Şimdi Ara

ÜÇDÖRTBEŞ ÇOK MU ZOR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav şu deneme ve sb lerde kolay orta dese bile kale almak gerekir mi arkadaş çözemiyorsun kolay diyorlar insan sinir oluyor hele hele denemelerde 2016 seviyesinde demişler :D :D

• up ygs sb bu seneki ygs ye yakın mıdır ?
  • zor diyen net morondur
  • farklı olduğu için zor deniliyor.Ama sana tavsiyem o tarza alış. 2017 lys'si de ygs'si de (matematik) aynen üçdörtbeş gibiydi. bu senenin sıralamasının tuhaf olmasının sebeplerinden biri de bu diye düşünüyorum.Bazı yerlerde yığılma olmuş bazı yerlerde yığılma çok az.Ve bu yüzden bazı yerlerde 2016'dan kat kat kötü bile geldi lys mat ve ygs çok daha zor denmesine rağmen.
  • Tekla kullanıcısına yanıt
    Hocam son sayfalar çok zorluyor ama ya yarısını yanlış neredeyse son testleri inanılmaz zormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 980Ti Satılır.

Hocam son sayfalar çok zorluyor ama ya yarısını yanlış neredeyse son testleri inanılmaz zormuş

evet aynen öyle.Ama şimdi tüm testin yanlış çıkması bile geleceğini etkilemiyor.Buna moralin bozulacaktır ama çok takma,sana tavsiyem mutlaka devam et,uğraş.Dediğim gibi gitgide bu tarza yaklaşılıyor gibi geldi bana.Sınavda şoklanmandan iyidir.
  • zor filan değil. Hepsini parçala ilk 5k istiyorsan bune be demen lazım yoketmen lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ekstra ve special dışında kolay.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sadece ygs denemelerini çözmüştum. Soru bankalarini tavsiye etmiyorum cunku ici sacma sapan sorularla dolu. Zor olunca kalite olmuyor kimse kusura bakmasin. Denemelerini simdi cozme sinavlara yaklaşınca cozmeye baslarsin.

• Ygs Lys bu sene o tarz geldi.
  • YGS tıpatıp aynısı lysde çok benzer geldi denemelerini çözmeden girme
  • matta 71d yaptim bu kitabin 1 tane lys mat denemesini çözdum gereksiz zor ve moral bozucu bi kitap tavsiye etmem..

• Hocam özellikle son testleri çok zor oluyor yarısı yanlıs cıkıyor neredeyse normal mi acaba ? Ama son test hariç ygs ye benziyor
  • Special hariç çöp.

• neinname kullanıcısına yanıt
    çöp derken kötü bir kaynak mı ya hocam
  • Soru bankasını alma gerçekten çok kötü ama denemeler mükemmel

• Lys soru bankasını çözdüm her konuda son 2 testler hariç hiç zorlamadı.
  • karekökün yanından geçemez

• Kötü bir kaynak değil kesinlikle. Ama baştaki testler aşırı basit oluyor.

• ygs hiç bi kitaba benzemiyordu ama 345 ygs için iyi bi başlangıç tabi denemeleri
    lys için bence lys 345 e benziyordu en çok benzeyen diyebilirim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.