Çavuş
10 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 49 (Bu ay: 0)
Gönderileri
arkadaşlar visual studio 2008 2010 hangisini yükleyip denediysem daha kod yazmadan(kod yazarakta denedim) empty projecti çalıştırdığımda sistem belirtilen dosyayı bulamıyor hatası alıyorum. Sanırım sorun studio debug klasörüne projenin exesini oluşturamıyor. format sil yükle gibi şeyler demeyin denemediğim yol kalmadı. google'da demeyin yabancı forumlarda da her çözümü denedim olmuyor
arkadaşlar ipadden hiç anlamamhttps://www.bimeks.com.tr/urun/117970/apple-ipad2-16gb-wi-fi--beyaz-mc979tu-a-.aspx sizce bu ürün alınır mı değer mi? 16gb hafıza yeterli midir? Bir de ram 1gb yazıyor ama çoğu sitede 512mb diye gördüm hangisi doğrudur? ( bu arada kiliksa da aynısı 800e varmış)
danzig
lynyrd skynyrd
the animals
bunları da ekleyelim
ge60 2oe 295xtr aldım. windows yükledim şuan harddiskten ince bir tik klik tarzı bi ses geliyor belli periyotlarda. kafa mı atıyor bilmiyorum aynı sorunu yaşayan var mı ya da ne yapmalıyım..
Daha önce stüdyo sonic'e sürekli giderdik, zaten kalitesiz bir yerdi üstüne zamlanınca(saati25-30 oldu) başka yerlere yönelmeyi düşündük. Tercihen avrupa yakası. çok pahalı olmayacak, çok kaliteli olmasına da gerek yok arkadaşlarla gidip eğlenip çalabileceğimiz bir stüdyo arıyoruz taksim civarı iyi olur tabi.
Daha önce stüdyo sonic'e sürekli giderdik, zaten gitarları kalitesiz bir yerdi üstüne zamlanınca(saati25-30 oldu) başka yerlere yönelmeyi düşündük. Tercihen avrupa yakası. çok pahalı olmayacak, çok kaliteli olmasına da gerek yok arkadaşlarla gidip eğlenip çalabileceğimiz bir stüdyo arıyoruz taksim civarı iyi olur tabi.
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Steam
skull62
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 275
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.532 (Bu ay: 88)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 25 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.