Şimdi Ara

ücretsiz kupa bardak askılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.665
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dolaşırken rastgeldim kargo ücreti yok ürün ücreti de yok.https://www.hemensepete.com/fame-kitchen-un-10278-kupa-askiligi-pcode-!C3!9CN!2010278-pid-27434
    N11 magazalarini buldumhttp://www.n11.com/magaza/hemensepete/magaza-yorumlari
    bana güvenip sipariş verenlere ve mağazaya teşekkürlerimi sunuyorum buradan.
    ücretsiz kupa bardak askılığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ullumanitu -- 6 Mayıs 2017; 0:6:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rez
  • Aklıma 2 soru düştü bu siteye dolaşırken nasıl denk gelinir ve 0 bedelle ürünü alabileceğinizi nasıl düşünüyorsunuz?

• 3d güvenlik kontrolünü geçemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • msb_bjk kullanıcısına yanıt
    hemensepet diye bi site vardı o aklımda hemensepete diye kalmış googleladım bu çıktı.

• Bu eleman başka bi konu daha açtı ya dolandırıcı yada reklam yapıyo ikiside yasak!!
  • Yollayacagini bilsem alirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 11 tane sipariş verdim Şimdi onlar düşünsün
  • serkangsk kullanıcısına yanıt
    hocam reklam yapacak olsam bu saatte mi yaparım. Yanlış yere açtım ilk başta. Sadece severek yapıyorum bu işi. Hoşuma gidiyor. Uyarı da aldım çok konu açtığım için ama ne yapayım ücretsiz ürün bulmuşum konusunu açmayayım mı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ullumanitu

hocam reklam yapacak olsam bu saatte mi yaparım. Yanlış yere açtım ilk başta. Sadece severek yapıyorum bu işi. Hoşuma gidiyor. Uyarı da aldım çok konu açtığım için ama ne yapayım ücretsiz ürün bulmuşum konusunu açmayayım mı.

Hocam hiç gerçekçi değilsin moderatörler yok diye bu saatte açıyor olabilir misin? Aynı konuyu 4-5 tane açıyorsan, abuk sabuk dolandırıcı olduğu bariz belli bi sitenin reklamını yapıyorsan, daha öncede bu şekilde anlamsız sitelerle ilgili bi sürü konu açıp dolandırmaya çalıştıysan hiç haklı çıkmaya çalışma. Bu seni banlamayan moderatörlerin ayıbıdır. Net!
  • Nasıl sipariş geçiyorsunuz? Hata alıyorum ben.

hocam altta yazan bilgilerini arayıp n11 linkini koydum. adamlar satış yapıyor n11'de. bir suru insan da yorum yapmis adamlara iyi kotu daha ne yapmamı bekliyorsun. suraya geleli cok az zaman oldu cok iyi ve kalbi temiz insanlar var ama senin gibi cok cins adamlar da var burada ve biktirdiniz kisa surede insani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ullumanitu -- 2 Mayıs 2017; 3:33:59 >
    Sıcak fırsatları pek takip etmiyorsunuz galiba. Konuyu açan arkadaş son zamanlarda forumda epey aktif. Faydalı pek çok konusuna denk geldiğimi hatırlıyorum. Bilip bilmeden dolandırıcı diye yaftalamanız hoş olmamış.

• Her siteyi hepsiburada sanıyorsunuz heralde? Arkadaşlar kimse size ürün falan göndermez, bırakın kart bilgilerini girmeyi böyle sitelere telefon bilgileri girilmez.

Aramızda meraklı arkadaşlar olabilir, lütfen hepsiburada, teknosa, bimeks, mediamark, migros, kipa gibi kurumsal yapılara yönelip kart ve alışverişe iade kombolarını aralasınlar.

Zan altında bırakmam reklam yapmıyorum diyorsunuz ama bu linki paylaşınca adam akıllı bedavaya ürün göndereceğini sandınız mı?

Hemensepet veya hemensepete farkı ne yıllardır buradayız, on binlerce liralık internet alımı ve on binlerce satımı yaptım. Şöyle yerlere girip bırak alım yapmayı araştırma bile yapmadım.

• alamadım kapandı

ama alabilen olursa tam ölücü işi

ben bugün uyuyamam

neyse alıp ücretsiz kargoyla yollayacak olursa bana ulaşsın

• aha kaptım 3tane

• Anlamadığım alanlar niye 3 tane 11 tane alıyor.Sıfır tl değil mi ?1000 tane niye almadınız?
  • Sanalkartla odeme kabul etmedi. Acaba ? Bulasmayin.

• Ücretli olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • soyken kullanıcısına yanıt
    Kardeşim gönderiyorlar. benim sipariş aras kargonun şubesine teslim edilmiş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.