Şimdi Ara

Uçak Mühendisliği Yazacak Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merak ettim forumda görmedim konuşulduğunu.Konya'da düşünen var mı özellikle?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi ara düşünür gibi oldum vazgeçtim 35k dan mezuna kalıcam

Orijinalden alıntı: garmen

Bi ara düşünür gibi oldum vazgeçtim 35k dan mezuna kalıcam

ulkemizde 2 universitede var hocam bu bolum 36k ile kapatmis.is bulma sorunu cekmezsin diye dusunuyorum ilgin varsa dusun bence

Bundan ihtiyaç olmaması gibi bir sonuç da çıkabilir, aynı işi makine mühendisleri son yıllarında o alana yönelerek yapabiliyor, makinenin iş sahası çok geniş.İTÜ-ODTÜ de mantıklı ama.Zaten ülkede toplasan Havacılık/Uzay/Uçak Mühendisliği kontenjanı 2-3 tane makine mühendisliği fakültesi kontenjanı kadardır.

Orijinalden alıntı: Dr John H. Watson

Bundan ihtiyaç olmaması gibi bir sonuç da çıkabilir, aynı işi makine mühendisleri son yıllarında o alana yönelerek yapabiliyor, makinenin iş sahası çok geniş.İTÜ-ODTÜ de mantıklı ama.Zaten ülkede toplasan Havacılık/Uzay/Uçak Mühendisliği kontenjanı 2-3 tane makine mühendisliği fakültesi kontenjanı kadardır.

ihtiyac olmayan bolum itüde 7k ile alir mi hocam.ftr gibi yere cakilir.olumsuz cikarimlari tercihten sonra yapin cunku zaten bir sene sıkıntı ceken insanlar bir de simdi cekiyor.istedigi bir sey var ama ya issiz kalirsam gibi dusuncelere kapiliyor.bunlar olmamali kisi sevdigi isten parasini da kazanir

Bu bölümü yazmayın şunu yazın hayatta demem normalde.İTÜ-ODTÜ'de okunur ben de dedim zaten.İTÜ-ODTÜ ve birkaç köklü okul öncü okullardır, bölümleri açarlar ihtiyaca göre arkadan diğer okullar takip eder.Havacılıkta takip edilmiş bölümler yok maalesef bunun nedeni ciddi ciddi Makinenin alt dalı olması birçok makine mühendisinin o pozisyonda çalışabilecek yetkinliğinin olması, hani bilgisayar mühendisliği metalurji mühendisliği de kağıt üzerinde alt dalıdır makinenin, makineden yönelebilirsin falan ama uçak/uzay kadar bariz değil. İTÜ-ODTÜ alıyor yüksek sıralardan bunlar da zaten varsa Uçak Mühendisliği pozisyonuna Makine mühendislerinin önünde tercih ediliyor onun dışında Makine mühendisleri alınıyor.Benim hedefim önce Pilotaj sonra havacılıkla ilgili her bölümdü gayet araştırdığım alanlar yani bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr John H. Watson -- 26 Temmuz 2017; 4:57:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr John H. Watson

Bu bölümü yazmayın şunu yazın hayatta demem normalde.İTÜ-ODTÜ'de okunur ben de dedim zaten.İTÜ-ODTÜ ve birkaç köklü okul öncü okullardır, bölümleri açarlar ihtiyaca göre arkadan diğer okullar takip eder.Havacılıkta takip edilmiş bölümler yok maalesef bunun nedeni ciddi ciddi Makinenin alt dalı olması birçok makine mühendisinin o pozisyonda çalışabilecek yetkinliğinin olması, hani bilgisayar mühendisliği metalurji mühendisliği de kağıt üzerinde alt dalıdır makinenin, makineden yönelebilirsin falan ama uçak/uzay kadar bariz değil. İTÜ-ODTÜ alıyor yüksek sıralardan bunlar da zaten varsa Uçak Mühendisliği pozisyonuna Makine mühendislerinin önünde tercih ediliyor onun dışında Makine mühendisleri alınıyor.Benim hedefim önce Pilotaj sonra havacılıkla ilgili her bölümdü gayet araştırdığım alanlar yani bunlar.

her seye ragmen bence yazilabilecek guzel bir bolum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.