Şimdi Ara

Ücretsizmi bu yüzme kursu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba beyler lise 1de kaldım psikolojimde bozuk zaten .. yaz gelsin stress atıyım diyorum .. yüzmeye gidicem şu ibb nin spor aş . diye şeyi var sanırım . videoda izledim idrar tahlili , yüzebilir onayı aldıktan sonra başvurabilirsnizin diyo..
    yakınlarımda abdi ipekçi spor salano var çok iyi orası bence tabi ... bu ücretsizmi oluyo noluyo ? hergün mü bu kurs ?

edit : hamza yerllikaya pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cityzen -- 2 Haziran 2012; 22:38:11 >

• benim konularıma neden kimse cavap vermiyo ya
  • sen bu kafayla daha çok kalırsın. yok mu bütünleme vs filan .o kadar mı kaldın yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canis_Majoris_Vy

sen bu kafayla daha çok kalırsın. yok mu bütünleme vs filan .o kadar mı kaldın yani

9 tane zayıf vardı 7 taneye düştü son sınavlarda .. 3 tane sorumlulğa verdik desek seneye kalır 4 tane . yazın o sıcakta 4 tane imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: cityzen

quote:

Orijinalden alıntı: Canis_Majoris_Vy

sen bu kafayla daha çok kalırsın. yok mu bütünleme vs filan .o kadar mı kaldın yani

9 tane zayıf vardı 7 taneye düştü son sınavlarda .. 3 tane sorumlulğa verdik desek seneye kalır 4 tane . yazın o sıcakta 4 tane imkansız

ben olsam çalışırdım.1 sene bebelerle çekilmez. hiç mi hırs yok sende. ben her zaman sınıfımdakilere uyuz oldugum için daha çok çalıştım:) . tatilinini de yap çalışta.
    bu yaz en azından çalışmayı ögrenirsin
    neyse senin hayatın sonunda.

• la olum kursu falan boşver şimdiden çalişmaya başla sınavları geçmeye bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.