Şimdi Ara

UbiSofttan oyun yapımcısı olsa 10 yılda adam gibi bir oyun yapardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HAWX böyle saçmalık olmaz. 4 üncü bölünde f15 le havada uçan beni missle yağmuruna tutan düşman uçaklarına kilitlenemiyorum, yerdeki hedefi sanırım makinalıyla indirmem gerek, lakin saçmalık havadaki düşman uçaklarına o yerdekini vurana dek ateş edemem.

ayrıca bu oyun yapımcılarındaki kullanıcıyı tramplenci sanma derdi nedir anlamıyorum. yok tahta üzerinde yürü, sabit zamanlama seç.

bir oyunlar grafiksel ve oynanabilirlik bakımından gerçekçi olsun derken , bunlar kullanıcılara sirk çalışanı muamelesi yapmaya başladılar

açıkcası oyunlara para verseydim küfür ederdim lakin lanoire gibi oyunu alırım, çünkü mafia 2 güzel oyunmuş. gerçekçilik budur dedim. heavy rain de aynı.
    mesela god of warda bırak savaşalım, keselim . ama onlar hem kratosu maymun ederken yok oraya zıpla, zamanı tut , ayrıca kullnıcıyıda şaklaban yerne koymaktalar.

veya insanın yaşı ilerledikçe daha gerçekçi oynanabilirlik arıyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Assassin's Creed'i kim yaptı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desert_rain -- 21 Haziran 2011; 8:25:10 >
  • Bu arkadaş dün oyunları istediğimiz yerde kayıt edemediğimiz için Sony'i suçlamıştı. İlginç bir düşünce yapısına sahip. O yüzden takmayın derim.
  • Oyun gerçekçi olduğunu iddia etmişse eleştiriyi haketmiştir. Ben oyunlarda gerçekçiliğe soğuk bakan kesimdenim. Gerçek hayatta yapamayacağımız bir çok şey oyunları daha keyifli hale gitirir. En basit örnek zıplamaya iki kere basında havada bir daha zıplamak

Diğer yandan ubisoft belli bir kalitenin altına düşmüyor.Ubisoft, konsolların oyun konusunda baskın olmadığı zamanlarda bile konsolları hakkıyla kullananmış bir kaç firmadan biri. Hatta ilk çıktığı zaman piyasada varolma mücadelesi veren 1. nesil xbox'a en güzel oyunları çıkarmış firmadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takeru -- 21 Haziran 2011; 9:18:01 >
    bu oyun ne zaman biter ? (gta 4)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ubisoft adam gibi oyun yapmıyorsa tamam kapatıyoruz

Ubisoft son zamanlarda en çok beğenilen oyunların bir çoğuna imza atmıştır.

Şampiyon olmak mümkün, FENERBAHÇE olmak imkansız ...

PSN: RuNYa53
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

HAWX böyle saçmalık olmaz. 4 üncü bölünde f15 le havada uçan beni missle yağmuruna tutan düşman uçaklarına kilitlenemiyorum, yerdeki hedefi sanırım makinalıyla indirmem gerek, lakin saçmalık havadaki düşman uçaklarına o yerdekini vurana dek ateş edemem.

ayrıca bu oyun yapımcılarındaki kullanıcıyı tramplenci sanma derdi nedir anlamıyorum. yok tahta üzerinde yürü, sabit zamanlama seç.

bir oyunlar grafiksel ve oynanabilirlik bakımından gerçekçi olsun derken , bunlar kullanıcılara sirk çalışanı muamelesi yapmaya başladılar

açıkcası oyunlara para verseydim küfür ederdim lakin lanoire gibi oyunu alırım, çünkü mafia 2 güzel oyunmuş. gerçekçilik budur dedim. heavy rain de aynı.
    mesela god of warda bırak savaşalım, keselim . ama onlar hem kratosu maymun ederken yok oraya zıpla, zamanı tut , ayrıca kullnıcıyıda şaklaban yerne koymaktalar.

sakin ol şampiyon...

• Ubisoft'u öpte başının üstüne koy R* Ubisoft gibi oyuncuya değer veren firmalar olmasa EA Activision gibi firmalar tarafından sömürülüyor olurduk

AMD Ryzen 7 7800X3D | Asus Rog Strix B650E-E Gaming Wifi | Corsair 2x16GB Vengeance RGB 6000Mhz DDR5 Ram | Asus Rog Ryujin III 360mm | Galax GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC | Kingston Fury Renegade 2TB M2 SSD | KIOXIA Exceria Plus M2 1TB SSD | Kingston A2000 1TB M2 SSD | Fsp Hydro G Pro 1000W 80+ | MSI Optix G27CQ4 2K Gaming Monitör | Asus Rog Keris II Ace Mouse | Asus Rog Strix Azoth Keyboard | Asus Rog Cetra True Wireless SpeedNova | Razer Seiren X Mikrofon | Asus TUF Gaming GT502 Case | Xbox Elite Series 1 Controller
    iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium | Apple Watch Series 10 46MM
    Steam
  • Çocuklar bir oyunda bir yeri falan geçemeyince oyuna, oyundaki karaktere, oyunu yapanlara dümdüz gidip zaten dandik oyun heyt hüyt diye oyunla kavga ederler ya başlıkta aynı onun gibi olmuş.

Ubisoft bu nesilde birçok kaliteli yapıma imza atmış ve genelde mütevazi hareket etmiş bir şirkettir. Bu nesilin kesinlikle en başarılı oyun şirketlerinden biridir ki oyuncu geneline vurursakta yine bu sonuç ortaya çıkar diye düşünüyorum.

Bence sen gerçekçi oyun yerine gayet basitleştirilmiş ve hiç zorlamayacak oyunlar arıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaGe Djavul -- 21 Haziran 2011; 10:30:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

Outland gibi bir sanat eseride yaptı adamlar geçen zaman içersinde IGN yere göğe sığdıramadı oyunu, Fransızların yüz akıdır Ubisoft, oyunu beğenmemiş olabilirsin ama eleştirin ağır olmuş.

Outland'in yapımcısı Housemorque.Bu firmanın daha önceki oyunları da Super Stardust HD ve Dead Nation.Multiplatform oyun yaptıkları için dağıtıcı olarak Ubisoft ile anlaşmışlar,yani Ubisoft'un bu oyunun yapımıyla hiçbir ilgisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 21 Haziran 2011; 10:46:45 >

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Ubisoft dan ne çıksa yerim, sen git yüzüne bir soğuk su vur ondan sonra gel tekrar yaz.

Soğuk su kesmez bence buzlu cola falan vursun

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

HAWX böyle saçmalık olmaz. 4 üncü bölünde f15 le havada uçan beni missle yağmuruna tutan düşman uçaklarına kilitlenemiyorum, yerdeki hedefi sanırım makinalıyla indirmem gerek, lakin saçmalık havadaki düşman uçaklarına o yerdekini vurana dek ateş edemem.

Kendin yap o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Öyle bir hırsla yazmış ki tam anlaşılamıyor bile ne demek istediği

Ubisoft son zamanlarda en çok beğenilen oyunların bir çoğuna imza atmıştır.

Bir oyun yüzünden ubi soft 'u yerin dibine sokmana gerek yoktu

Çankaya Üniversitesi

Makine Mühendisliğiı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.