Şimdi Ara

Üç boyutlu yaya geçidi uygulaması Aydın'da başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
2.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eğitim,eğitim,eğitim 3’le 5’le olacak işler değil bunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beğendim bu uygulamayı umarım yaygınlaşır
  • neronidas kullanıcısına yanıt
    Troll bizim işimiz hahaha :D :D

  • Alıştıktan sonra vurdumduymazlık devam eder.

  • Zihniyet değişmedikten sonra, istersen 5 boyutlu yap yine hava. Ülkedeki hanzoları sınır dışı etmedigimiz sürece rahat yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeopol

    Cok can yakacak bu.



    Ilkinde duracaklar, ikinci seferde duracaklar ucuncude nasilsa uc boyutlu diye basip gidecekler.



    Devlet onlem olarak bazi yerlere inip kalkabilen hidrolik duvar koymali ki her seferde yavaslamak zorunda kalsinlar.

    hidrolik duvar olmaz. arabaya zarar verir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tek Sevdamız Türkiye

    bu muhalefete ne yapsan beğenmiyorlar ya vallahi yazık.

    Orası muhalefet belediyesi zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wi Fi

    Yayaya saygı göstermeyen sürücülerin %10 nuna bas cezayı bakalım saygı gösteriyormu göstermiyormu, Ülkemizdeki şöförlerin %90 donanımhaberin ergen trollerine benziyor, laftan medeniyetten v.s. anlamazlar, her yerde kamera var basacaksın cezayı, 1-2 sene içinde o kadar saygılı olurlarki şaşarsınız.

    Yaz. Çokta tın. Seneye seçim var yine af çıkacak. Geçen seçim borç vardı ödemedik af çıktı temizlendi gitti.
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    İstanbul Anadolu Yakasında oturuyorum, geçen senelerde iş için Avrupa Yakasına geçmiştim, diğer tarafa geçmek için bekliyorduk başka insanlarla birlikte trafik lambası olmamasına rağmen adamlar durup yol veriyordu bize ve arkadan daaat daaat diye basan da yoktu. Bir an İstanbul'da değil de yabancı bir ülkede gibi hissetmiştim.
  • Kimse kendini kandırmasın. Trafik ülkenin küçük bir resmi gibi adeta. Nezaketsizlik, anlayışsızlık, kabalık akıyor. Kırmızı ışıta duran araçdan "Hadiiieee hadiee" diye laf yemişliğimiz var. Beyimiz biz geçince direk geçip gidecek. Maalesef yaya geçidi vs dinlemez bu millet...

  • Ozlem baskan calisiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal iyi olmuş. Yabancıların iyi şeylerini kullanmalı tabi, Bir de şu korna sorununa çözüm bulsalar süper olur. O işte biraz insanlıkta bitiyor. Safi gürültü kirliliği. Bir gün eğer özellikle İstanbuldaysanız işlek bir caddede şöyle bir 1km yürüyün, o sırada kornasız kaç saniye duyabilirsiniz diye sayın ama yok öyle bir saniye, yakından ya da uzaktan sürekli korna. En ufak şeye korna, hızlı gitsin korna, haber vermeye korna. Şu ülkede kornaya basıldığı kadar sinyal verilse kazalarda yüzdeyle ölçülebilir düşüş olur. G**veren sağa sola dönerken basit sinyali kullanmaz, ama cart curt sürekli kornaya basar. Kaç bin km yaptım, hayatımda 1 kere kornaya bastığımı hatırlamam. Bu sipastiklerin ehliyetine falan da el konulmalı. Belliki derdi araba kullanmak değil.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spider_hip

    Helal iyi olmuş. Yabancıların iyi şeylerini kullanmalı tabi, Bir de şu korna sorununa çözüm bulsalar süper olur. O işte biraz insanlıkta bitiyor. Safi gürültü kirliliği. Bir gün eğer özellikle İstanbuldaysanız işlek bir caddede şöyle bir 1km yürüyün, o sırada kornasız kaç saniye duyabilirsiniz diye sayın ama yok öyle bir saniye, yakından ya da uzaktan sürekli korna. En ufak şeye korna, hızlı gitsin korna, haber vermeye korna. Şu ülkede kornaya basıldığı kadar sinyal verilse kazalarda yüzdeyle ölçülebilir düşüş olur. G**veren sağa sola dönerken basit sinyali kullanmaz, ama cart curt sürekli kornaya basar. Kaç bin km yaptım, hayatımda 1 kere kornaya bastığımı hatırlamam. Bu sipastiklerin ehliyetine falan da el konulmalı. Belliki derdi araba kullanmak değil.

    Hindistan gibi ülkeyiz de ondan hep korna:) Hindistanda kornasız adım atılamıyor. Kaçıncı seviye ülkeyiz hesap edin artık.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kerim5100

    Maket polis arabası yaptılar... Karton parlamıyor diye millet uyandı
    Maket arabalara çakar taktılar gerçek sanılsın diye... Milletimiz yerlerini ezberledi her birinin
    Ve şimdi de 3 boyutlu(!) yaya geçidi... Milletimiz boş durur mu daha da hızlı geçer :D

    Aslında alınan bu önlemler halkımızın cehalet seviyesini gösteriyor. Adam akıllı eğitsen böyle şeylere gerek dahi kalmayacak.



    Çok ters bi örnek ama. İngilteredeki statlarla Türkiye'de ki statlara bakın. Bizim taraftarları tel örgülerle zaptediyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet onun üstünde fotoğraf çekmekten arabalara yol vermezler :D :)

  • Her gecide kamera yerlestir, gecene bas cezayi. Nasil olsa sistemin parasi kisa surede amorti edilir. Bak bakalim bir iki cezadan sonra gecmeye yiyor mu?

  • Yayalar yaya yaya geçerler artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan3156 -- 12 Aralık 2017; 17:6:18 >
  • Önceki yaz iş için bir haftalığına warşovaya gitmiştik.o beğğenmediğimiz doğu bloku ülkesinde adımını atar atmaz zınk diye duruyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan bir de millet alışmış, düşünsenize gerçek bir bariyer koysalar millet şerit sanıp güüm diye giriyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu zirvaliklarla uğraşacağınıza vergileri insani seviyeye getirin. En başta araçlara saygı gösterilmiyor herkes kırmızıda geçiyor. Bu zamandan sonra Yaya geçidi vs umrumda değil. hızımı bile kesmiyorum artık. Mesela U döneceğim yerde kırmızı yanınca beklemeyip direk yaya geçidine çıkıp dönüşü tamamlıyorum. Çevirmede Evrak falan eksik olduğunda hemen yönümü değiştiriyorum yada refuje çıkıp ters yoldan devam ediyorum. Trafik sıkışıyor kaldırıma çıkıp oradan yardırıyorum. Enduro Motosiklet kullanmanın faydaları

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.