< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzyin67 -- 30 Aralık 2025; 13:5:34 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ücretsiz 2 Adet Yılbaşı Piyango Bileti 🕊️ 2 Çeyrek 🔴 1 Yarım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tüpçüye para kazandıracağıma bir öğrenciye burs verir bir fakir ailenin bir öğününü karşılarım. Bu idare benim için inandırıcılığını kaybeden, güven vermeyen bir kurum oldu maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hocam 100 TL atın hesaba. bonuslarla biletinizi alın sonra Nakit 100 TL yi geri çekin. Para kazandırmamis olursunuz. Ben öyle yaptım 😄 hatta amorti çıkarsa zarar vermiş olursunuz😄😄
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzyin67 -- 30 Aralık 2025; 0:28:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siteye giren ulan hangi reklama tıkladık da bu illegal site açıldı der. Olimpos Dağından dede, Mısır'dan piramit falan derken pek Milli duruyor!
_____________________________ -
tüpçüye para kazandırmayın.
Hocam 100 TL atın hesaba. bonuslarla biletinizi alın sonra Nakit 100 TL yi geri çekin. Para kazandırmamis olursunuz. Ben öyle yaptım 😄 hatta amorti çıkarsa zarar vermiş olursunuz😄😄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Tüpçüye para kazandıracağıma,
o parayı sokağa atarım daha iyi..
En azından birine kesin denk gelecektir.
tüpçünün tüpünü patlatalım ha ha ha
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
sonra türkiye niye bu halde..
sorarsan; hoşgörü dini...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 30 Aralık 2025; 10:2:18 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
komisyon ödemek bile istemem , bankalar havale için bile para istiyor
Eft ile gönderince kesmiyor. EFT talimatlarını uygulayın
bonus anında yükleniyor mu
1 iş günü sonra yükleniyor
Üyelikten sonra önce 100 TL yüklenip sonra kampanyalarda kampanyaya katılı tıklayınca bonus verilmiyorumuş, sonradan katıla tıklansa veya tekrar para yüklense bile bonusu vermiyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euc2007 -- 30 Aralık 2025; 11:29:6 >_____________________________ -
Yukarıda yapılacaklar sırasıyla yazılmıştı zaten
davet linki atar mısın
davet alabil miyim
|
Siteye giren ulan hangi reklama tıkladık da bu illegal site açıldı der. Olimpos Dağından dede, Mısır'dan piramit falan derken pek Milli duruyor! |
|
Tüpçüye para kazandıracağıma,
o parayı sokağa atarım daha iyi.. En azından birine kesin denk gelecektir. |
Benzer içerikler
- soruyu bil 4 gb internet kazan vodafone
- peşine kontratlı ne demek
- ticket geçen marketler ankara
- office 2024 key
- tübitak promosyon kodu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
iOS
Android