Şimdi Ara

Ücretsiz Findeks Raporu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
5
Favori
7.832
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ücretsiz Findeks raporu için hangikredi.com a girip Findeks raporu alın ödeme kısmında kampanya kodunu girin.

Kod: VDF100

Rapor Sms ve Mail olarakta geliyor ayrıca findeks üzerinden de raporunun detayına bakabilirsiniz.

Teşekkür için öne çıkarırsanız herkes faydalanmış olur

Ücretsiz Findeks Raporu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manyaksx -- 18 Ocak 2024; 23:49:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boş iş. Bunlara para kaptırmayın. 4 kartım ve son 10 yılda hiç geciktirmem yok puanım 1890 küsürlerde. Cepteteb ve akbank a yakın zamanda farklı dönemlerde 20.000 tl başvurdum bankamızca uygun görülmediniz dedi. Demekki puan muan tek başına bişeye yaramıyor. Hem banka hem kls sonucuna göre karar veriliyor.
  • Kart borçlarını 1 hata sonra kapatacağım. Ne zaman yansırlar , ona göre sorgulama yapayım.

Krediyle işim olmaz ama puanın yüksel olması güzel oluyor Ücretsiz Findeks Raporu 

• Ondan sonra gelsin reklam smsleri, bildirimleri. Günde en az 2 smsleri kesin. Hayır anlamıyorum ki sms de az buz para değil ki, satıyorlar mi bizim bilgileri nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    edevletten kapattır gelmiyor.
    Ayrıca sms tanıtım vs istemiyorum tikini işaretle gelmiyor.

Ben hep burdan aliyom belleşe raporları.
    Hic sms gelmiyor bana.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • den kullanıcısına yanıt
    ad soyad tc doğum tarihi zorunlu.
    diğer bilgileri salla gitsin.

• Kaç kere ücretsiz sorgulama yapılabiliyor ?

• Teşekkürler. Kredi durumumuz sağlıklı çıktı.
    Gerçi şu an ihtiyacım yok ama 171 bin tl kredi kartı ek limiti verilebiliyormuş bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yakın zamanlarda sorgulamadım ama son sorguma göre 1900 görünüyordu. Herhalde değişmemiştir.

• Ben bu sistemi anlamıyorum. Ödemelerimi hiç aksatmam. Asgari de ödemem. Fakat Haziran’dan beri sürekli düşüşte. 1641’den 1258 lere kadar düştüm.

• Boş iş. Bunlara para kaptırmayın. 4 kartım ve son 10 yılda hiç geciktirmem yok puanım 1890 küsürlerde. Cepteteb ve akbank a yakın zamanda farklı dönemlerde 20.000 tl başvurdum bankamızca uygun görülmediniz dedi. Demekki puan muan tek başına bişeye yaramıyor. Hem banka hem kls sonucuna göre karar veriliyor.

• Axeque kullanıcısına yanıt

Hocam bir de buradan bak bakalım her şey yolunda mı. Belki atladığın veya unuttuğun bir ödemen olmuş olabilir.

https://www.turkiye.gov.tr/turkiye-bankalar-birligi-risk-merkezi-raporu-basvurusu

• Teşekkürler.

• Axeque kullanıcısına yanıt
    Borç limit oranı önemli. Kredi çektikçe borç arttıkça puan düşer zamanında ödesen de. Kartlarının limitinin %50sinden fazlasını kullanmamaya çalışın ya da limit arttırın.

• Paylaştığı için arkadaşa teşekkür ederim.

Edit : Konuya hemen atladığım için görmemişin buradan oluşturduktan sonra findeks in sitesinden giriş yapıp gerçek rapora ulaşabiliyormuşuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 20 Ocak 2024; 12:54:55 >
  • Antor kullanıcısına yanıt

Zaten bu raporu oluşturunca findeks'in sitesinde findeks raporu oluşuyor. Yenisini almanıza gerek yok, giriş yapıp rapora bakabilirsiniz.

• Antor kullanıcısına yanıt
    Hangikredinin raporunu kimse önemsemiyor zaten. Dikkat ederseniz başlık da ücretsiz findeks raporu diye. Bu raporu alınca findeks hesabınızda da otomatik rapor oluşuyor, ona bakıyorsunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @Annalise @efyavas teşekkürler =) biraz gonazaleslik yapıp atlamışım

• Teşekkürler faydalandım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.