Şimdi Ara

Ucuz direksiyon setleri karşılaştırması - En kullanışlısı hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Logitech G25 girişimim ucundan döndü
    bu yüzden tekrar G25'e yönelene kadar idare edecek şekilde
    ortalama 50 liraya satılan direksiyonlardan bir tane almayı düşünüyorum.

bu direksiyonlar içinde en kullanışlısı,
    özellikle LFS'ye en uygunu hangisidir? aralarında fark oluyormu?
    vites+el freni bulunan snopylere ne dersiniz?

birde 2.el Microsoft buldum.
    http://urun.gittigidiyor.com/Microsoft-Direksiyon-Pc-otomatik-tanir-xp-vista_W0QQidZZ22465520#aciklama
    buna ne dersiniz?

yanlız Windows 7 kullanıyorum, 32 bit, bir sorun yaşamam değil mi?
    sonuçta vereceğim para fazla birşey değil ama belki 1 yıl kullanacağım,
    kullanımı rahat olacak hangisini tercih edersiniz?
    özellikle şu aşağıdaki gibi dik durmazsa sevinirim, onları baştan eliyorum

Ucuz direksiyon setleri karşılaştırması - En kullanışlısı hangisi?

görüntüsü hoşuma gitti :)
    http://www.sahibinden.com/snoopy_marka_direksiyon_takasli_super_indirim_fiyat_diplerdeeeee-08WQQaXQQ19185629WQQpXQQdisplayitem

birde demeyi unuttum, analog seçeneği kesinlikle olmalı, klavyeden basıyormuş gibi çalışacaksa ne anlamı var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dctcagri -- 9 Aralık 2009; 23:53:50 >

• teknosaya baktım, ben driving force ex için gitmiştim, ellerinde formula vibration feedback varmış,
    orada inceledimde, snopy gibilerinden vazgeçtim

formula viration'a 89 dediler, az kalsın alıyordum, windows 7 kullandığım için internetten bir bakıyım dedim :)

çıtayı biraz yükselttim.

Windows 7 kullanıcılarından direksiyon önerisi alabilirmiyim?
  • Konu eski ama:

Logitech MOMO'yu Windows 7 64 bit'te, Logitech'in sitesinden son yazılımı indirerek denedim, herhangi bir sorun olmadı. TDU, NFS Shift, DIRT2, NFS U2 ve NFS MW'de denedim, gayet sorunsuz. Hazır profiller, titreşim-feedback vs. her şey güzel. Klavye yerine direksiyonu seçmekten başka bir şey yapmadığımı söyleyebilirim.
    MOMO'nun en düşük fiyatı, banka havalesi/EFT ile, KDV dahil 143,6 TL (Ankara'dan alamayacaksanız: + 5,5 TL kargo) (SanalMarketim); ancak saydığınız diğer Logitech modelleri de Win 7'de sorunsuz çalışacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 28 Aralık 2009; 9:12:01 >
  • G25 bir yana diğer direksiyonlar bir yana (Fanatec gibi özel üretim yapan markaları saymazsak).

G25 den önce 2 defa dandik setlerden kullandım Arkadaşımdada Logitech Momo var. Ama G25 den sonra hiçbir set kesmez adamı ;)

900 derece dönüş açısı ve debriyajı ile inanılmaz zevk veriyor ve hemen hemen tüm yarış oyunlarıyla tam destekli

G25 girişimlerine bir an önce tekrar başla derim :)
  • Microsoft sidewinder linkinde satıcı biraz sallamış. Kutunun içinden kurulum cdsi çıkıyor. Ayrıca vista'da otomatik algılamıyor bu direksiyonu driver şart.Gerçi vista driverı yoktu galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cz

Konu eski ama:

Logitech MOMO'yu Windows 7 64 bit'te, Logitech'in sitesinden son yazılımı indirerek denedim, herhangi bir sorun olmadı. TDU, NFS Shift, DIRT2, NFS U2 ve NFS MW'de denedim, gayet sorunsuz. Hazır profiller, titreşim-feedback vs. her şey güzel. Klavye yerine direksiyonu seçmekten başka bir şey yapmadığımı söyleyebilirim.
    MOMO'nun en düşük fiyatı, banka havalesi/EFT ile, KDV dahil 143,6 TL (Ankara'dan alamayacaksanız: + 5,5 TL kargo) (SanalMarketim); ancak saydığınız diğer Logitech modelleri de Win 7'de sorunsuz çalışacaktır.

momo'ya kadar çıkmak istemedim,
    90 lira olduğu zamanlar hatırlıyorum ya...
    ses sistemini de bu yüzden alamadım, $ € sürekli yükseliyor :(

quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

G25 bir yana diğer direksiyonlar bir yana (Fanatec gibi özel üretim yapan markaları saymazsak).

G25 den önce 2 defa dandik setlerden kullandım Arkadaşımdada Logitech Momo var. Ama G25 den sonra hiçbir set kesmez adamı ;)

900 derece dönüş açısı ve debriyajı ile inanılmaz zevk veriyor ve hemen hemen tüm yarış oyunlarıyla tam destekli

G25 girişimlerine bir an önce tekrar başla derim :)

tabiki, g25 her zaman bekleyecek, listeden çıkmaz, çıkması için g27 düşünmem lazım :)

quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Microsoft sidewinder linkinde satıcı biraz sallamış. Kutunun içinden kurulum cdsi çıkıyor. Ayrıca vista'da otomatik algılamıyor bu direksiyonu driver şart.Gerçi vista driverı yoktu galiba.

gerek kalmadı zaten

konu fazla ilgi görmedi diye yazma gereği duymamıştım,
    60 TL'ye 6 aylık Logitech Formula Force EX aldım,
    hem bu paraya sıfır satılan snopylerden daha kaliteli
    hemde feedback sağolsun az da olsa G25'i andırıyor :) sadece 900 derece yerine 200 derecelik tepki verebiliyor.
    gittiği yere kadar bununla idare ederim, kullanılmayacak duruma geldiğinde yada imkanım olduğunda tekrar G25 yada G27'ye bakacağım

Win7 ile de hiçbir sorun çıkartmadı,
    cd'sini kurdum, netten güncelleme de yapmadan direk çalıştı.

ilgilenenlere teşekkür ederim.

• Güle güle kullan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Güle güle kullan.

teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.