Şimdi Ara

Ücretsiz Windows 10/11 Pro & Microsoft Office 2024 Pro Plus Lisansepin.com (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
9
Favori
9.290
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Herkese aynı lisans gidiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    O zamam çok işlevsel olmadı sanırım hocam 🥲

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mazafaka kullanıcısına yanıt
    Akşam deneyeyim. Eyvallah.

• Borucu09 B kullanıcısına yanıt
    Bilemedim. Akşam denerim.

• mazafaka kullanıcısına yanıt
    Türkçe yok mu?

• Her e-posta için ilk sipariş kuralı var , ayrıca sepete tek ürün eklemeniz gerekiyor

Yani hem Office hem win eklerseniz ücretli oluyor, aynı şekilde Office alıp , aynı hesaptan win almaya çalışırsanız yine ücretli olur

Bir e posta açıp bir key siparişi geçin, kart bilgileri istemiyor, ad soyad tel adres rastgele sallayın xxxx yapıp geçin

İkinci key için yeni bir eposta girmeniz gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdikleri keyler, volume lisanlar. O yüzden aynı olmasına şaşırmamak lazım. Yani tek bir anahtarla aynı ürünü birden fazla cihazda etkinleştirmeye yarıyor. O yüzden Office kuracaklar volume versiyonunu (proplus volume gibi) kursunlar.

• Boşuna üyelikle uğraşıp zaman kaybetmeyin verdiği office key;

QV2Q4-VPCCJ-KPGX4-DDV8D-GTNJ3

Çalışır çalışmaz bilmem. Herkese aynı kodu veriyor benim için konu bitmiştir.

• superminator S kullanıcısına yanıt
    Dostum indirme linki var mı?

• faydalandık haber verene teşekkürler

• Buyrun arkadaşlar

Win 10 + Office 2024 Keyleri

DİPNOT: Bu tarz keyleri Rus sitelerinden bedavaya bulup, 120 - 400 TL gibi fiyata satmaları da ayrıca ironik. Lisanslı sitelerin verdiği keylerin hepsi aynı bu arada. Hani şu 29-39 TL'ye satılan keyler gibi. Hiçbirisi 1 kuruş ödemeden Ruslardan alıp satışa sunuyorlar.

Ücretsiz Windows 10/11 Pro & Microsoft Office 2024 Pro Plus Lisansepin.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shrikeen -- 21 Şubat 2025; 16:9:47 >
  • Shrikeen kullanıcısına yanıt
    Peki güvenilir mi bunlar? Güncelleme alır mı?

• xweser X kullanıcısına yanıt

Bildiğim kadarıyla güncelleme alıyor

• bu tarz anahtarları kullanmak hem yasal değil hem de ticari kullanamazsınız. ev için kullanacaksanız tavsiye etmemem ve öneri olmamakla beraber google üzerinde "mas github" yazarak oradan halledebilirsiniz, microsoft'un ev kullanıcıları için dava açmayacağı ile ilgili repo sahibinin böyle bir bilgisi var (resmi değil, bu yazıyı git repo discussions 474 den bulabilirsiniz) dipnot: yasal olarak microsoft windows 11 ve microsoft office programlarını kullanabilmeniz için yasal olarak lisans satın almanız gerekmektedir.

Ücretsiz Windows 10/11 Pro & Microsoft Office 2024 Pro Plus Lisansepin.com

• office 2024 setup bulamadım nasıl yüklenecek ?

• Bedava key nerede bulunurdu?

• mac içinde gofis kodu kullanılır mı?

• ekrem.kolu kullanıcısına yanıt

Exe dosyası yok maalesef.Microsoft hotmail üyeliğinizle giriş yapıp lisans kodunu yazınca tanıyor fakat indirme kısmında 32 bit 64 bit seçiminde hangisini seçerseniz seçin bir hatayla karşılaşıldı uyaırısı verip yüklemiyor kaç defa denedim yükleyemedim. Sorun var.

• Adalet mülkün temeli kullanıcısına yanıt

Bu videodaki yöntemi denediniz mi?

Ücretsiz Windows 10/11 Pro & Microsoft Office 2024 Pro Plus Lisansepin.comTechWormyoutube
    Microsoft Office Professional Plus 2024, iş ve eğitim hayatında ihtiyaç duyulan güçlü araçlarla donatılmış bir yazılım paketidir. Bu sürüm, kullanıcıların Word, Excel, PowerPoint gibi uygulamaları daha verimli bir şekilde kullanmalarını sağlar. Ücretsiz olarak indirip kurabileceğiniz bu sürüm, gelişmiş özellikleriyle dikkat çeker ve profesyonel çalışmalarınızda büyük kolaylık sunar. Güçlü performansı, kullanıcı dostu arayüzü ve geniş kullanım alanıyla Office Professional Plus 2024, iş akışınızı hızlandırmanıza yardımcı olur. Yasal ve güvenli bir şekilde indirerek işlerinizi kolayca yönetebilir ve üretkenliğinizi artırabilirsiniz. Deploy Office LTSC 2024 https://learn.microsoft.com/en-us/office/ltsc/2024/deploy Office Customization Tool https://config.office.com/deploymentsettings Office Deployment Tool https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=49117 Microsoft Office Professional Plus 2024 Ücretsiz İndir ve Kur Microsoft Office Professional Plus 2024, kullanıcıların iş ve eğitim hayatında ihtiyaç duyduğu Word, Excel, PowerPoint gibi uygulamalarla dolu, kapsamlı bir yazılım paketidir. Office 2024 sürümünü ücretsiz indirerek gelişmiş özelliklerden faydalanabilir ve üretkenliğinizi artırabilirsiniz. Bu yazılım, hem bireysel hem de profesyonel kullanım için idealdir ve kolay kurulumu sayesinde kısa sürede çalışmaya başlayabilirsiniz. Office 2024, kullanıcı dostu arayüzü ve güçlü performansıyla öne çıkar. Ücretsiz Microsoft Office seçeneklerini değerlendirerek, Word, Excel ve PowerPoint gibi araçlara kolayca erişebilirsiniz. Office 2024 indir seçeneğiyle lisanslı bir şekilde bu gelişmiş uygulamalardan yararlanabilir, güvenli kurulum adımlarıyla cihazınıza kolayca yükleyebilirsiniz. Office Professional Plus 2024, eğitim ve iş dünyasında üretkenliği artıran özellikleriyle en iyi tercihlerden biridir. Office 2024 etkinleştirme işlemiyle tüm uygulamaları eksiksiz bir şekilde kullanabilir, Microsoft Office araçları sayesinde işlerinizde fark yaratabilirsiniz. TechWorm | www.tech-worm.com | techwormweb@gmail.com Bilişim teknolojileri ile ilgili yaşadığınız sorunları bizlere sormaktan çekinmeyiniz. Mail adresinden veya videoların yorum kısmından sorduğunuz sorulara elimizden geldiğince cevap vermeye çalışıyoruz. Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz. Video size faydalı olduysa beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın. #office #2024 #download
    https://www.youtube.com/watch?v=F3Mc7NIciS4&feature=youtu.be
  • Destek WhatsApp a yazdım güzel güzel konuştuk sorunu belirttim benden sipariş no istedi gönderdim sonrası bedava key olduğunu gördü hala geri dönmedi öldü galiba destek

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.