Şimdi Ara

Uçak bileti satın alma hikayem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uçak bileti aranıyordum Antalya ya acelem yoktu öyle salak salak gezinirken instagramda sponsorlu reklamlarda uçak bileti satan bir site denk geldi uc turkiye. Neyse girdim bilet arattım fiyatı uygun geldi. Sunexpress te ortalama 129 139 lira iken orda 109 liraydı. Uygun geldi ama içim rahat değil. Call center yok numara İzmir numarası ve WhatsApp destek hattı var bi. Akşam akşam parayı kaptırıp birde uğraşmayalım diyerekten WhatsApp tan yazdım önce yoklama çektim fake bi numara falan mı diye. Gerçi önce şikayetvar.com a baktım şikayet yok. Sonra vatandaşın biri her sorduğum soruya şakır şakır cevap verdi. Hala içimde şüphe devam ediyor duymadık etmedik. Kredi kartı ile 3D secure ile ödemek istiyorum dedim. Adam zaten çalıntı kart ile ödemeleri engellemek için 3D siz ödeme almıyoruz falan dedi. Sanal kart oluşturdum içine 10 lira attım amaç 3D var mı gerçekten mesaj gelecek mi gelmicek mi diye! Baktım 3D mesajı da geldi. Ödeme onayı olmadı 1 dakika geçmedi telefonum çaldı. Adamın biri ödeme yetersiz bakiyeden dolayı alınamamıştır diye aradı. Hem şaşırdım hem kuşkularım arttı. Bende açıkça söyledim güvenemediğim için 10 liralık sanal kart kullandım 3D var mı yok mu diye. Adam bana sitenin en altında Tursab doğrulaması olduğunu söyledi. 31 yaşımda Tursab ın ne olduğunu da öğretti adam. Baktım bilgiler doğru sonunda aldım bileti ama birde bana sor nasıl aldım diye 😆😆



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihhdogan -- 6 Eylül 2019; 1:30:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • bileti aldıktan sonra mail geldi mi? pnr nuamrsı var mı?
    https://www.sunexpress.com/reservation/ibe/modify?locale=tr

    pnr numaranı ve soy ismini sunexpress in sitesine yaıp rezervasyonun gerçek aktif olup olmadığını görebilriisn.

    eğer gönderdiğim linkte görünüyosa sıkıntı yok. ama rez bulunamadı derse geçmiş olsun
  • Tuni. T kullanıcısına yanıt
    Bak onu demeyi unuttum. Alır almaz uç türkiye den bilet bilgileri vs bilgilendirme maili geldi. Hemen girdim dediğin siteden pnr kontrol ettim doğru bir sıkıntı yok. Birde işin ilginç tarafı o en uygun men uygun gibi sitelerde ki kırk tane soru sormadı. İki dakika bile sürmedi almam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ucuz reklam kokusu aldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaCKiE_BrOwN kullanıcısına yanıt
    Reklam olmaması için illa bir firmayı yerden yere mi vurmamız gerekiyor? Bu hayatta kötüler kadar iyi şeyler de var. Bakış açına göre değişir. Doğruya doğru neyse o.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • valla hocam bana da reklam gibi geldi.

    ayrıca girdim siteye. gerçekten çok adi duruyor. yani gel ben seni düdükleyecem gibi. biraz daha orjinal yapsalarmışya tasarımı.

    ayrıca fiyatara baktım öyle idim falan yok. neyse piyasadaki fiyatlar aynı fiyata satıyorlar...
  • Tuni. T kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeş site biraz daha iyi tasarlanabilirmiş. İkinci bileti aldım buradan, bak daha ucuz satan yer yok hepsinden ekran görüntüsü aldım sabah 8 Antalya uçağı. İlginç bir şekilde bilinen firmalardan daha uyguna satabiliyor adamlar. Belki isim yapmak içindir bu uygunluk bilmiyorum ama gerçekten uygun. Fırsatı değerlendirmek lazım :))
    Uçak bileti satın alma hikayem Uçak bileti satın alma hikayem Uçak bileti satın alma hikayem Uçak bileti satın alma hikayem

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.