Şimdi Ara

Ücretsiz 6 Aylık Kaspersky Antivirus Licance Key (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.606
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kontendoo
    kaba msn diye bir siteye şifremizi veriyoruz, riskli değildir inşallah.

10 yıllık e-mail adresimi patlatırlarsa kan çıkar

farklı bir hotmail alıp denemenizi tavsiye ederim. En iyi ihtimal bu adresleri reklam amaçlı kullanacaklardır diye düşünüyorum
  • Gece gece link çalışmadı. Buyrun buradan yakın.
     Ücretsiz 6 Aylık Kaspersky Antivirus Licance Key
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo
    kaba msn diye bir siteye şifremizi veriyoruz, riskli değildir inşallah.

10 yıllık e-mail adresimi patlatırlarsa kan çıkar

Şifremizi verdiğimiz filan yok. Dikkat ederseniz giriş yaptığınız adres Live e ait. Ilk mesajda yazdığım gibi bu promosyon Msn-Live kullanıcıları için. Sizden şifrenizle hesaba girmesini istemelerenin sebebi gerçekten bir Msn-Live hesabınızın olup olmadığını teyit ettirmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webkurdu47 -- 25 Ağustos 2010; 7:04:51 >
  • Şu an kasperky pure kullanıyorum. Kullanacaklara tavsiye ederim. Aradığınız çoğu şey mevcut. Özellikle şifre koyma olayı çok güzel. Benim gibi haşere kuzenleriniz varsa antvirüs programını kapatıp arkanızdan iş çeviren , bunu kullanmanızı şiddetle önririm :D
  • internet security de şifre çalışıyormu?
  • kaspersky yakalar!
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 11 Aralık 2020; 18:55:5 >
  • 2009 a da uyarmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA006

gerek bununla uğraşmaya McAfee nin sitesine girip mail adresinizle üyelik alın 365 günlük total protection lisansı alın. hatta farklı mail adresiyle tekrar tekrar alabilirsiniz..

Sitesine girdim üye oldum bana lisans felan vermedi :)) Rica etsem biraz açıklarmısın.
  • Allah razı olsun kardeş
  • yerde ararken gökte buldum, teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazdaran

quote:

gerek bununla uğraşmaya McAfee nin sitesine girip mail adresinizle üyelik alın 365 günlük total protection lisansı alın. hatta farklı mail adresiyle tekrar tekrar alabilirsiniz..

Sitesine girdim üye oldum bana lisans felan vermedi :)) Rica etsem biraz açıklarmısın.

siteye giriyoruz, yukarda "Yüklemeler"e tıklıyoruz, 5 tane seçenek çıkıyor karşımıza, Total Protection en kapsamlısı olduğu için onu seçiyoruz, tabi ki "Hemen Dene" diyoruz, karşımıza hesap oluşturma sayfası çıkıyor, üstelik msnimizin şifresini de istemiyor. bu sayfadaki formu kullandığınız bir e-mail ile doldurup (daha sonra aktivasyon maili gelmesi lazım tam hatırlamıyorum baya oldu ben yapalı) "Kabul Ediyorum" diyoruz. sonrasını hatırlamıyorum ama yapabilirsiniz sanırım

• Valla kurdum çince. 180 gün dedi :)) 6 ay beleş. Şimdi birde ingilizceye çevirdim. tamamdır bu iş. tıkır tıkır işliyor. MSn deki herkese key aldırdım :)
  • quote:

quote:

quote:

siteye giriyoruz, yukarda "Yüklemeler"e tıklıyoruz, 5 tane seçenek çıkıyor karşımıza, Total Protection en kapsamlısı olduğu için onu seçiyoruz, tabi ki "Hemen Dene" diyoruz, karşımıza hesap oluşturma sayfası çıkıyor, üstelik msnimizin şifresini de istemiyor. bu sayfadaki formu kullandığınız bir e-mail ile doldurup (daha sonra aktivasyon maili gelmesi lazım tam hatırlamıyorum baya oldu ben yapalı) "Kabul Ediyorum" diyoruz. sonrasını hatırlamıyorum ama yapabilirsiniz sanırım

30 günlük olmasın o

• sağdaki turuncuya tıklıyorum msn adresimi yazıyorum hata veriyor.anlamadım?
  • tesekkurler,

peki daha sonra bu self defense kutucugunu isaretlemek gerekir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emtue

tesekkurler,

peki daha sonra bu self defense kutucugunu isaretlemek gerekir mi?

Self defense işaretli olunca kaspersky, kurulduğu klasörü korumaya alıyor. Virüslerin kendisine herhangi bir müdahalede bulunmasını engellemek amacıyla. Tavsiyem bu kutucuğu işaretleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: judge-fred

quote:

quote:

quote:

30 günlük olmasın o

bence 30 günden biraz daha fazla..

Ücretsiz 6 Aylık Kaspersky Antivirus Licance Key

• valla 1 yıl küsür önce avira ile tanıştım tanışalı başka bi antivirüse ihtiyaç duymuyorum. biraz da bilinçli kullanmak gerekiyor tabi.
  • Beğenmedim arkadaşlar. Chromeyi resmen baltaladı. Baştan kurdum yine düzelmedi. Neyseki W7 nin imajını almıştım önceden. Kaspersky out.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.