Şimdi Ara

Uçak koltuk seçimi ve check-in hakkında ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi şey sormak istiyorum. Askerdeki abim yarın izne gelecek ve ona uçak bileti almıştık ancak koltuk seçimi yapmadık bir de check in diye bir şey varmış ne olduğunu hiç bilmiyorum. Koltuk seçmezsek, otomatik olarak koltuk ataması yapılır mı? Bir problem çıkar mı yarın?

• quote:

Orijinalden alıntı: muzlupuding

Arkadaşlar bi şey sormak istiyorum. Askerdeki abim yarın izne gelecek ve ona uçak bileti almıştık ancak koltuk seçimi yapmadık bir de check in diye bir şey varmış ne olduğunu hiç bilmiyorum. Koltuk seçmezsek, otomatik olarak koltuk ataması yapılır mı? Bir problem çıkar mı yarın?

hangi havayolu bilmiyorum ama kiminde c-in ücretlidir kiminde ücretsiz..
    yapmazsan sorun çıkmaz ama her ihtimale karşı biraz erken gitsin. normalde 1 saat yeter derler ama 1,5 saat önce havalimanına gidip biniş kartını alıp, valizini versin derim ben. gittiği gibi alsın biniş kartını.. koltuğu rastgele de verebilirler, kendisi özel istekle de rica edebilir. eğer boşsa görevli verir zaten.

• İstediği bir koltuk var ise biletin pnr numarası ile internet üzerinden uçak koltuğunu istediği yerden alabilir. Chek-in için Photo_canon'un söylediği gibi 1,5 saat önceden gitmesini öneririm ve hemen işlemlerini yapıp bavulunu vermesini öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.