok indirim var tabi. Kitaptan kitaba degisir ama maks. 5 TL indirim olur herhalde, birşey almasan bile gidip görülesi bir yer kitap cenneti gibi. Bende bayağıdır gitmiyorum. İndirim çok yoksa falan üstüme kalmasın hocam sen bilirsin yani

Mart- nisan gibi fuar daha çok var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Detective W. -- 3 Aralık 2014; 0:16:11 >
    indirim falan yalan hocam. alayı nasıl geçirsem diye bakıyor. Evim sönmeze yürüme mesafesinde ben bile çoğu kitabı netten daha ucuza alıyorum. Ders kitapları, soru bankaları için konuşuyorum bu arada
  • Hortlatmak gibi olmasın ama, "Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü" kitabını bulabilir miyim bu 2. el kitapçılarda?
  • Bursada bir sönmez var hocam alt katında 2. el satan sarraflar mevcut. Korsan söz konusu değil bursada öyle bir şeyle hiç karşılaşmadım. Burdaki ikinci el kitaplarda çok ucuz sayılmaz açıkçası.Uzun çarşıya giderken solda bi cami var o caminin arasında var bi ikinci el kitap satan sarrah eski güzel şeyler bulunabilir ordan. Başka da pek bi itapçı popülasyonu yok. İnternet sitelerinden takip edip indirim kovalayın derim hocam saygılar...

https://www.kitapyurdu.com/
    http://www.idefix.com/vitrin/
    http://www.ucuzkitapal.com/index.php

• quote:

Orijinalden alıntı: Kai-Hiwatari

Hortlatmak gibi olmasın ama, "Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü" kitabını bulabilir miyim bu 2. el kitapçılarda?

Bugün gittim lotr serisi için. Alamadim bitmişti nezamana gelir bilmiyorum bulursaniz banasa söylerseniz sevinirim.

• Abim sönmeze gideceği zaman sormasını isterim. Bulabilirse buraya da yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kai-Hiwatari

Abim sönmeze gideceği zaman sormasını isterim. Bulabilirse buraya da yazarım.

Teşekkürler hocam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.