Şimdi Ara

UBİSOFT NE ZAMAN TÜRKÇE OYUN ÇIKARACAK (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
158
Cevap
0
Favori
4.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ubisoft en popüler oyunlarına sadece Türkçe dili eklese yeter. FC, AC, TC, Anno. Adamlar Ac:Valhalladan çek dilini çıkarmışlar, bizi eklememeleri tutarlı bir hareket. çekler kadar oyun alıyormuyuz? Alsak da onlar mı daha çok kazandırıyor biz mi. Bir de gerçekten şu oyun çevirini maliyeti nedir ortalama hikayeli aaa oyunlar için. Türkçe için 150bin dolar çok büyük bir rakam. 2 oyun çevirmekle zengin olunabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç yaşına geldin hala oyun oynuyorsun denen bir ülkede oyun kültürü yok Türk düşmanı diye çırpınıyorsunuz Fiyat konusu ülke ekonomisini söylemiyorum bile He arkadaşım he ülkede her şey normal alım durumu iyi oyun kültürü var ama firmalar Türk düşmanı Dünyayı zengin aileler yönetiyor sözde sovyet rusya dağıldı falan falan boş işler bunlar al ver Türkçe dil seçeneğine can ver

• ubisoftun umrunda değiliz ubisoftda bizim umrumuzda değil
  • Ubisoft'un her çıkarttığı dört oyundan üçü gereksiz ve birbirinin aynı. Ayrıca basit İngilizce ile bile anlaşılıyor bazı oyunları. Şu başlığın yerine Rockstar ne zaman Türkçe oyun çıkartacak? Larian Studios ne zaman Türkçe oyun çıkartacak? Opsidian ne zaman Türkçe oyun çıkartacak diye konuşulsa daha iyi olmaz mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • assasins creed valhalla türkçe olarak çıkar diye bekledim ama çıkmadı.. bundan sonraki oyunların da türkçe olarak çıkacağını sanmıyorum.. satışla bir alakası yok bence eğer öyle olsa gta 5 rdr 2 falan tr olarak çıkardı.. bizim tr dağıtımcılarının oyunu almaması lazım türkçe dil seçeneği yok ise.. kural getirmeliler tr dil seçeneği sunulursa o zaman dağıtımları yapılmalı millete oyunun ... öyle yaparlarsa şirketler mecbur alt yazı seçeneği sunurlar gibime geliyor.. yoksa zor bizden sonraki nesiller bile göremez ubisoftun tr dil seçeneğini sunmasını..

• never

• quote:

Orijinalden alıntı: Saruman96

assasins creed valhalla türkçe olarak çıkar diye bekledim ama çıkmadı.. bundan sonraki oyunların da türkçe olarak çıkacağını sanmıyorum.. satışla bir alakası yok bence eğer öyle olsa gta 5 rdr 2 falan tr olarak çıkardı.. bizim tr dağıtımcılarının oyunu almaması lazım türkçe dil seçeneği yok ise.. kural getirmeliler tr dil seçeneği sunulursa o zaman dağıtımları yapılmalı millete oyunun ... öyle yaparlarsa şirketler mecbur alt yazı seçeneği sunurlar gibime geliyor.. yoksa zor bizden sonraki nesiller bile göremez ubisoftun tr dil seçeneğini sunmasını..

Bizim firmların da çok umurunda ya. Aral steam yokken yıllarca sömürdü bu milleti. Sömürdü dememin sebebi, atıyorum 20 tl ye getirdiği oyunu 40 50 gibi rakamlara sattı.

Zamanında topluca arala mesaj atılmıştı. İmza kampanyası gibi bir şey ile. Adamların umrunda olup ufak bir yazı bile paylaşmadılar.

1 2 sene öncede rock star a atıldı yine onlarında umurunda olmadı. Aaa oyun yapan firmalar takmıyor bile bizleri. Ki çoğu Türkçe diye bir dil kullandığımızı dahi bilmez. Bizi araplar ile karıştırıyorlar. Hadda size şöyle bi anımı anlatayım. Them and us'ı ilk çevirmeye başlamadan önce yapımcı ile konuşurken. Bana ilk etap da alfabetik sıra ile harfleri atmamı söylediler. Neyse yazdım attım. Adamlar buna çok şaşırmıştı. Çünki bizi arap alfabesi kullanıyoruz sanıyorlardı. Eh artık varın gerisini siz düşünün. 👍

• ubisoft oyunları tr de en çok satan single oyunlar olabilir, kimi görsem satın almış vaziyette oynuyor ki. Her oyunu korsan oynayan elemanlar bile.

• Yarın farcry 6 canlı yayın var sosyal medya hesaplarından Türkçe destekli paylaşım yapmışlar anlamadığım ne diye oyunlara dil desteği vermemeleri

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • freeman1930 kullanıcısına yanıt
    Dünya'nın %70-80 zaten bizi arap ırkından sanıyor, dilimiz alfabemiz olsun komple arap sanıyorlar hatta şeriat olduğunu düşünenleri bile var, ya onlar çok cahil ya da biz ülkemizi nasıl tanıtıcağımızı bilmiyoruz, yaşadığımız ülke ile ilgili o kadar çok olumsuz mesele var ki hangisini konuşalım !?
    Bende buraya gelmişim ubisoft niye türkçe oyun çıkartmıyor diyorum, yani bunu sormak bile lüks geliyor, bizi bu duruma getirenlere lanet olsun !

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Virgül

Dünya'nın %70-80 zaten bizi arap ırkından sanıyor, dilimiz alfabemiz olsun komple arap sanıyorlar hatta şeriat olduğunu düşünenleri bile var, ya onlar çok cahil ya da biz ülkemizi nasıl tanıtıcağımızı bilmiyoruz, yaşadığımız ülke ile ilgili o kadar çok olumsuz mesele var ki hangisini konuşalım !?
    Bende buraya gelmişim ubisoft niye türkçe oyun çıkartmıyor diyorum, yani bunu sormak bile lüks geliyor, bizi bu duruma getirenlere lanet olsun !

Dünaya ya ülkeyi tanıtmanın en kolay ve en basit yolu sinemadır. Ama gel gelelim sinemada festivallerden öteye varamadık. Ki zaten bu izleyici kitlesi ile varamayızda. Oyun sektörü olarak desen öyle bi sektör zaten yok. Ee hali ile geriye dünayaya kendimizi tanıtmanın başka bir yoluda yok.

Ben bu ülkenin turizm veya kültür bakanı olsam. Anlaşır 1 2 yönetmenle dünya da gişe yapacak bir film yaptırırım. Al sana ter temiz reklam. Ama gerek yok. Yemek varken kim koyacak elini taşın altına ama değilmi. Neyse söylenecek çok söz edilecek çok küfür varda işte. Yapacak bir şey yok.

• zamanında bu türkçe oyun desteğini sadece crytek firması yaptı türk oyunculara özel onun da pek kıymeti bilinmedi adamlara destek olunmadı.. crysis 3 ün dublaj maliyetinin bile satışlardan elde edilmemesin den şikayetçi idi zamanında cevat yerli..

• hiç bekleme üstat..kurdish dili bile varken türkçenin olmaması zaten olay..tr yamaları çıkarırlar bizde ancak öyle türkçe oynarız..yapan arkadaşlara selamlar..

• Dünyada bir değerimiz yok hayalet gibiyiz. ilk olarak paramızın değeri yok ve pazar çok küçük. ikinci olarak da oyun alanında sözü geçecek dünyaca ünlü habercilerimiz ve oyun alanında yetkin kişilerimiz yok. Üçüncü olarak organize olmuş veya çok ateşli oyuncu topluluklarımız yok. Son olarak birde aşırı linç kültürü var . Bir oyun türkçe olsa olay olmaz ama türkçesinde ufak bir hata olsa oyunla alakası olan veya olmayan herkes linçler , akşam haberlerinde bile görürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBDF46633 -- 28 Mayıs 2021; 2:32:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBDF46633

Dünyada bir değerimiz yok hayalet gibiyiz. ilk olarak paramızın değeri yok ve pazar çok küçük. ikinci olarak da oyun alanında sözü geçecek dünyaca ünlü habercilerimiz ve oyun alanında yetkin kişilerimiz yok. Üçüncü olarak organize olmuş veya çok ateşli oyuncu topluluklarımız yok. Son olarak birde aşırı linç kültürü var . Bir oyun türkçe olsa olay olmaz ama türkçesinde ufak bir hata olsa oyunla alakası olan veya olmayan herkes linçler , akşam haberlerinde bile görürüz.

olur mu öyle şey dünyaca ünlü oyun alanında tr yi temsil edecek sözü geçecek enes batur var ya :D

• Saruman96 S kullanıcısına yanıt

En son meclise davet edilmişti :( kendi ülken bile seni anlayamazken elin oyun şirketi nasıl anlasın :D bu arada dying light 2 türkçe gelecekmiş sevindirici haber.

• UBİSOFT NE ZAMAN TÜRKÇE OYUN ÇIKARACAK
  • ben olsam ben de türkçe eklemem. kimse kusura bakmasın, boşa masraf. türkiyenin oyun satın alım istatistikleri ortada.

• quote:

Orijinalden alıntı: WesterLandX

ben olsam ben de türkçe eklemem. kimse kusura bakmasın, boşa masraf. türkiyenin oyun satın alım istatistikleri ortada.

Hele bundan sonra Türkçe eklemeleri mümkün değil. Çünkü dolar kurunun yüksekliğinden dolayı olmuş bir AAA oyunun fiyatı 400-500 lira.

• quote:

Orijinalden alıntı: WesterLandX

ben olsam ben de türkçe eklemem. kimse kusura bakmasın, boşa masraf. türkiyenin oyun satın alım istatistikleri ortada.

Şu oyun istatistiklerini gösterir misin, cidden merak ettim ?

Cyberpunk 2077, Days Gone, Dying Light, Death Stranding, Battlefield, Detroit Become Human. bunlar neden Türkçe çıktı acaba.... boşa masraf olduğunu mu düşünüyorsun ?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.