Şimdi Ara

Ücretsiz Kredi Danışmanı Her şeyi sorabilirsiniz... (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
569
Cevap
17
Favori
46.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • maaş müşterisi ihtiyaç kredisi için aldığım rakamlar nasıl arakdaşlar ;

    1)35.000 tl / 1,03 faiz oranı / 49 ay / 46,871 geri ödeme
    2)35.000 tl / 1,09 faiz oranı / 37 ay / 44.373 geri ödeme
    3)50.000 tl / 1,03 faiz oranı / 49 ay / 66,959 geri ödeme
    4)50.000 tl / 1,09 faiz oranı / 37 ay / 63,390 geri ödeme

    sizce nasıl arkadaşlar ?
  • Dün kredi çekmek istediğimde 5 ürünümün gecikmede olduğu söylendi. Findeks'ten rapor aldım orada dedikleri gibi gecikmiş ödeme bulunuyor 5 tane. Ancak 20 gün önce ödedim bunları. Hiç olmaması gerekiyor. Her ay demek böyle geç ödeme olarak göründüğü için sürekli eksi puan ala ala notum 688'e düşmüş. KKB'den nota itiraz eti tıklıyorum orada da referans numarası istiyor. Bankaları aradım bankalarına ait referans numaralarını paylaşmıyorlar. Borcunuz yok diyorlar geçiştiriyorlar. Nasıl puanımı yükseltebilirim, nasıl gecikmiş borç görünenleri ödenmiş göstertebilirim
  • Merhaba daha yeni çekmiş olduğum 36 ay vade 72.000 TL kredinin 3. taksidini 2504 TL olarak ödeme aşamasındayken virüs salgını nedeniyle Ziraat bankası kredimi 3 ay erteledi fakat toplam rakama 2500 TL faiz ekledi ve aylık ödemem 2576 TL oldu. Şirketim tarafından da ücretsiz izne çıkarıldığım için bu durumu kabullendim gibi. Fakat yinede dövizde olan bir miktar param var o bir taksiti karşılar. Belki şirket 3 ay içerisinde 1 ay ödeme verebilir de. Anne babadan da toplarsak ve birazda hesapları eksiye düşürerek çekersek (ek para, avans para gibi) paralardan çekersek bu kredi erteleme işine gerek kalmayabilir. Her ay bir şekilde ödeyebilirim. Fakat şimdi kararsız kaldım. Bu erteleme ile Temmuz 17'e ertelenmiş ödememi toplu şekilde ödeme fırsatım oluyor. Bu durumda henüz en yüksek faiz vadeleri olduğu için avantajlı olacak gibi yani ana paradan fazla inecek aşağıya. Sonuç olarak 3. ayda ben normal taksitin üzerinde bir ödeme yapacağım 10.000 TL olabilir diye düşünüyorum böyle bir durumda ertelemeyi iptal etmek mi doğru olur yoksa bu şekilde mi kalsın karar veremedim. Sizin Görüşleriniz ne olur?

    Bu arada kredi ödemem nisan 17 sindeydi 3 ay ertelediler ama bana 4 ay gibi oldu. Yani Temmuz 17 de 4 aylık ödeme yapabilirim.




  • MERHABA BENDE KARA LİSTEYE GİRENLERDENİM!

    QNB FİNANSBANK KREDİ KARTI BORCUNDAN DOLAYI KARA LİSTEYE GİRMİŞTİM.GEÇEN SENE KAPATTIM.ELİMDE BORCUMUN BİTTİĞİNE DAİR BELGE VAR.HERHANGİ BİR BANKAYA BU BELGE İLE GİTSEM KREDİ VERME İHTİMALLERİ VAR MI?

    UP UP...
  • Merhaba garanti bankası benim hesabıma bloke koydu hesaba giren paradan dolayı

    Geri açma şansımız var mo

    Çünkü askeri personel olarak göreve başlicam maaş garantiden yatıyor nasıl olucak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Koay gelsin kredim onaylandı kullanım bekliyor tam bu esnada ev sahibinin vefat ettiğini öğrendim daire miras olarak mirasçılarına kaldı hepsini topladık intikal yapıldı vekaletler tek bir kardeşe alındı bu noktadan itibaren satış sorunsuz bir şekilde olurmu banka kredimi iptal edebilirmi zaten arayıp sorduğumda veraset intikal in yapıldığı gerekçesiyle kredi iptali vs olmicagini söylediler daha önce bu sorunla karşılaşan oldumu bankam garanti bankası teşekkür ederim.senin başına geldimi abi böyle bir olay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu bağlantıdan istediğiniz sorulara cevap verilebilmektedirhttps://forum.donanimhaber.com/ucretsiz-bireysel-kredi-danismanligi--147902902

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar 2 Senedir özel sektör çalışanıyım maaş bankam 10 aydır yapı kredi idi yapı krediden hali hazırda 17 bin liralık kredi kullandım ( 3 aydır 980 lira taksit ödedim ) + 2200 lira limitli world kartım var takibe gecikmeye hiç düşmedim. Olay şu ! Maaş bankamız 3 ay önce finansbank a geçti maaş artık buraya yatıyor. finans cep şubeden k.kartı başvuru yaptıgım zaman red cevabı alıyorum. Şubeye maaş bordrosu ile gitsem maaş müşteri oldugumu söylesem sonuç degişirmi yoksa cep şubeden kart vermiyorsa şubeden de aynı şekilde mi olur.



    Bu arada maaşım 3000 lira

  • quote:

    Orijinalden alıntı: rlb36

    Merhaba arkadaşlar 2 Senedir özel sektör çalışanıyım maaş bankam 10 aydır yapı kredi idi yapı krediden hali hazırda 17 bin liralık kredi kullandım ( 3 aydır 980 lira taksit ödedim ) + 2200 lira limitli world kartım var takibe gecikmeye hiç düşmedim. Olay şu ! Maaş bankamız 3 ay önce finansbank a geçti maaş artık buraya yatıyor. finans cep şubeden k.kartı başvuru yaptıgım zaman red cevabı alıyorum. Şubeye maaş bordrosu ile gitsem maaş müşteri oldugumu söylesem sonuç degişirmi yoksa cep şubeden kart vermiyorsa şubeden de aynı şekilde mi olur.



    Bu arada maaşım 3000 lira

    Merhaba,


    Limit kontrol sistemine takılmış olabilirsiniz. İlk yıl maaşının en fazla 2 katı kadar kredi kartı limiti tanımlanır. Esasında burada sorun yok. Ancak bir kartın olgunlaşma süresi 12 aydır. Maaşınız 3000 TL fena rakam değil gibi görünse de aslında asgari ücrete denk. Ayrıca kredi borcunuz olması ve mevcut kredi kartınız olması şu an için Finansbank'tan kredi kartı almanızı engeller. Borç taksitleriniz 6 ayı geçince kartı alabilmeniz muhtemel. Ancak bu süre içinde herhangi bir başvuru yapmayın. Yaptığınız her başvuru otomatik red durumuna düşer.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: katil_kasap1925

    Koay gelsin kredim onaylandı kullanım bekliyor tam bu esnada ev sahibinin vefat ettiğini öğrendim daire miras olarak mirasçılarına kaldı hepsini topladık intikal yapıldı vekaletler tek bir kardeşe alındı bu noktadan itibaren satış sorunsuz bir şekilde olurmu banka kredimi iptal edebilirmi zaten arayıp sorduğumda veraset intikal in yapıldığı gerekçesiyle kredi iptali vs olmicagini söylediler daha önce bu sorunla karşılaşan oldumu bankam garanti bankası teşekkür ederim.senin başına geldimi abi böyle bir olay

    Hayır engel olmaz. Ancak varislerden biri icralık vs durumundaysa icra avukatı farketmeden satılması şart. Tabi bu kredi almanıza engel değil gibi görünse de ev ipoteklenebilir. Hızlıca halledilmesi gerekmektedir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: usengul

    MERHABA BENDE KARA LİSTEYE GİRENLERDENİM!

    QNB FİNANSBANK KREDİ KARTI BORCUNDAN DOLAYI KARA LİSTEYE GİRMİŞTİM.GEÇEN SENE KAPATTIM.ELİMDE BORCUMUN BİTTİĞİNE DAİR BELGE VAR.HERHANGİ BİR BANKAYA BU BELGE İLE GİTSEM KREDİ VERME İHTİMALLERİ VAR MI?

    UP UP...

    Borcunuzu 2019 yılında kapatmanız güzel olmuş. Kredi alabilirsiniz ancak öncelikle yapmanız gereken işlemler var. Krediyi almak istediğiniz bankaya internetten başvurun. Size red mesajı gelecektir. Ardından sicil affı dilekçesini yazarak bankanın genel müdürlüğüne ptt ile iadeli taahhütlü olarak gönderin. Size 30 gün içinde döneceklerdir. Dönmezlerde e-devletten Bddk'ya şikayet oluşturun. Krediniz onaylanacaktır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

    Suan hali hazirda sahis firmam mevcut 1.5 yil oldu acilali. Ben simdi ikinci bi ise girmek ustiyorum yaklasik 60000 tl paraya ihtiyacim var. En kolay krediyi hangi banka verir. Bu zamana kadar bankalarla kredi karti kullNimi dahil hicbir bagim olmadi. Banka hesaplarim var ama para transferleri yapiyorum sadece. Hangi banka kolay kredi verir tesekkur ederim.

    Merhaba,


    Bankalarla hiç bir çalışmanız olmaması kötü durumdur. O nedenle en kısa zamanda limiti ne olursa olsun kredi kartı alarak kullanmaya başlayın. Kredi notu oluşacak ve kredi çekebilmeniz kolaylaşacaktır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: emreylcn06

    Merhaba 2013 yilinda kredi ve kredi kartim olmustu kaza sonucu engelliyim borclarimi 6 ay önce bitirdim tek bir tane icraa dosyamı kapatmadim onada takipsizlik verildi digerlerinde haricen tahsil yaziyor ancak bir kaç aydir Findeks notum son 1 yıldır altif hesabim olmadığı için görüntüleme olmuyor diye uyari veroyor ne yapmam lazim


    Teb bankası teminatli kredi karti veriyormuş 1000 tl versem blokaj koyulsa verirler mi baba veya kuveytturk Bankasi şuan da ziraat da veriyormuş sanirim

    Merhaba,


    Kuveyt Türk'ten ben aldım. 4 Ay kullandım ve kredi notum düzeldi. Ardından denizbank Bonus aldım.

  • 8 aydır sigortalı çalışıyorum. Sigortam ilk 4 ay yarım olarak ödendi, sonradan tam olarak ödenmeye başlandı. 8 aydır kredi kartım mevcut ödemelerini hiçbir şekilde aksatmadım. Şubat ayında 3000 lira kredi çekip 2 ay taksit olarak ödedikten sonra komple borcu kapattım. Şu an 25000 lira kredi çekmek istiyorum. Kredi puanım 1236, düşmemesi için herhangi bir başvuru yapmadım önce buraya sormak istedim. Bu saydığım durumlar göz önüne alınarak istediğim rakamdaki krediyi çekebilir miyim ?

  • Arkadaşlar size bir taktik vereyim, Ben Yapı krediye ne zaman başvursam. kredi kartımı onaylamazdı. bölgede bu bankayla anlaşmalı büyük bir firma buldum ve bankaya gidip bu firmada yeni işe başlayacağım maaş kartı istiyorum dedim. müşteri temsilcisi kredi kartı'da verelim size dedi bende tamam olur dedim. aktif hiçbir sigorta kaydım veya gelir belgem olmadan World Gold kartı alabildim ve ardından ön onaylı krediler çekebildim. kısaca sosyal mühendislik yeteneğiniz iyiyse gelir belgesiz kredi kartıda alırsanız, kredi'de çekebilirsiniz.


    Ayrıca kredi kartı onaylanmazsa bile Yapı kredi'de bireysel müşteri temsilcisi insafiyet kullanarak kartı onaylatabiliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0611284CA -- 15 Mayıs 2021; 23:27:58 >
  • Arkadaşlar Findekste müşteri limiti 50.000 tl deniyor. Bunu aşma sansımız oluyor mu kredi çekerken ?

    Ve 20.000 tllik Kredi kartım var. Bu limit buna dahil mi? Yani maksimum 30klık mı kredi çekebilirim yoksa 50kredi+20 kk mı?

  • michealthegod M kullanıcısına yanıt

    Müşteri limiti 50 bin diye bir durum yok. Ağustos 4 te denizbank tan 120 bin kredi çektim. Şu anda iş Bankası 100 bin onaylı kredim hazır. QNB Finansbank ise 60 bin verebiliyor şu an bana. 3 kredi kartımın ise limiti 112 bin. 3 banka kmh limitim ise 20 bin. Kısacası öyle bir sınırlama yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samosan

    Müşteri limiti 50 bin diye bir durum yok. Ağustos 4 te denizbank tan 120 bin kredi çektim. Şu anda iş Bankası 100 bin onaylı kredim hazır. QNB Finansbank ise 60 bin verebiliyor şu an bana. 3 kredi kartımın ise limiti 112 bin. 3 banka kmh limitim ise 20 bin. Kısacası öyle bir sınırlama yok.

    risk raporunda öyle bir yazı varda o yüzden sordum. Birde emekli babam. Belki o yüzden böyle bir sınır vardır.

  • Gelir belgesi sunmadan yapı kredi kredi kartı verdi. Akbank ta kredi kartı verdi. Qnb de hesabım var. Ama yok adamlar düşükte bir limit olsa vermiyor .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İyi günler 35 bin ve 50 bin lira olmak üzere 2 adet açık ihtiyaç kredim bulunmakta.Yakın bir zamanda elime bir miktar para geçecek. Her ikisini kapatmaya yetmiyor fakat bir tanesi için yeterli. Kredilerin ödenmiş taksit sayısı ve bugün kapanırsa tutarları aşağıda. Krediden kurtulmak mantıklı mı, kredi notumu etkiler mi? Enflasyon bu kadar hızlı yükselirken toplu parayı bırakmak yanlış mı? Genel fikir ve değerlendirmelerinizi bekliyorum.


    50 bin lira

    ------------

    Ödenmiş taksit sayısı 7 (1896 + 6x1962)

    toplam 13690 lira

    Bugün kapatılırsa 43500 lira


    35 bin lira

    ------------

    Ödenmiş taksit sayısı 4 (1068 + 3x1368)

    toplam 5172 lira

    Bugün kapatılırsa 32750 lira


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.