Şimdi Ara

uçak bagajına büyük boy çakı sokmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-Que -- 15 Temmuz 2011; 15:10:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KapatBilgisayarı

bagaja değil de başka bir tarafa alabilirler

sen o bilgisayarı kapat veletcan

benim bildiğim üzere de delici alet almıyorlar. ama belki de sadece kabine almıyorlardı? belki de bagaja alıyorlardır ? aslında öyle iyi bir çakı da değil pas içinde bir şey. gazoz falan açmak için kullanıyorum onu ben yurtta.

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Değerli evrak, para, ziynet eşyası, elektronik alet, akıcı ve patlayıcı eşyalar bagaj içinde taşınmamalıdır.

benim bildiğim üzere de delici alet almıyorlar. ama belki de sadece kabine almıyorlardı? belki de bagaja alıyorlardır ? aslında öyle iyi bir çakı da değil pas içinde bir şey. gazoz falan açmak için kullanıyorum onu ben yurtta.

pegasus u falan arayıp sorarsan eminim yardımcı olurlar. sonucunu bizede söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-Que

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Değerli evrak, para, ziynet eşyası, elektronik alet, akıcı ve patlayıcı eşyalar bagaj içinde taşınmamalıdır.

pegasus u falan arayıp sorarsan eminim yardımcı olurlar. sonucunu bizede söyle

sordum. kelebek vs tarzı bir şey olmadı sürece yani yaralama amacı ile kullanılmayan bir şey olduğu sürece ve bagaja verilecek ise ( havaalanına girerken bagaja koyacakmışım ayrıca) uçağa alacaklarını söylediler. ancak havaalanı güvenliğinin gerekli bulduğu takdirde söz konusu şeye el koyma haklarının bulunduğunu ve pegasus olarak bir sorumluluk kabul etmediklerini söylediler

bu arada sistem tamamen otomatik işte soruyor nereden nereye falan diye. ben de istanbuldan izmire diyorum ama muğla diye anlıyor. sonra da gene bıdı bıdı konuşuyor doğru anladıysam evet yanlış anladıysam hayır falan diye. ben de hayır dedim sizi operatöre bağlıyorum dedi. hiç uğraşmayın şu aptal otomatik sistemler ile. saçma sapan şeyler işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 15 Temmuz 2011; 15:26:09 >

• Bence bagaja alırlar, niye sorun olsun ki?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.