Şimdi Ara

Uçakta el bagajında puro?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Kıbrısa tatile geldim.Burdan giderken yanıma puro almayı planlıyorum.Puroyu laptop çantama koyup elimde getirecem malum aile görmesin :)Sizce geçirirler mi?Bir arkadaşa sordum çantasında sigara ile geçiyormuş hep,birşey olmaz dedi ama birde buraya sorayım dedim

• Tax Free'den neden almıyorsun diye soracak olursanız.Euro şu sıralar artışta normal alsam daha ucuza geliyor.
  • Resmi olarak sınırları vardır.Yıllardır yurtdışından deli gibi alkol alırım.Açtırıp bakmadıkları sürece anlamazlar.Dikkat etseler o kadar amsterdamdan türkiyeye adam giremez.Neler geliyor puro çok masum kalır
  • Baytar. kullanıcısına yanıt
    Hocam bende öyle düşündüm.Geçen sefer tax freeden puro almıştım birşey dememişlerdi.Ama bu farklı sonuçta elimde taşıyıcam ve ailem yanımda açıp baktırırlarsa kötü olur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Carter

Hocam bende öyle düşündüm.Geçen sefer tax freeden puro almıştım birşey dememişlerdi.Ama bu farklı sonuçta elimde taşıyıcam ve ailem yanımda açıp baktırırlarsa kötü olur :)

Açıp baktırmazlar diyemem.Hani cem yılmazın bir takliti varya sanki şeyimizde 3 kilo kokain diyor.O tarz hareketler yapma.Sen orda kimsenin umrunda değilsin.Klasik prosedürleri geç al bavulunu çık.
  • Aldığın Kıbrıs'a özel yani sadece orada bulunacak bir puro değilse, İstanbul'dan da alabilirsin. Fiyat farkı da erken tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen yurtdışından dönerken leptop çantamda 3 paket sigara vardı, bi sıkıntı olmadı yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben cafe creme lerden 5 6 paket gecirmistim cantada bi sorun cikmadi ama cikadabilir

• Baytar. kullanıcısına yanıt
    Merhaba. 44 yaşında ve öğrenci misiniz?
  • Öldürürler seni gramerli olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbossa.

Merhaba. 44 yaşında ve öğrenci misiniz?

28 yaşımdayım.Öğrenciyim.Profilim gerçek değil
  • bişey olmaz. hatta ailene ver onlar taşısın. arkadaşım babası için rica etti dersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yılmaz058 kullanıcısına yanıt
    Bizim aileyi bir tanısanız,böyle demezdiniz .Tek çocuk olduğum için biraz çok üstüme düşüyorlar.
  • Peki beyler sizce laptop çantası haricinde puro başka nereye konulabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Carter -- 31 Mayıs 2015; 14:46:10 >
  • Mr.Carter kullanıcısına yanıt
    Aynen sırt cantasinda yanima aldim yani elde içki cantada kucuk 2 3 tane viski 5paket cafe creme ve 2 paket captain black vardi adanaya indik yalnız havaalanina göre kontrol farkı oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

Aynen sırt cantasinda yanima aldim yani elde içki cantada kucuk 2 3 tane viski 5paket cafe creme ve 2 paket captain black vardi adanaya indik yalnız havaalanina göre kontrol farkı oluyor

Tamam hocam çok saolun.Bende Adanaya gidicem,son kısımda xray var dışarı çıkmadan benide o korkutuyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Carter -- 1 Haziran 2015; 16:53:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.