Bildirim
Uçakta Nutella Taşıyabiliyor muyuz ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İstediğini koyabilirsin bagaja
Not: kimyasal maddeler hariç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki sınır var mı hocam ? Ben 4 kavanoz koymayı düşünüyordum da ? -
Uçakla nutella götürmek nerden aklına geldi? Gideceğin yerden alsan olmaz mı?quote:
Orijinalden alıntı: _EngiN_
Peki sınır var mı hocam ? Ben 4 kavanoz koymayı düşünüyordum da ? -
Kapağı hiç açılmamışsa sorun olacağını sanmıyorum. Ama açılmışsa içine herşey saklanabilir. Virüs, plastik patlayıcı vs. O yüzden kontrol edilmesi lazım.
quote:
Peki sınır var mı hocam ? Ben 4 kavanoz koymayı düşünüyordum da ?
Yok hocam kabine almadığınız sürece sorun olmaz ama valiz Full Nutella doluysa ve yurtdışına gidiyorsanız sorun olabilir
quote:
Beyler kabin bagajına değil de check-in sırasında verdiğimiz bagaja nutella koyabiliyor muyuz ? Yasak mı ? Var mı böyle birşey ?
Büyük boy olanlardan mı
Yurtdışından türkiye'ye getirmek istiyorum beylerquote:
Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzalesquote:
Beyler kabin bagajına değil de check-in sırasında verdiğimiz bagaja nutella koyabiliyor muyuz ? Yasak mı ? Var mı böyle birşey ?
Büyük boy olanlardan mı -
taşıyamassın çünkü içindeki katkısal madde uçağın içinde yan etki yapıp bi patlayıcı haline geliiyor buda uçağın terslemesine neden olur bu yüzden onunla girersen uçağa seni gözaltına alırlar ve siciline ağır bişey işlenmiş olur -
quote:
Orijinalden alıntı: Asami Zdrenka
Uçakla nutella götürmek nerden aklına geldi? Gideceğin yerden alsan olmaz mı?
türkiyedeki nutella ile almanyadaki nutella arasında çok fark var denesen anlarsın -
Şişli'de mi oturuyorsun?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Vayyy nutellalı hostes fantezisi demek :Dquote:
Orijinalden alıntı: MoneyWizard007
Şişli'de mi oturuyorsun?
Şaka bir yana kesinlikle lezzet farkı var,
4 kavanoz da koysan sıkıntı değil ben 6-7 şişe şarap getirmiştim hiç sıkıntı olmadı yeter ki sağlam ambalaj yap da
kırılırsa yazık olur... -
1 değil 2 değil 3 değil tam 4 kavanoz nutella
Ben bi fark göremedim 2 sinide bi ondan bi bundan şekil yemiştim 3 ay kadar önce. Çikolata tat bilgim yok demeyin yıllardır usta çikolata yiyiciyim master yaptım. -
Uçağin bagaja gidecek bagajına koyabilirsin ancak havluya falan sarıp koy kavanozları. Valizi de aşırı sıkıştırma ki kırılmasın. Şarap istiflerken bu taktik çok önemli
Sadece Sarelle
Teşekkürler beyler.quote:
Orijinalden alıntı: EneRGy.
Sadece Sarelle
Yurtdışından alınan nutella ile Türkiye'de satılan nutella arasında gerçekten tat farkı bulunuyor. -
Yeme kilo yapar
Yasak aşk yaşarsın çikolatayla olmadı
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
konu biraz eski ama Bilgilenme açısından yazıyorum.Güvenlikten geçerken içi sıvı tarzı Gıda veya ilaç yasak.Bir arkadaşımda Dudak kremi vardı diye aldılar geçirmediler Güvenlikten.Bunu bilerek yanınıza Ürün alın.quote:
Orijinalden alıntı: Lümpen
Yasak aşk yaşarsın çikolatayla olmadı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X