Ben o programı beğenmiyorum genel olarak.Magazinden ziyade artık saçma geliyor.Yazık milletin cahil kızları oğlanları da bişey sanıp onlara özeniyor.
Başlığa uygun olsun ben beğenmedim.
neki bu 4 x 4?
Tamamen saçma
Sacmalıktan baska bısı deıl. Ne begendım ne begenmedım oy vermedım. Umrumda deıl desem daha ii. Magazin kadar sacmalık ıgrenc bısı olamaz burada. Ben tum magazın programlarını cıddı olarak takıp eden herkesi kınıyorum. Kıme ne mılletın ozel hayatından. Ben unlu bırı olacam bana bole seyler yapcaklar tokadı basarım kufurude basarım. Istedıklerı kadar mahkemeye versınler hicbisi olmaz. Ama bu unlu kısıler un sarhosluyguna kapıldıgı ıcın bunu ıı bısı olarak karsılıolar. Okan Bayulgen gibi olsaydı herkes magazin olmazdı. Kesinlikle ulke daha yasanabilir olurdu. İnsanların bu programlar yuzunden beyni yıkandı resmen.
Böyle Programlarla uyutuluyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz Kimsenini haberi yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
quote:
Orjinalden alıntı: Gökberg_ß
Böyle Programlarla uyutuluyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz Kimsenini haberi yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
quote:
+1
magazin programlarının hepsine
magazine
başka bişi yokmu bunları izliyorsunuz?? adamlar dünyada sefa sürüyo bizim millette kek gibi izliyor. bilmem kim kimi şey etmiş. banane be
O onla gezmiş,Ali veliyle yatakta yakalanmış..Zart zurt..
Milletin zevkinden bize ne?istedigini yer içer tadına bakar..
Birde 4 x 4 çıkmış bu ne işse sanki jeep bu
daha Türkçe konuşamaıyosunuz.. program yapıyosunuz ulusal kanallarda. beyendim denmez beğendim denir.
özellikle kadınların ilgisini çekiyor git bi kitap oku desen okumazlar güzel bi film var izleyelim dersen izlemezler o kadar kendine baglıyor insanları olmadıkları bi dünyaya sürükleniyor tabi boşşşş bi dünya
kım kımınle banene
quote:
+1
quote:
ayrıca beyendim değil BEĞENDİM !!!
hatta ve hatta uçankuştan BANANE !!!
gecen flash tv haberlerde bi haber grdümçok hoşumagitti
spiker dyoki: "sibel canın poposunu, sedayla nihatın aşkını, gülbenin selülitlerini vs. vs. göremkistemiyoruz bunları reklam yapmayın" böyle birhaber yayınladılar birkaç saat sonra flash'ın magazin programı başladı ve adamın bahsettiği bütün haberleri gösterdiler kendileri yayınladılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme