Şimdi Ara

uçakta sigara içmek istedim dövdüler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uçakta canım sigara çekti. Host u yanıma çağırdım. Bi dakka kapının önünde sigara içip gelsem olur mu dedim. Beyfendi havada içmemiz yasak dedi. Cezası ne kadar dedim.Cezadan dedeği güvenli değil dedi. Beş dakka aç kapıyı içip gelicem dedim. Mümkün olmadığını anlattı. Pilotla görüşmek istediğimi ssöyledim. Odasına girdim. Medeni bi ülkede böyle şeylerin çok ayıp olduğunu sigara içme özgürlüğüm olduğunu söyledim. Ne diyon la sen dedi. Niyetini anladım. Çıkardım cebimden siyah cameli al bi tanede sen yak dedim. Aramızda kalcak merak etme diyip göz kırptım. Uçağı otomatik pilota alıp dövdü. Hosteslerde yüzüme gözüme plastik çatal kaşık fırlattı. Paraşüt olsaydı kaçıcaktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Medeni ülkeden sonrasını okumadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trollüğü bile beceremiyosun lan ne mal bi trolcüksün trol atığı hııııııııbbbbiiiiiiineee

• Aynı uçaktaydım ben ama olayları biraz kendince yorumlaşmışsın, ben sizi pilotla tuvalete girerken gördüm, 15 dakika sonra çıktınız, içerden çıktığında dudaklarındaki ıslaklığı görmedim sanma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Aynı uçaktaydım ben ama olayları biraz kendince yorumlaşmışsın, ben sizi pilotla tuvalete girerken gördüm, 15 dakika sonra çıktınız, içerden çıktığında dudaklarındaki ıslaklığı görmedim sanma.

Yaaaa neden söylüyon herkesin içinde :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.