Şimdi Ara

Ücretli/Ücretsiz/Makine Çeviri Tartışma Konusu (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
501
Cevap
6
Favori
8.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    forum yöneticisi elemanın olursa her şey istediğin gibi olur
  • Miş miş miş de muş muş muş... hepsi hikaye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Residentevil8

senin ki de kapandı

Alıntıları Göster
    valla
    e forum yöneticisi şakşakaçın ve elemanın olunca
    her istediğin oluyor
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    yönetici arkadaşın nickname i nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: armax

byflash olması lazım
  • Arkadaşlar, yaklaşık 1 senedir bu mecradayız. Evet, iyi niyetli takipçilerimize teşekkür ediyorum. Her yenilik en başlarda sancılı olur, hatamız olduysa affola.

Sadece Game Pass düşünüyorduk, büyük tepki olunca tekli satış fiyatının da olmasına karar verdik. 4000 üyeli Discord kanalımızla da danıştık bunu, tekli fiyata da böyle karar verdik. Kötü bir gün oldu. Projeler devam edecek ama açıkçası ben bir süre DH'ta olmayacağım ve Horizon'dan sonra da proje almayacağım. Anonymous devam edecek. Her ay projeler çıkmaya devam edecek. Anlayışla karşılamanızı bekliyorum.

Uygun bir ücret derken, oyunu 1 ayda bitirebileceğinizi ve bununla beraber 20 liraya yamaya ulaşmanın oldukça uygun olduğunu düşündük.

Olay bundan ibaret. Game Pass sistemi ile her şeyi daha stabil ve sürekli üretim olması için planladık. Dediğim gibi, hatamız olduysa affola. Proje 20 Temmuz'da kullanıcılarımızın belirlediği tekli satış fiyatı olan 50 lira ile ve Pass sistemi ile çıkış yapacak. Bundan sonra detaylar için Discord kanalımızı, Facebook hesabımızı veya sitemizi takip edebilirsiniz.

Sevgiler.

çark eder diyordum ama bu kadar hızlı değildi be
    1 ayda bitebileceğini düşündüğümüz için pass i 20 tl yaptık
    bu nasıl bi açıklama
    bu açıklmayı yapan adam oyunlardan ya zerre kadar anlamıyordur ya da düpedüz yalan söylüyordur

• quote:

Orijinalden alıntı: yerel oyun kulübü

byflash olması lazım

Alıntıları Göster
    özür dilerim blogkaan
  • armax kullanıcısına yanıt
    Byflash (Ömer abi) yönetici falan değil sıradan üye. Ek olarak dhdeki en iyi insanlardan biridir. Diğer şahıs karıştırmış. Kaan olabilir bahsi geçen yönetici.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konular neden kilitleniyor? Herkesin düşüncesini yazma hakkı var. Özel mesajdan hakaret edenleri şikayet edebilirler.
  • lol netflixe ben 20 lira veriyorum evdekiler değil sülale kullanıyor günde 10 saat dizi film izliyolar, sen lisanssız, sadece kaçak yollarla çevirdiğin yamaya aylık 20 lira bile değil 5 lira bile utanarak istemelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: armax

BlogKaan galiba

• Yama konusunu kitletmişler saolsunlar. O zaman biz de tepkimizi buradan dillendireceğiz. Ben serbest piyasaya inanırım, emek sahibi değil 50 dilerse 500 lira da isteyebilir, beni alakadar etmez. Beni alakadar eden kısım belirlenen fiyatın benim kendimi keriz gibi hissedip hissetmemem ile alakalı olabilir ancak. Benim aklımda tekli satış fiyatı 15-20 lira gibi bir ücret vardı. Yamanın hakkının o fiyat olabileceğini düşünmüştüm. Aylık sistemle 20 veya tekli olarak 50 lirayı kesinlikle vermem. Bir işe kalkıştılar, biz de ne şu'cu ne bu'cu olduk. Durulması gereken noktada durduk. Emeğin karşılığının istenebileceğini söyledik. Ama bu emeğin karşılığı istemek gibi durmuyor ne yazık ki. Ne kazansak kardır mantığına benziyor.

Bu esnaf mantığıyla tutunamazlar. Gidip 50 lira bayılacak olan insanlar olduğuna inanmak bile istemiyorum.

Ben yolunacak kaz değilim. O fiyata çok güzel oyunlar alınıyor. Şahsi olarak almamanızı öneririm.

Not: Asla korsan olarak kullanmam.

• Çok güzel bir ayakkabı beğenirsiniz, fiyatı 250 tl diyelim. Ama pahalı buldunuz diye gidip de ben bunu çok beğendim 150 tl neden yapmadınız diyemezsiniz. Her ürünün fiyatını, o ürünün sahipleri belirler. Beğenirsen alırsın, beğenmezsen almazsın. Nedir bu tantana ya?

Oyunu Türkçe anlayarak oynayamıyorsunuz. Birileri çıkmış bunu oynanabilir hale getirmiş. Kelime sayısı vs. bakıldığı zaman bu yama sıradan 2-3 oyunluk bir yama gibi. Hayvan gibi diyalog var oyunda. Ha sen yine de beğenmedin mi? Alma kardeşim. Bitti, bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holrig

Çok güzel bir ayakkabı beğenirsiniz, fiyatı 250 tl diyelim. Ama pahalı buldunuz diye gidip de ben bunu çok beğendim 150 tl neden yapmadınız diyemezsiniz. Her ürünün fiyatını, o ürünün sahipleri belirler. Beğenirsen alırsın, beğenmezsen almazsın. Nedir bu tantana ya?

Oyunu Türkçe anlayarak oynayamıyorsunuz. Birileri çıkmış bunu oynanabilir hale getirmiş. Kelime sayısı vs. bakıldığı zaman bu yama sıradan 2-3 oyunluk bir yama gibi. Hayvan gibi diyalog var oyunda. Ha sen yine de beğenmedin mi? Alma kardeşim. Bitti, bu kadar.
    Git iki kitap oku, bir şeylere karşı tepki ve protesto gösterme hakkı en temek haklardandır. Biz beğenmedik fiyatı ve almayacağız. Sadece tepkimizi ortaya koyuyor ve insanları da bilinçlendirmeye çalışıyoruz o kadar. 50 liraymış, ayıptır! Ben olsam 50 lira yazarken utancımdan inme geçirirdim herhalde...

• artık gönüllü ve translate çevirilerin önü açılsın bakın bakalım bu fiyatları verebiliyorlar mı bir daha

malum grup gönüllü çevirilerin önününü tıkadıkları için zaten hep protesto ettim, kendi emekleri ayrıdır ne fiyat biçiyolarsa biçsinler ama ben genel olarak hep karşıyım iyice ticarete döndü zaten bu iş yönetim bunlara destek veriyor esas ayıp burada, forumdan çekilceklermiş tobe tobe çekilmezlerse hatrım kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holrig

Çok güzel bir ayakkabı beğenirsiniz, fiyatı 250 tl diyelim. Ama pahalı buldunuz diye gidip de ben bunu çok beğendim 150 tl neden yapmadınız diyemezsiniz. Her ürünün fiyatını, o ürünün sahipleri belirler. Beğenirsen alırsın, beğenmezsen almazsın. Nedir bu tantana ya?

Hadi ordan yan hesap kimin hesabisin walkur mu.
    Sen ve senin gibilerin.bu tur konusmalari poh poh lamalari sonucu.olay buralara geldi

• evohan kullanıcısına yanıt
    Zaten ilk isleri translate yamalarin onunu kesmek oldu.sozde oylama oldu zaten 70.80 oy kendileri kullandi.oylama surecinj takip edenler bilir.acik ara evet ondeyken .son 1.2 saat kala hayir cikti.
    Sonunda tekel oldular.50 tl isterler 250 tlde🤷‍♂️

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9BF23F064

Zaten ilk isleri translate yamalarin onunu kesmek oldu.sozde oylama oldu zaten 70.80 oy kendileri kullandi.oylama surecinj takip edenler bilir.acik ara evet ondeyken .son 1.2 saat kala hayir cikti.
    gayet de iyi biliyoruz o oyunu hep uyardık ama işte sonuç bu ama malesef yönetim halen bunların arkasında ayıp vallahi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9BF23F064

Devasa şirketlerin lisans davalarının celpleri evlerine ulaşınca anlarlar anyayıyla konyayı...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.