Şimdi Ara

Ubuntu'da LoL Oynanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PlayOnLinux sayesinde oyunu indirdim ama launcher kısmı tamamen siyah ama üstüne tıklanıyor ve Brezilya sunucusu internet sitesine yönlendiriyor. Ben bu soruna bir çözüm bulamadım yabancı forumlarda konuyla ilgili birkaç paylaşım var ama ingilizcem yeterli olmadığı için pek bir şey anlamadım. Ubuntu üzerinden oyunu oynayabilen biri yardımcı olursa sevinirim.

• Ubuntu ile neden uğraşıyorsun linux un bile bi ara vardı desteği şuan yom diye biliyorum uğraşma bence windows akar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ubuntu nedir o.O

• quote:

Orijinalden alıntı: Fastidious

Ubuntu nedir o.O

Hayır Linux tabanlı OS desteği yok. Ben de bir ara debian için aradım ama maalesef.
  • Lol keske ubuntuya gelse bi dk durmam su windowsta ama oncelikle nvidia ve amd gibi sirketlerin adam gibi sürücü cikarmasi gerek neden desteklemiyolar anlamiyorum cok daha stabil windowstan.

• Ubuntu?

• ubantuyu ulke sananlar burada mi ?

ubantu ne cidden ulke sandim dmdkckdk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    4 yıl önce açıldı
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Ubuntu?

Linux Debian tabanlı süper OS
    Windowsa bin basar ancak ekran kartı driverlari yeterli degil dota2 vardir ayrica.

• quote:

Orijinalden alıntı: Katheryn

quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Ubuntu?

Linux Debian tabanlı süper OS
    Windowsa bin basar ancak ekran kartı driverlari yeterli degil dota2 vardir ayrica.

Duymustum ama ne oldugunu bilmiyordum yarin pcye gecince az bakiyim nasilmis. Sagol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kandorfeyta -- 21 Haziran 2014; 1:31:18 >
  • Ubuntu yeterli değil zaten ömğr uygun program aramakla geçiyor linux standart kullanıcıları aşıyor

• Keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draven or Afk

PlayOnLinux sayesinde oyunu indirdim ama launcher kısmı tamamen siyah ama üstüne tıklanıyor ve Brezilya sunucusu internet sitesine yönlendiriyor. Ben bu soruna bir çözüm bulamadım yabancı forumlarda konuyla ilgili birkaç paylaşım var ama ingilizcem yeterli olmadığı için pek bir şey anlamadım. Ubuntu üzerinden oyunu oynayabilen biri yardımcı olursa sevinirim.

Bahsi geçen yabancı siteleri paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım.
    Ancak ben olmadığını biliyorum, keşke olsa..
  • Konuda ne kadar cahil varmış
  • Bende denedim ama başarılı olamadım bu yüzden iki sistemide yükledim oyun için windowsa geçiyorum.
  • Çift sistem sadece lol için windows iyi oluyor. Leoarda da ubuntudada öyle yaptımm

• Ubuntu

• Direct x, microsoft silverlight, gibi bir kaç programa ihtiyaç duyuyor lol exe. Bulunduğun işletim sisteminde bu programların görevini yapabilecek şeyler kurarsan sorunsuz çalışabilir. 478 pin li işlemcilerin olduğu zamanlarda linux la uğraştım bayağı. Fakat o zamanlarda windows olan harddisk format şeklini değiştirip bozduğu için bırakmıştım linux u. Ama bundan 12 yıl önce bile windows a oranla daha hızlı ve akıcı bir sistemdi hala hatırlıyorum.

• geç windowsa kafan rahat olsun
  • Ubuntu çöp
  • 12.04 Lucid de denedim. Çalışmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.