Şimdi Ara

Üç Türde Kitap Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Aşağıdaki türde kitaplar hakkında öneride bulursanız sevinirim.

1- Nutuk (Yayın olarak)
    2- İnsanı sıkabilen, akıcı olmayabilen ama bilgilendiren türde kitaplar. Yani illa aksın gitsin, sıkmasın şeklinde değil, ama mutlaka bir şeyler öğreneyim.
    3- Türk klasiklerinden kitaplar. Hep yabancı okumaktan sıkıldım. 2. madde yabancı olabilir tabii.
    4- Bu kadar. :)

Teşekkürler.

• 1. Ben kare yayınlarından almıştım , gayet güzel .
    2. Ne demek istediğini tam anlayamasam da Irvin Yalom - Nietzche Ağladığında
    3. Oğuz Atay - Tutunamayanlar , Yaşar Kemal - İnce Memed , Ahmet Hamdi Tanpınar - Huzur , Necati Cumalı - Viran Dağlar
  • Öneriler için teşekkürler, 2. maddede demek istediğim şu, açılan konuları inceledim, sürükleyici ve bilgilendirici kitaplar istenmiş hep, ben de sürekleyici olmasına gerek yok ama mutlaka bilgilendirsin anlamında söyledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svchost.exe -- 26 Aralık 2009; 18:26:18 >
  • 1-Altın Kitaplar'dan okudum ben fena değil
    2-Sun Tzu-Savaş Sanatı(Ben okumadım ama çok bilgilendirici diyorlar birçok lider okumuş)
    3-Aziz Nesin-Sizin memlekette eşek yok mu?
  • 2- tübitak yayınları-matematiğin aydınlık dünyası, büyük bilimsel deneyler
    3- Sabahattin ALİ- Kürk mantolu madonna
  • Nutuk için bordo-siyah yayın evini öneririm. Başka bir yerden alıcaksan da, içinde dizin ve içindekiler bölümü olup olmadığına dikkat et.
  • 2. ye

Bulantı - Jean Paul Sartre
    ve
    Totem ve Tabu - Sigmund Freud

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thoughtless -- 26 Aralık 2009; 22:11:35 >
  • 3. seçeneğe okumadıysan Küçük Ağa yı okyabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.