Şimdi Ara

Ücretsiz innial kart dağıtıyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
5
Favori
7.312
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ücretsiz kargo ile kapınıza kadar yolluyorlar kart da ücretsiz bedavaya sahip oluyorsunuz .

Adresinize Teslim ininal Kart Siparişi
    Bugün sizlere yeni bir özelliğimizi duyurmak istiyoruz.
    Artık fiziksel ininal kartı olmayan kullanıcılarımıza fiziksel ininal kartlarını adreslerine gönderiyoruz. Üstelik bu uygulamamız bir süreliğine ücretsiz. Peki, kullanıcılarımız bu yeni özelliğimizden nasıl faydalanabilir:
    Öncelikle kart sipariş uygulaması ininal hesabı olan ancak fiziksel kartı olmayan kullanıcılarımıza özel bir hizmetimizdir. Fiziksel kart sipariş etmek istiyorsanız, öncelikle ininal cüzdan uygulaması veya ininal.com sitesinde online işlemler bölümünden bir ininal hesabı açmanız gerekiyor.

sitesine girin sipariş edin kart ücretsiz şekilde kapınıza kadar geliyor resmi sitesinden yapın bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Muhalefet -- 22 Mayıs 2017; 17:38:47 >

• ''..fiziksel kartı olmayan kullanıcılarımıza özel bir hizmetimizdir.''

Çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

''..fiziksel kartı olmayan kullanıcılarımıza özel bir hizmetimizdir.''

Çöp

innial kartın yoksa bedavaya veriyor işte innial kartı olmayan arkadaşım sipariş etti bedavaya kapısına kadar getirdiler bedava .
  • Millet sitesini bu şekilde mi kasıyor?

İletişim bilgisi olmayan, Hakkımızda kısmı boş olan bir siteye hangi bilginizi, neden vereceksiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cordor

Millet sitesini bu şekilde mi kasıyor?

İletişim bilgisi olmayan, Hakkımızda kısmı boş olan bir siteye hangi bilginizi, neden vereceksiniz?

resmi sitesinden yap linki haber olarak koydum kaldırdım şimdi yanlış anlaşılma olmasın die kendi sitesinden yap ücretsiz şekilde evine yolluyorlar hepsi ücretsiz arkadaşım aldı geçenlerde herkes alıyor .
  • Ne ise yariyor ki bu kart?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dumanus

Ne ise yariyor ki bu kart?

ön ödemeli kart kredi kartı görevi görüyor kredi kartı ile ne yapabilirsen onu yapabilirsin para çekme özelliği yok ama geri kalan paypal gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hazır Kart Kontör Şifresi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 sene önce aldığım innial kartlar var
    hiçbir işe yaramıyor
    para içinde durmuyor : aylık 2 tl para tırtıklıyorlar

hiç kampanyası yok
    boş kart
    ne diye tutayım
    ne diye yenisini kargo bedava kendi bedava alayım

durduk yere zarar innial! istersen al!
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitriol

3 sene önce aldığım innial kartlar var
    hiçbir işe yaramıyor

hiç kampanyası yok
    boş kart
    ne diye tutayım

borç yazma gibi bir durumu yok içinde para olduğu zaman aylık 1 tl kullanım ücreti alıyor içinde para yoksa almıyor kredi kartı gibi borç falan da yazmıyor aidat tarzı birşey değil içinde varsa 1 tl alıyor o kadar ben aylarca para yüklemiyorum yüklediğimde 1 tl dahi almıyor ay başında 1 tl varsa içinde keser o kadar.
  • Dumanus kullanıcısına yanıt
    on ödemeli bi kredi kartı. prepaid mastercard olarak geçiyor. kredi kartina yaşı yetmeyen kişilere hitap ediyor. aylık 2 lira kesintisi var ve alışverişlerden komisyon kesiyor.

• Bay Muhalefet kullanıcısına yanıt
    O zaman resmi sitenin linkini verseydin.

Bende facebookta fırsat paylaşıyorum, kendi facebookumu ya da kişisel web sitemi mi koymalıyım?

Kendi sitene hit attırıyorsun, olan şey bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cordor

O zaman resmi sitenin linkini verseydin.

Bende facebookta fırsat paylaşıyorum, kendi facebookumu ya da kişisel web sitemi mi koymalıyım?

Kendi sitene hit attırıyorsun, olan şey bu.

benim sitem falan değil arkadaşım bilgilendirme olsun diye koydum onu innial ücretsiz kart yazınca googlede en başta o çıktı konuya bende onu koydum alakam yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

on ödemeli bi kredi kartı. prepaid mastercard olarak geçiyor. kredi kartina yaşı yetmeyen kişilere hitap ediyor. aylık 2 lira kesintisi var ve alışverişlerden komisyon kesiyor.

komisyon kesmiyor sadece 2 tl kullanım ücreti var.
  • Enpara, Cepteteb varken bunu insanlar neden seçiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Muhalefet

quote:

Orijinalden alıntı: vitriol

3 sene önce aldığım innial kartlar var
    hiçbir işe yaramıyor

hiç kampanyası yok
    boş kart
    ne diye tutayım

borç yazma gibi bir durumu yok içinde para olduğu zaman aylık 1 tl kullanım ücreti alıyor içinde para yoksa almıyor kredi kartı gibi borç falan da yazmıyor aidat tarzı birşey değil içinde varsa 1 tl alıyor o kadar ben aylarca para yüklemiyorum yüklediğimde 1 tl dahi almıyor ay başında 1 tl varsa içinde keser o kadar.

tamam da, para atmadıktan sonra ne işe yarayacakki zaten , para atıp kullanasınki bi işe yarasın , para atınca da aylık ücret kesecek

• Genelde 18 yaş altı kişiler kullanıyor. Hem de direk olarak isim ve kimlik bilgileri kullanılmadığı ve herhangi bir hesap gerekmediği için kullanıyorlar.

• kredi kartımız varken bunu alacak kadar soğuk fırsatçı değiliz
  • Nasil alicaz hicbirsey anladim konu acilmis ama sifir detay lino y9k birsey yok sacma sapan bir konu

• Aidat işi olduğunu öğrendiğim gün Enpara yeter de artar dediğim karttır kendisi
  • Hiç yoktan iyidir.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.