Şimdi Ara

Ucakta kabin memuru olmak istermiydiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar kabin memuru olmak bana cok avantaj geliyor baya zevkli bi is gibi dunyaya gezebilirsiniz ucakta duzgun insanlar geliyo tabide otobus gibi olmaz maasi iyi yeni ucaklar ucuyosun thy mesala sizce calismak istermiydinİz sohbet edelim bu konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiXoN -- 30 Eylül 2012; 15:57:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Hostes ?

Evet host yada hostes

Orijinalden alıntı: Cimi hendriks

Düşer o.

Düşer o.

Kolay degil dusmek dostum ben cok isterim ya yakinda basvuru yapicam ins

Bu dedigin kabin memuru olmak için ne yapmak lazım ? Sınav,mülakat türü bişeymi var yoksa farklımı ?
    Daha Fazla Göster
  • benimde düşündüğüm meslek bu kardeşim.Bilgi sahibi olanlar gelip meslek hakkında yazarsalar çok iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Albert De Salvo

Ben olmak isterim mesela çocukluk hayalim F16 pilotu olmaktı.Hep hayret etmişimdir nasıl o kadar hızlı gittiklerine.

Bu dedigin kabin memuru olmak için ne yapmak lazım ? Sınav,mülakat türü bişeymi var yoksa farklımı ?

Thy sitesinde basvuru yapiyosun Bi yerde gordum pilot bosverin bence insanlara ugras daha iyi yardimseverlik severim ben

• Dostum bende lise sonum bu sene dusundugum mesleklerden biri ama cok iyi sekilde 2. Yabancı dilin olması lazım ve oyle herkesi almıyolar fiziğine ve yüzüne falanda bakıyolar ve calısma sartlarıda agır herkes tatilde veya bayramdayken sen ucusta olabiliyosun bide etrafdan gelen tepkilerde cabası hostmu olcan bakıyım sen hoşt gibi tepkilerde cabası ama guzel bir meslek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mülakatlar çok zorlu ve yabancı dile kesinlikle bakıyorlar diye biliyorum ben.Ayrıca bundan 4-5 yıl öncesine kadar bu işin ünisi falan yoktu lise mezunu bile host oluyordu ancak şuan türkye genelinde 6-7-8 ünisi var.Bu kadar üni varken diplomasız adam almazlar herhalde..Ama benim merak ettiğim işin parası ve yurt dışı uçuşlarında gittiğin ülkeyi gezip görme şansının olup olmadığı?????

Düşer o.

Ucakta kabin memuru olmak istermiydiniz

Bir fanboydan alıntı: "Bence bu olay Playstation markasının da bitişini simgeliyor. Bu olayla birlikte Playstation da Dreamcast gibi tarihin tozlu raflarında yerini alacaktır. Microsoft ve Nintendo, Sony'yi piyasadan silerler diye düşünüyorum."
  • bence dünyayı falan gezemiyosundur. uçaktan inip bi yarım saat sonra başka uçağa biniyosundur

Orijinalden alıntı: C.M

bence dünyayı falan gezemiyosundur. uçaktan inip bi yarım saat sonra başka uçağa biniyosundur

Olsun ucak modelleri merakliyim mesala boeing 300er

Orijinalden alıntı: emreyavuzz61

Mülakatlar çok zorlu ve yabancı dile kesinlikle bakıyorlar diye biliyorum ben.Ayrıca bundan 4-5 yıl öncesine kadar bu işin ünisi falan yoktu lise mezunu bile host oluyordu ancak şuan türkye genelinde 6-7-8 ünisi var.Bu kadar üni varken diplomasız adam almazlar herhalde..Ama benim merak ettiğim işin parası ve yurt dışı uçuşlarında gittiğin ülkeyi gezip görme şansının olup olmadığı?????

Dostum kabin memurleei facebooku fotagraflari baktim baya gezmisler gitmeyen yer kalmadi new york biruksel daha nelerr

• Bu konu hakkında baya bilgim var oncelikle maaslar 3.000 ile 5.000 arası degişiyor ilk önce yurt ıcınde belli bir sayıda ucmanız lazım yurt dısı ıcın gıttıgınız her ulkede bır gun kalıyorsunuz ve en ıyı otellerde konaklıyorsunuz ve thy sıze gezmenız ve alısverıs ıcin belli bir para veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: TeksasLee

Bu konu hakkında baya bilgim var oncelikle maaslar 3.000 ile 5.000 arası degişiyor ilk önce yurt ıcınde belli bir sayıda ucmanız lazım yurt dısı ıcın gıttıgınız her ulkede bır gun kalıyorsunuz ve en ıyı otellerde konaklıyorsunuz ve thy sıze gezmenız ve alısverıs ıcin belli bir para veriyor

En iyi oteller ve gezmek eğlenmek için para? Hemde kabin memuruna? Eğer böyleyse bizden yaş geçti gençlerden kabin memuru olmayan kalmasın beyler.

Orijinalden alıntı: TeksasLee

Bu konu hakkında baya bilgim var oncelikle maaslar 3.000 ile 5.000 arası degişiyor ilk önce yurt ıcınde belli bir sayıda ucmanız lazım yurt dısı ıcın gıttıgınız her ulkede bır gun kalıyorsunuz ve en ıyı otellerde konaklıyorsunuz ve thy sıze gezmenız ve alısverıs ıcin belli bir para veriyor

Kabin memurleri donemleri varmis o ne is yariyo

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.