quote:Orijinalden alıntı: Infectus quote:Orijinalden alıntı: Kyrafionn Berkcan bak ikidir bana ters gidiyosun. Korsan mı ?
quote:Orijinalden alıntı: AmmuT quote:Orijinalden alıntı: Infectus quote:Orijinalden alıntı: Kyrafionn Berkcan bak ikidir bana ters gidiyosun. Korsan mı ? Kerim ne alakası var korsanla. Dün sizin balkonda kalpli baksır gördüm senin miydi.
quote:Orijinalden alıntı: AmmuT quote:Orijinalden alıntı: Infectus quote:Orijinalden alıntı: Kyrafionn Berkcan bak ikidir bana ters gidiyosun. Korsan mı ? yok crysis :D
quote:Orijinalden alıntı: :::KR@L::: quote:Orijinalden alıntı: AmmuT quote:Orijinalden alıntı: Infectus quote:Orijinalden alıntı: Kyrafionn Berkcan bak ikidir bana ters gidiyosun. Korsan mı ? Kerim ne alakası var korsanla. Dün sizin balkonda kalpli baksır gördüm senin miydi. kamil saçmalama
quote:Orijinalden alıntı: reddeck quote:Orijinalden alıntı: :::KR@L::: quote:Orijinalden alıntı: AmmuT quote:Orijinalden alıntı: Infectus quote:Orijinalden alıntı: Kyrafionn Berkcan bak ikidir bana ters gidiyosun. Korsan mı ? Kerim ne alakası var korsanla. Dün sizin balkonda kalpli baksır gördüm senin miydi. kamil saçmalama emrahh koş koşşş