Şimdi Ara

Üç kere RADAR'a giren ehliyeti kaptırıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün kü Milliyet'te çıkan habere göre üç kere radara girince ehliyetlerimiz gidiyormuş.
    Artık arabayı adaptif CC'ye bağlar,başımızı yastığa koyup seyahat edebiliriz rahatça

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aday sürücülük süresi içinde diye okumuştum ben de ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viper74

Bugün kü Milliyet'te çıkan habere göre üç kere radara girince ehliyetlerimiz gidiyormuş.
    Artık arabayı adaptif CC'ye bağlar,başımızı yastığa koyup seyahat edebiliriz rahatça

Ne kadar süre

• Süre yok direk iptal ve tekrar alması zormuş.

• Stajyerlik döneminde 3 kez radara yakalanan, kırmızı ışıkta geçen, alkollü yakalananlar için bu haber. Stajyer ehliyet 1 ocak 2015 te başlayacak mış, 18. Kez ertelenmezse

• quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

Stajyerlik döneminde 3 kez radara yakalanan, kırmızı ışıkta geçen, alkollü yakalananlar için bu haber. Stajyer ehliyet 1 ocak 2015 te başlayacak mış, 18. Kez ertelenmezse

Bizim için sıkıntı yok yani biraz daha detaylandırırmısın hocam bizimkiler için bir değişiklik var mı

• Mayis'tan beri 1'i mobese olmak uzere 4 kez hiz cezasi yedim, boyle bir durum soz konusu olmadi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Stajer'den alan ehliyet sahibinden hayli hayli alır. Devletimiz çok düşüncelidir,öyle değilse onuda yapar sorun yok.

• Plakaya yazilanlar NE olacak? Ruhsat sahibi mi ehliyeti Kaybetcek

• Sürücü adayları için dese de olmayacak şey değil bir nevi ön hazırlık gibi düşünmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fiat S.p.A.

quote:

Stajyerlik döneminde 3 kez radara yakalanan, kırmızı ışıkta geçen, alkollü yakalananlar için bu haber. Stajyer ehliyet 1 ocak 2015 te başlayacak mış, 18. Kez ertelenmezse

Bizim için sıkıntı yok yani biraz daha detaylandırırmısın hocam bizimkiler için bir değişiklik var mı

Bu haberde yer alanlar bizim için yani daha önce ehliyet alanlar için değil, şu meşhur aday sürücüler için geçerli olacak, tabi stajyer ehliyet uygulaması gelirse..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fiat S.p.A.

quote:

Bu haberde yer alanlar bizim için yani daha önce ehliyet alanlar için değil, şu meşhur aday sürücüler için geçerli olacak, tabi stajyer ehliyet uygulaması gelirse..

Arkadaş motosiklet ehliyeti hariç tüm ehliyetler 10 bin tl olsun 1.3 hacim 20 bin tlden başlasın devlette bizde kurtulalım bu ne baskıdır arkadaş motor hastaları desen cublarla gezer araba süren anca şahin kullanır kendileri s600 l ile gezer sıkıldım bu ülkeden artık hele bunları destekliyen kısımdan iyice sıkıldım yurt dışı en iyi çözüm getirsin suriyelilerin arapların alayını sarıla sarıla dolaşsınlar

• Otobanlarda hız sınırı en sol seritte olmasın o zaman veye 180km filan cıkarsınlar
  • hız sınırları az. antalya istanbul arası 750 km. bu yol 90 90 biter mi
    hız sınırları arttırılmalı
  • varsa öyle bişey güzel olmuş
  • Hiç radara girmedim ama öyle bir şey olursa ayvayı yedik.

Radarı gördüğüm zaman hızı aşırı düşürüp ıslık çala çala gidiyorum.Bir gün makbuzu verecekler elime bakalım.
  • Su haberleri verirken eksik bilgi vermiyelim arkadaslar

• X-Slim kullanıcısına yanıt
    Algıda seçici davranmış oldum af ola.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Viper74 kullanıcısına yanıt
    Ulkemizde acikcasi sapitti iyice :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Plakaya yazilanlar NE olacak? Ruhsat sahibi mi ehliyeti Kaybetcek

+1
    Bende bunu merak ediyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.