Şimdi Ara

Üçgenler 2 haftada biter mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar merhaba okulun açılmasına 1 aylık bir süreç kaldı ve yaz boyunca çalışmaktan zevk almadığım geometrinin daha yeni özel üçgenlerini bitirdim. Geometri temelim var ancak sıkıntım ayrıntı kuralları bilmiyorum. Katı cisimler ve çember konusunda çok iyiyim diyebilirim sıkıntım üçgenlerde ki ayrıntı kurallar ve en önemlisi benzerlik. Benzerliği temel orta düzeyde yapabiliyorum ancak zor sorulara geldiğinde patlıyorum. 2 haftada sizce üçgenleri halledebilir miyim ? Kalan 2 haftada tamamen soru çözmek istiyorum. Günde 5-6 saat geometri çalışabilirim bu hedef için.

• Ben 1 yilda bitirmistim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • biter. sürekli soru çözüp göz alışkanlığı edinerek 1 ayda halletmiştim ben. daha kompleks sorular da çöz sadece üçgenlerle kalma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A3C285131 -- 12 Ağustos 2023; 14:15:29 >
  • Tekrarlarınızı nasıl yapıyordunuz hocam

• VB.NET V kullanıcısına yanıt
    hocam ders çalışma konusunda benden tavsiye almayın derim ben 2 sene boyunca konuları öğrendikten sonra sürekli deneme çözdüm ben. başka hiçbir şey yapmadım diyebilirim.

dershanede hocam bi yayının sadece üçgen ve üçgen kurallarıyla alakalı bir kitabını vermişti. kuralı öğrendikten sonra hemen o kurallarla ilgili soruları çözüyordum. arada canım sıkılınca üçgen çözüyodum falan. hiç düzenli tekrar vesaire yapmadım yani. 22 ayt ve tyt matını fulledim ama şansa olduğunu düşünüyorum ben ki kolaydı da zaten .

• Sağlık olsun hocam   Sağolun yine de verdiğiniz için.

benim tavsiyem geometride istikrarlı bi şekilde soru çözmek olur. soru çeşidi konusunda sınırı yok. bi noktadan sonra göz alışkanlığı oluyor, şekle bakarak bile hangi kuralı uygulayacağınızı veya hangi durumun olduğunu görebilecek seviyeye geliyorsunuz. iyi çalışmalar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    geometri kaç günde biter
    5 yıl önce açıldı
    2 ayda ayt biter mi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çemberleri biliyorsan biter.

• Üçgende bitti diye bir olay yok hocam ne kadar çalışırsanız çalışın yapamayacağınız 1 soru bulursunuz

• 1 haftadır üçgende açıdayım bana göre bitmez mesela

• Bu konu serttir. Temelinin baya baya sağlam olması lazım iki haftada bitirmen için. Sağlamsa neden olmasın, değilse aralıklı olarak bu konuya çalışmak daha faydalı olacaktır senin için.

• 2 haftada komple geometriyi bitiren biri vardı forumda. ismi aklıma gelmiyor şimdi. ilk 1000'e girdi sanırım. 100 de olabilir.

• Biter hatta tyt'de full çekmene bile yeter. Ayt için yetmez.

• Üçgeni iyi bitir gerisi fıss

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @The Killing Road sizden bahsediliyor sanırım.  

• Hocam burada temelin sağlam olmasından kastınız nedir , ona göre aksiyon alacağım.

Üçgenin ilk kısımları hakkındaki konu bilgisinin yüksek olması. Orası sağlamsa gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Bir iki üçgende açılar testiyle dene kendini anlarsın az buçuk nesin ne değilsin ordan devam et öğrenmeye.

• Sehoka kullanıcısına yanıt

Yok yaw benim forum zamanimda geo calismiyodum, geleneksel cozum bilmem zaten sadece trigonometri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.