Bildirim
Uçakta el bagajında puro?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tax Free'den neden almıyorsun diye soracak olursanız.Euro şu sıralar artışta normal alsam daha ucuza geliyor. -
Resmi olarak sınırları vardır.Yıllardır yurtdışından deli gibi alkol alırım.Açtırıp bakmadıkları sürece anlamazlar.Dikkat etseler o kadar amsterdamdan türkiyeye adam giremez.Neler geliyor puro çok masum kalır -
Hocam bende öyle düşündüm.Geçen sefer tax freeden puro almıştım birşey dememişlerdi.Ama bu farklı sonuçta elimde taşıyıcam ve ailem yanımda açıp baktırırlarsa kötü olur :)
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Carter
Hocam bende öyle düşündüm.Geçen sefer tax freeden puro almıştım birşey dememişlerdi.Ama bu farklı sonuçta elimde taşıyıcam ve ailem yanımda açıp baktırırlarsa kötü olur :)
Açıp baktırmazlar diyemem.Hani cem yılmazın bir takliti varya sanki şeyimizde 3 kilo kokain diyor.O tarz hareketler yapma.Sen orda kimsenin umrunda değilsin.Klasik prosedürleri geç al bavulunu çık. -
Aldığın Kıbrıs'a özel yani sadece orada bulunacak bir puro değilse, İstanbul'dan da alabilirsin. Fiyat farkı da erken tabi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçen yurtdışından dönerken leptop çantamda 3 paket sigara vardı, bi sıkıntı olmadı yani -
Ben cafe creme lerden 5 6 paket gecirmistim cantada bi sorun cikmadi ama cikadabilir
Merhaba. 44 yaşında ve öğrenci misiniz? -
Öldürürler seni gramerli olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Barbossa.
Merhaba. 44 yaşında ve öğrenci misiniz?
28 yaşımdayım.Öğrenciyim.Profilim gerçek değil -
bişey olmaz. hatta ailene ver onlar taşısın. arkadaşım babası için rica etti dersin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim aileyi bir tanısanız,böyle demezdiniz .Tek çocuk olduğum için biraz çok üstüme düşüyorlar.
-
Peki beyler sizce laptop çantası haricinde puro başka nereye konulabilir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Carter -- 31 Mayıs 2015; 14:46:10 > -
Aynen sırt cantasinda yanima aldim yani elde içki cantada kucuk 2 3 tane viski 5paket cafe creme ve 2 paket captain black vardi adanaya indik yalnız havaalanina göre kontrol farkı oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: skyfor
Aynen sırt cantasinda yanima aldim yani elde içki cantada kucuk 2 3 tane viski 5paket cafe creme ve 2 paket captain black vardi adanaya indik yalnız havaalanina göre kontrol farkı oluyor
Tamam hocam çok saolun.Bende Adanaya gidicem,son kısımda xray var dışarı çıkmadan benide o korkutuyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Carter -- 1 Haziran 2015; 16:53:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X