Şimdi Ara

ücretsiz navigasyon program i?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Onerileriniz nedir.sygic indirdim ama 7 günlük deneme oldugundan süresi bitti. Basar soft 20 dolar.bence cok pata:)
    Kullandığınız varsa paylasirmisinix?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Malum sitelerden indirebilirsiniz. Apk olarak aratın. 20 $ çok para.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendi halinde -- 19 Ekim 2013; 10:51:17 >
  • iGo iyi diyolar ama

• iGo en iyisi bence şu anda. Size de tavsiye ederim
  • Yandex Navigasyon. Ücretsiz, Sesli, Mükemmel.

Ayrıca türkiye için yapılan ilk sesli navigasyon, iindirin, destek olun!

Google'nin 3. dünya ülkesi gördüğü bir platformda yandex'e helal olsun.
  • bazen13 kullanıcısına yanıt
    Yandex sesli yönlendirme desteklemiyor ülkemizde, yani en son 2 hafta önce kullandığımda desteklemiyordu. Hatta canlı yönlendirmeli (yanlış sokağa girerseniz hemen dönmenizi söyleyen ya da yeni yol çizen) navigasyon da yok. Ancak Google haritalar ve Yandex haritalar doğrudan internetten indirildiği ve sürekli güncel kaldıkları için ülkemiz şartları için çok daha iyiler. Normalde paralı ve haritaları önyüklü olan navigasyon sistemlerinin harita bilgileri 6 ayda bir güncellenir. Zaten ortalama bir Avrupa ülkesinin bir senede %10 kadar yolu değişir. İstanbulda bu oran ayda %10 olmalı heralde :) Her gün bir ara sokak tek yönlüden çift yönlüye, çift yönlüden tek yönlüye çevriliyor, yeni bir yol inşaata alınıyor veya kapanıyor veya yayalaştırılıyor vs. vs. ..

En güzeli Yandex'in trafik bilgisini de kullanıp Google'ın navigasyon ve trafik hizmetinin biran önce (top ülkemizde ama bürokrasiye takıldı, 3 senedir izin vermiyorlar) gelmesi için dua etmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeLiCe_DoLuCa

Yandex sesli yönlendirme desteklemiyor ülkemizde, yani en son 2 hafta önce kullandığımda desteklemiyordu. Hatta canlı yönlendirmeli (yanlış sokağa girerseniz hemen dönmenizi söyleyen ya da yeni yol çizen) navigasyon da yok. Ancak Google haritalar ve Yandex haritalar doğrudan internetten indirildiği ve sürekli güncel kaldıkları için ülkemiz şartları için çok daha iyiler. Normalde paralı ve haritaları önyüklü olan navigasyon sistemlerinin harita bilgileri 6 ayda bir güncellenir. Zaten ortalama bir Avrupa ülkesinin bir senede %10 kadar yolu değişir. İstanbulda bu oran ayda %10 olmalı heralde :) Her gün bir ara sokak tek yönlüden çift yönlüye, çift yönlüden tek yönlüye çevriliyor, yeni bir yol inşaata alınıyor veya kapanıyor veya yayalaştırılıyor vs. vs. ..

En güzeli Yandex'in trafik bilgisini de kullanıp Google'ın navigasyon ve trafik hizmetinin biran önce (top ülkemizde ama bürokrasiye takıldı, 3 senedir izin vermiyorlar) gelmesi için dua etmek.

Son çıkan yandex navigasyonu denediniz mi?
    Yandex haritadan bahsetmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yandex indirdim simdi.guzel gibi. Tesekkurler.igo yu bulamadim onuda bulmaya calisiyorum;)
  • igo vs hepsini boşver uğraşma bile,yandex navigasyon'u dene,trafiğe göre rota çiziyor sana,yandex harita ile karıştırmayın arkadaşlar bu uygulama yeni.

http://navi.yandex.com.tr/
  • Yandex Navigasyon tam bir rezalet. Yanlış, hatalı yol tarifi yapıyor. Menüler ve arama ekranı berbat. Ayarlar yetersiz. Ayrıca kullanabilmek için internet bağlantısı istemesi, offline modda çalışmaması da diğer eksileri.

Türkiye için en iyi Navigasyon programı Igo tabanlı Başarsoft Navigation Turkey'dir. 20 Dolar gibi bir ücreti var.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.basarsoft.igo.javaclient&hl=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 19 Ekim 2013; 14:07:49 >
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    yanlış tarif yapmıyor dostum iyi araştır eğer harita kırmızı yani yoğunsa alternatif rota ile yönlendiriyor,mantık kısa yoldan değil akıcı yoldan götürmek, kaldı ki 20 dolar yani 40 TL lik programla kıyaslıyorsun,sesli araması berber bakkal yakınlarınızda ne varsa onu bile göstermesi yandex navi'nin diğer avantajları.
  • haki02 kullanıcısına yanıt
    Çeşitli denemelerimde gereksiz yere yolu uzattığını, çok daha kısa sürede gidebileceğim yere daha fazla yakıt ve zaman harcayarak gitmeme neden olduğunu gözlemledim, bence doğru tarif yapmıyor. Offline modda çalışmaması, online modda ise kota ve batarya düşmanı olması da cabası. Arama ekranı, rota, uyarı ekranı gibi ayarları da yetersiz. Ancak ücretsiz bir seçenek olarak deneme amaçlı değerlendirilebilir.

Başarsoft her ne kadar paralı olsa da ufak bir araştırma ile ücretsizini bulmak mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 19 Ekim 2013; 14:55:18 >
    Şu anda haklı olabilirsiniz ama uygulama yeni çıktı. Geliştikçe oldukça iyi olacaktır, kaldı ki Google da sesli navigasyon yok. Harita da biraz geriden geliyor, panorama görüntülerde hala bizim ülke yok. Yandex'de ise var, sırf Yandex'e destek olmak için ücretli de olsa gider ücretiyle alırım. Zaten işini bilen sevdiğim 2 şirket var. Microsoft ve Yandex, Apple'ı da pahalı fiyat politikası yüzünden sevmiyorum.
  • IGo var onabi bakin en iyisi yine odur

Sakin 20 $ falan vermeyin ya :)

• kozlulum67 K kullanıcısına yanıt
    P.m gonderildi
    Bütün nav prgları denedim. Hepsinin bulamadığı ve yanlış yönlendirdiği adresler oldu. Hele biri kuşadasının dağına çıkarmıştı beni. Sanırım dağ patikasını normal yol sandı

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Bütün nav prgları denedim. Hepsinin bulamadığı ve yanlış yönlendirdiği adresler oldu. Hele biri kuşadasının dağına çıkarmıştı beni. Sanırım dağ patikasını normal yol sandı

Evet hiçbirisine tam manasıyla güvenmemek gerekir. Ancak gene de en iyi ve isabetli yol tarifi yapan navigasyon uygulaması Başarsoft iGO'dur. Ondan sonra da Navitel gelir. Tomtom ile Sygic de güzel uygulamalar ancak Türkiye haritaları malesef geç güncelleniyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.