Şimdi Ara

Ücretsiz İzin ile ilgili birkaç sorum var yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam özellikle aramızda hukukçu arkadaşlar var ise özellikle onlardan yardım istiyorum bir konuda çok acil.

    Yaklaşık 1.5 yıldır özel bir şirkette çalışıyorum. Şu sıralar şirket anlaşmalı olduğu bazı kurumlar ile anlaşmasınız feshettiği için kriz içerisinde ve bunun aşmak için de çözümü biz çalışanlarına ücretsiz izin teklif etmekte bulmuş.

    Bana da yazılı bir belge gönderdiler 1 aylık ücretsiz izine çıkmamı teklif ediyorlar. Bu belgeyi imzalayıp göndermemi istiyorlar. Şimdi benim bununla ilgili birkaç sorum var.

    - Öncelikle bunu kabul etmek zorundamıyım ? İş sözleşmesinde böyle bir madde olmadığını biliyorum. İnternetten de okuduğum kadarıyle böyle birşeyi kabul etme gibi bir zorunluluğum yok. Ama emin olmak için bir kez daha sormak istedim bunu kabul etmek zorundamıyım ?

    - Kabul etmez isem bana herhangi bir yaptırımda bulunabilirler mi ?

    - Eğer bana gönderdikleri belgeyi imzalayıp göndermezsem otomatik olarak bunu kabul etmemiş mi sayılıyorum yoksa benim de bir dilekçe yazıp kabul etmiyorum diye göndermem gerekirmi ? Yoksa bu belgeyi imzalamamam yeterlimidir ? Yazılı bir belge göndermelimiyim eğer göndermezsem otomatik olarak kabul mu etmiş sayılırım ? Yoksa herhangi bir şey yapma zorunluuluğum yokmu sadece bu belgeyi imzalamamam yeterlimidir.

    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim çok acil bir konu cevaplarsanız sevinirim teşekkürler...







  • yokmu beyler bi bilgisi olan koca forumda ?
  • vay anasını yahu ne bilgili forummuşusz gözlerim yaşardı he :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.