Şimdi Ara

Ücretsiz Windows 10 Key Dağıtıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostarr bugün hepimizin başına gelebilecek bi olayı anlatacağım.

Üşenen arkadaşlar için yazının sonunda win 10 keyi var

Bilgisayara format attım öncesinde kms ile etkinleştirmiştim bu sefer de key satın almak istedim gittigidiyor da bir satıcı 5 liraya süresiz key olarak satıyordu bende süresiz deyince retail key zannedip evdeki diğer iki bilgisayarı da etkinleştiririm diye 3 adet satın aldım.
    3 cihaz için de tek bir key verine şüphelendim kontrol ettiğimde keylerin MAK olduğunu öğrendim
    --Bilmeyenler için RETAİL keyler her cihaza ayrıdır ve süresizdir, MAK keyler ise daha çok kurumsal firmalara satılan kulllanıcı sayısı limitli keylerdir misal 500 adet farklı bilgisayarda kullanabileceğimiz keyi 501. bilgisayara girersek ilk girdiğimiz deaktif oluyor(tam emiin olmasam da bu şekilde olsa gerek)--

Ben satıcı ile iletişime geçip durumu izah ettim ve retail key istedim biraz zorlayınca 1 adet retail key gönderdi keyi kullandım ve şu an sorunsuz çalışıyor diğer iki cihaz için de key istedim biliyorum 15 liraya 3 retail fazla ama dolandırmaya çalıştığı için ısrar ettim (normalde bir retail
    en ucuz 20 lira falan)
    Adam diğer 2 keyi vermek istemedi ve ilk başta vermiş olduğu mak keyin süresiz olduğunu idda etti ben vermiş olduğu mak keyini aşşağıya bırakıyorum isteyen istediği kadar kullanabilir tahmini birkaç hafta sonra devredışı kalacaktır ama idare eder hiçbir ücret talep etmiyorum limiti aşarsak belki başkalarının dolandırılmasına engel oluruz...
    Satıcı urünü satıştan çekti büyük ihtimal farklı bir ürün olarak satışa koyacak tekrardan.
    Nasıl olduysa attığı mesajları da silmiş aklı sıra keyi yaymamı engelleyecek.

Satıcı ismi ; teknolojibilgisayar440210
    Yaşadığı Şehir: Ankara
    Ad ve Soyad: Tekno kent

Windows 10 KEY ; J62MN-QFYB6-9RG9F-R7R74-6Q73B

Tepe tepe kullanın...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam çok sağ ol arkadaşın ihtiyacı vardı şimdi aktive etti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar,
    Sizler satin alinca verilen KEY larin retail veya velirttiginiz gibi MAK oldugunu nasil ayirt ediyorsunuz acaba?

• uyeanil U kullanıcısına yanıt
    Cmd ye girecegin bi kod ile görebilirsin kodu hatirlamiyorum şuan internetten bulabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: uyeanil

selamlar,
    Sizler satin alinca verilen KEY larin retail veya velirttiginiz gibi MAK oldugunu nasil ayirt ediyorsunuz acaba?
    cmd komut satırından şu kodu gir:

slmgr -dli
  • Tesekkurler

• İlgili arkadaşlar https://forum.donanimhaber.com/windows-10-8-7-retail-oem-key-karsilastirma-etkinlesirme--145992223#145992223 buraya bakmanızı öneririm. Maddi durumu kötü olan arkadaşlara her zaman yardımcı olurum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • windows 10 home için uygulana biliyor mu ?

• Uygulanabilir hocam

• Ne ugrasiyorsunuz biton etkinlestirme yontemi var.Win7 den beri kullanirim hicde bi zararini gormedim.Hatta ucretli 8 tl ye aldigim pro key var oda is gordu ama son formatta enterprise yukledim (2019 ltsc 1809) onu mesela kms ile lisansladim.Yani cokda sey edilecek durum degil.Microsoftun da umrundaydi sanki.basın gecin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.