Şimdi Ara

Ucakta kabin memuru olmak istermiydiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _rayman_

Mülakatları kolay değilmiş, abimin 1 arkadaşı host.Diğer arkadaşını almadılar, toplu mülakatta çok konuştuğu için
    Türkçe ye iyi hakim olmalısınız, aynı şekilde yabancı dilinizin de yeterli olması lazım.Boyunuz çok kısa olmamalı, kilo boy oranı çok önemli.uzun ve zayıfsanız yine şansınız olmaz.
    Yurt dışında uçak inince size belirli süre verilir o arada istediğinizi yaparsınız.Aslında çalışma saatleri haricinde iyi iş.

Benim fizikselim iyi manken gibimiyim ciddiyim ingilizce kursta giderim soru olmaz ee baska varmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: collossus

quote:

Orijinalden alıntı: TeksasLee

Bu konu hakkında baya bilgim var oncelikle maaslar 3.000 ile 5.000 arası degişiyor ilk önce yurt ıcınde belli bir sayıda ucmanız lazım yurt dısı ıcın gıttıgınız her ulkede bır gun kalıyorsunuz ve en ıyı otellerde konaklıyorsunuz ve thy sıze gezmenız ve alısverıs ıcin belli bir para veriyor

En iyi oteller ve gezmek eğlenmek için para? Hemde kabin memuruna? Eğer böyleyse bizden yaş geçti gençlerden kabin memuru olmayan kalmasın beyler.

Ne akala delta american hava yollari yasli kabin memurlari varmis duydum

• Havaalanı ve Havalimanında çalıştığım için biliyorum. Kabin görevlisi farklı hosteslik farklı bir olay. Kabin memurunun sorumlulukları çok fazla. Ayrıca onların havada kalma süresi pilotlardan daha fazla, haftalık 36 saat havada kalması gereken süreleri vardı sanırım hatırladığım kadarıyla. Şunuda söyleyebilirim ki iş stresinden dolayı hepsi sinirlidirler. Genelde hosteslerle konuşurdum, kabin memurları hiç pas bile vermezdi.

Ama kesinlikle hostes/host görevleri hiç zevkli değildir. Bize öyle gözüküyor.

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Havaalanı ve Havalimanında çalıştığım için biliyorum. Kabin görevlisi farklı hosteslik farklı bir olay. Kabin memurunun sorumlulukları çok fazla. Ayrıca onların havada kalma süresi pilotlardan daha fazla, haftalık 36 saat havada kalması gereken süreleri vardı sanırım hatırladığım kadarıyla. Şunuda söyleyebilirim ki iş stresinden dolayı hepsi sinirlidirler. Genelde hosteslerle konuşurdum, kabin memurları hiç pas bile vermezdi.

Ama kesinlikle hostes/host görevleri hiç zevkli değildir. Bize öyle gözüküyor.

Oylemi diyorsun yorucu is evet haklisin yorucu olmayan is yok sanirim

Orijinalden alıntı: RiXoN

quote:

Orijinalden alıntı: collossus

quote:

Bu konu hakkında baya bilgim var oncelikle maaslar 3.000 ile 5.000 arası degişiyor ilk önce yurt ıcınde belli bir sayıda ucmanız lazım yurt dısı ıcın gıttıgınız her ulkede bır gun kalıyorsunuz ve en ıyı otellerde konaklıyorsunuz ve thy sıze gezmenız ve alısverıs ıcin belli bir para veriyor

En iyi oteller ve gezmek eğlenmek için para? Hemde kabin memuruna? Eğer böyleyse bizden yaş geçti gençlerden kabin memuru olmayan kalmasın beyler.

Ne akala delta american hava yollari yasli kabin memurlari varmis duydum

Bu saatten sonra kendi işimi bırakıp kabin memurumu olayım

• Vaay Kralsın

Orijinalden alıntı: C.M

bence dünyayı falan gezemiyosundur. uçaktan inip bi yarım saat sonra başka uçağa biniyosundur

Hayır geziyorsun. Hatta yurtdışı uçuşlarında host ve hostesler belli saat dilimlerinde hotelde konaklayabiliyor ve istediği gibi gezebiliyor. Sadece zaman dilimin kısa olma ihtimali çok yüksek oluyor.

Bu arada 4 sene sonra ben de Pilotluk için eğitim almayı düşünüyorum. Hedeflerim şaşmaz ise böyle devam edeceğim.

Orijinalden alıntı: gael

uzun süre bu işi yapan görmedim ben

Hep evdemi otursak dahaMi iyi sıkıcı bence surekli calismak iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiXoN -- 30 Eylül 2012; 18:26:50 >

3.000 - 5.000 almıyorsun, bak olayları biraz fazla tozpembe anlatıyorsun. "Bilgim var" demişsin ama ben senden şüpeleniyorum, nasıl bir bilgin var da böyle bir kaç cümle ile olayları trajikomik biçimde açıklama gereği duyuyorsun?

Yurt içinde belli bir süre uçuş yapıyorsunuz bu doğru ve her sene bildiğim kadarıyla teftiş gibi kontrol ediliyorsunuz(vukuatınız var mı diye uçuşlardaki grafiğinize bakıyorlar). Sonrasında zaten başarı grafiğiniz yüksek ise diğer eşit kişiler ile bir üst kademeye geçip yurt içinde daha iyi uçaklarda işinize devam ediyorsunuz. Yurtdışına bağımlı host/hostes kesin olarak yoktur mutlaka yurt içinde host/hosteslik yapan birisi ara ara yurt dışı seferlerine de katılabiliyor ve bu konuda tekrardan mülakata girip herşeyinizi silbaştan kontrol ediyorlar. Firma size gezin tozun diye para vermiyor. Bu iş disiplinli bir iştir ve alacağınız maaş ne kadar ise Yurt dışı seferinde daha da yüksek grafikli olan birisi sizden biraz daha fazla maaş ile seferlere çıkıyor. Otellerde konaklama fırsatınız oluyor ancak öyle her istediğinizi getirtip misafir gibi dolaşamıyorsunuz. Evet, orada misafirsiniz ancak uçak firmalarının anlaşması olduğundan dolayı otellerde belli saat dilimlerinde yeme içme veya herhangi birşey isteğinizi yerine getiriyorlar. Bunun dışında yurtdışı seferlerinde rahat rahat bulunduğunuz ortamı gezebilmeniz mümkündür.

• o hostes veya hostların fizikleri iyi olmalı bir iki çok iyi dil bilmeli gibi kriterleri vardı...

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.