Şimdi Ara

Üçgenler denen geometrinin baba konusu nasıl halledilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ücgenler geometri için en önemli konu.Bu konu en iyi şekilde nasıl öğrenilir sınavlar için es geçmeyecek şekilde nasıl yapılır sohbet

• My geo 1 oku yaşın küçükse
  • Bi de LYS KAREKÖK GEOMETRİ
  • mesela kenan kara ile geometri kanalından konu anlatımını dinleyip, 2 geometri soru bankası da çözersen bu iş hallolur gibi

kenan kara olmak zorunda da değil alternatifleri çok

• Palme nin konu anlatımlı geometri kitabı vardı. Eski basımı ama hinede almıştım.

Üçgenleri, koordinat sistemini ve birkaç da Çok genleri çözüp formülelre bakındım.

Ekstra olarak dershanede her hafta sonu yaklaşık 25 - 30 soru çözdük.

YKS 2022 de geometriden tyt-ayt de ful çektim
  • Kaliteli birisinden konu anlatımı + 2 tane soru bankasından bütün konuları temizlemek.

Acil Üçgenler Deneme Deposu alabilirsiniz bundan sonra, ayriyetten bol bol tekli ve genel soru çözüm videosu izleyin. Acil'i kesinlikle alın derim onun üzerine üçgen fasikülü yok piyasada.

Çok fazla soru çözüm videosu izlemek inanılmaz bakış açısı katar.
  • Bence bi üçgen fasikülü bi üçgenler deneme deposu(acil) bi de sevdiğin bi hocadan dinlemek yeter de artar
  • Kenan kara dinleyip onun çözdüğü soru bankalarına göz gezdirebilirisiniz. Bunun haricinde faruk turfan adında bir öğretmenin hatırla geometri diye bir kanalı var ondan da konu anlatımı veya birey b ile eis çözümlerine bakabilirsiniz gayet güzel anlatır o da

• Herkese teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.