What The Fog şuan verdikleri ücretsiz oyun zaten, elmasla falan bir işiniz yok. Oyunun yayıncısı Behaviour Entertainment daha önce de ücretsiz oyunlar verdi. ![]() |
|
Save 100% on GUNTOUCHABLES on Steam https://store.steampowered.com/app/2543510/GUNTOUCHABLES |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maligezgin -- 7 Ağustos 2025; 18:11:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Msi Z690- i7 13700K - RX 7900 XT - 850W SEASONIC - 32 GB Gskill Ram - Samsung 980 Nvme - 55" SONY TV
|
https://store.epicgames.com/tr/p/112-operator-android-979286 https://store.epicgames.com/tr/p/112-operator-ios-c9d3bc Bu haftaki Epic Games Store Mobile ücretsiz oyunu. |
|
VPN ile alınabiliyor. |
Hangi VPN ile aldınız hocam? Opera'nın kendi VPN'ini blocklamışlar heralde, "info - Promotion removed - not available for your region or your ISP" diye uyarı veriyor ödeme kısmında. Avrupa ve Amerika VPN denedim ikisinde de aynı sonucu verdi. Telefon üzerinden Proton VPN açarak denedim, yine aynı uyarıyı verdi. Opera'ya farklı VPN addonu yükleyip birkaç farklı IP adresinden denedim, hepsinde aynı uyarıyı verdi. İlk denemede block yiyince hesabı blockladılar heralde, farklı VPNler de işe yaramıyor. "Urban VPN" ve "VeePN" extensionları ile denedim, yine olmadı. Allah belanı versin Fanatical. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 11 Ağustos 2025; 18:19:44 > |
Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.
|
aynen opera olmadı bu sefer... |
|
VPN ile alamadım. "info - Promotion removed - not available for your region or your ISP" |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 11 Ağustos 2025; 17:35:17 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
_____________________________ |
baya bişi ile denedim alınmıyor bu sefer. ekleme: bilgisayardan çok denedim ama alamadım. telefon üzerinden hat internetim ile vpn deneyip tek seferde aldım. steganos vpn ile. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0ket -- 11 Ağustos 2025; 19:43:50 > |
Steam : NHCanX
Epic : NHCanX Xbox : NHCanX PSN : NHCanX |
Farklı bir store, onların uygulamasıyla yükleniyor herhalde, Kore sitesi. Ücretsiz oyun Abandon Ship https://store.onstove.com/en/games/1006 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 14 Ağustos 2025; 13:24:57 > |