Şimdi Ara

UBİSOFT NE ZAMAN TÜRKÇE OYUN ÇIKARACAK (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
4.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • atsuma kullanıcısına yanıt
    merak ettiğim şu, böyle bir yasa koysak "tamam o zaman bizde bu pazardan çıkarız eklemiyoruz dil falan" derlermi, bence derler çünkü o kibre ve paraya sahip firmalar çok, komik olan birde bunları savunan çıkacakır illaki
  • Fuat yeme bizi şimdi. Burda orijinal oyun, ücretli çevirilere destek vs edebiyatı yapıp, ücretli yamaları kırıp yayınlayanlara bir sürü laf edip Annoymous discordunda milletten nfs paybackın kırılan yama linkini dileniyordun. Millete torrent edebiyatı yapma boş yere.
    --------------------------------------------------------------------
    Said hocam; yalnız amerika hariç geri kalan yerlerde hep yakın oranlarda kar etmiş ubisoft. Biraz daha baskı yapılsa olacak gibi bu resmi türkçe işi ubi oyunlarına. 6-7 ay sonra update ile bile getirilebilirse başlangıç için iyidir.
  • şu ubinin nasıl dikkatini çekeriz mesaj bombardımanımı yapsak
  • gerald008 G kullanıcısına yanıt
    Ben o yama ile oyun oynamadim sadece bilgi aldım eğer Türkçe oynamak isteseydim gider alir u crew den oynardım oyunu. Ayrıca oyunun torrent değil originden orijinal. Senin amaç farklı anlaşılan ufaklık. Doğruları söyleyince nasıl hedef olduk.

    Ben hiç bir grubun yamasını paralı ise çalıp oyunu da korsanda oynamadım oynamam. Böyle bir şey yapacaksam niye alenen yapayım ufaklık?

    Adıma hesap açıp burada Batman Türkçe yamasını da dagittiniz devam edin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Üstteki mesajım senin içinde geçerli ufaklık blokluydun açtım pişman oldum. Siz böyle olmaya devam edin beni mutlu ediyorsunuz ufakliklar. Size inat desteğe devam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • UBİSOFT NE ZAMAN TÜRKÇE OYUN ÇIKARACAK
    Gerçekten çok güzel bilgi alıyorsunuz Fuat bey.Yani en ince detayına kadar.Oyun çevirinin de new dawn yamasını gözden kaçırmamanız için bir bakarsınız.
    Ufaklıkmış.Şu yorumlarınla kimin çocuk olduğu meydanda.İşine gelmeyince hemen ban dersiniz tabi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerald008 -- 13 Ağustos 2019; 12:29:20 >
  • Bir kişi sürekli başkalarına pislik atıyorsa bilinki bu kendi pisliklerini örtmek içindir. Burda esas konu korsan değil büyük firmaların bizi takmayışı attığımız adımlara karşı tepkisiz kalması.

    Herkes korsan kullanmıyor burda konuyu korsana çekip yalakanın biri kendi korsan kullanıp milleti ağlamakla itham etmiş bir diğeri artık tool paylaşmayacağını söylemiş (zaten dikkat ediyorum son zamanlarda bu tip hayrına iş yapanlar ilk fırsatta bir şeyleri bahane edip elini ayağını çekiyor bu işlerden) zihniyetiniz buysa yapmayın kardeşim hep söylerim su akar yolunu bulur bu sektörün tekeli siz değilsiniz her zaman size alternatif sizden iyileri bile çıkar.

    Ben kendi adıma bir çok hit oyunun uygun veya yüksek fiyatıyla gold sürümünü alıyorum hatta burda çeviri yapan bir guruba çevirecekleri oyunun gold sürümünü vermekten vazgeçmiştim. Bir kaç gün öncede forum içinden bir arkadaştan uygun fiyata The Division 2 Gold Edition sürümünü aldım.

    Burda konu korsan değil yaptırım olmadan satış yükselterek olmaz bu işler.

    Red Dead Redemption 2, 26 Ekim’den bu yana toplam 23 milyon kopya,
    Call of Duty: Modern Warfare 3, Kasım 2013’ten bu yana 26,5 milyon kopya,
    Super Mario 64, 23,24 milyon kopya,
    Modern Warfare 2, 22,7 milyon kopya sattı.

    Herifler totalde bu miktarda satış yaptıkça sen ülkende her hit oyundan 1 milyon bile satsan umrunda olmaz onların.

    Herifler hem serbest hem aç gözlü önceleri oyunlar kutulu kağıtlıyken bu kadar pahalı değildi. Maliyet azaldı ama oyun fiyatları arttı yetmedi dlc çıkardılar yetmedi mikro ödeme ile aç gözlülüğe devam ettiler.

    Korsana dönelim hiç desteklemiyorum ama bazıları emeğe saygı diyip diyip bu adamların emeğini savunuyor ama bu herifler çeviri yapan gurupların emeğini hiçe sayıp yaptıkları işlere bakmıyorlar bile (nerde emeğe saygı) oyunlarını satın alan Türk müşterilerinin attığı mailllere isteklere hep aynı kopyala yapıştır cevaplar veriyorlar (nerde kaldı ticaretin altın kuralı müşteri daima haklıdır)

    Korsandan bahsedenler bir zamanlar oyun fiyatlarının yüksek olmasının sebebi korsanın yaygın olması diyordu ama şu an günümüzde korsan azaldı çıkan çoğu hit oyun korsanda uzun zaman kırılamıyor bile ayrıca özellikle Steam sayesinde ülkemizde orjinal oyun alımıda inanılmaz derecede arttı ama gelinen nokta içeriği kısılan ve günden güne yüksek miktarda artan oyun fiyatları.

    Sizin kafadan gitsek şimdi artan orjinal oyun kullanımıyla fiyatların azalması lazımdı ama size göre şimdide artan dolar buna engel oldu kısaca sizde bu eziklik duygusu oldukça gelinen noktayı görmeyip hep bir mazaretle beklenti içinde ömrünüzü yersiniz.

    Bu kitle şimdi Türkçe oyunların az olmasını yine kendince mazaretlerle bir yerlere bağlıyor o yüzden çok kaale almayın bunları daha öncede söyledim su akar yolunu bulur zamanla hepsi aşılır bunların şimdilik anı yaşamaya bakın kimsenin sizi baskılamasına tool paylaşmam çeviri yapmam gibi tehditlerle ego kasmasına izin vermeyin.

    Unutmayın her zaman bir alternatif bulunur kimse kimseye muhtaç değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gerald008


    Gerçekten çok güzel bilgi alıyorsunuz Fuat bey.Yani en ince detayına kadar.Oyun çevirinin de new dawn yamasını gözden kaçırmamanız için bir bakarsınız.
    Ufaklıkmış.Şu yorumlarınla kimin çocuk olduğu meydanda.İşine gelmeyince hemen ban dersiniz tabi.
    😄😄😄😄😄😄😄👍👍👍👍👍👍👏👏👏👏👏

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz omurgasızlığından bahsediyoruz sen gelmiş size inat desteğe devam, şaka mısın?
    ---------------------------------------
    lan yeter ekleyecez tamam dedirtmemiz lazım :D
  • Eee burada ne oldu şimdi ufaklık oyunu bitirdiğim yamayı oynadığım edindiğim mi ortaya çıkmış ? Ayrıca New dawn mevzysu çok farklı. Önce ücretsiz olup daha sonra paralı çıkarılması tepkimdi. O oyunu da oynamadım çıktığı zaman edindim ve oyunlarım yine orijinal. Ha gayret ufakliklar devam ne kadar da hirslanmissiniz😎

    Beni bilen en iyi oyuna yama yapanlar sizin gibi ergenler değil. O yüzden son mesajimdir. İyi forumlar 👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sizin ki gene iyi ps4 sahipleri napsın 😭😭😭😭

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsol kullanıcısıyım korsan çeviriye destek veren biriyim ac serisini çeviren ekibin yamasını eklemeyen ubisofta en güzel cvp animus projesinin yamasıdır. Sazanlar atlamasın bir oyun 400 tl Türkçe yama yoksa korsan çevirisi varsa oynarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şirketlerin tek düşündükleri kârdır para varsa yapar yoksa yapmaz.Şirketlerin işleyişini araştırın aşağı yukarı aynı şeye denk gelecek. Maalesef ülkemizde korsan kullanımı yüksek ve bu kurdan dolayı alım gücünün düşük olması vs gibi sebeplerden dolayı Türkçe oyun yapmak maliyetleri karşılamıyor. Bana sorarsanız kurumuz ve alım gücümüz yüksek olsa bile ahlaki olarak çöktüğümüz için "salak mısın ? sen oyuna para veriyorsun" ,"Ben bedavaya oynuyorum hehehehe" gibi sözlerden oyunu alan insanlarda bir süre sonra bu toplum gibi oluyor. Özetle : Bunu hak ediyorsunuz.Hak ettiğiniz gibi yaşıyorsunuz.


  • alex59 kullanıcısına yanıt
    1 milyon satılan PS4'e karşı 50.000 satılan RDR2 Türkçe olsa ne olur, olmasa ne?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ubisoft un biraz Türkçe eklediği oyun var. Assassin's Creed Revelations en azından yerel insanlara vurunca falan Türkçe küfür ediyordular

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış hatırlamıyorsam çöpisoft'un r6sı Türkçe dil destekliydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: benimkucukbebegim

    Şirketlerin tek düşündükleri kârdır para varsa yapar yoksa yapmaz.Şirketlerin işleyişini araştırın aşağı yukarı aynı şeye denk gelecek. Maalesef ülkemizde korsan kullanımı yüksek ve bu kurdan dolayı alım gücünün düşük olması vs gibi sebeplerden dolayı Türkçe oyun yapmak maliyetleri karşılamıyor. Bana sorarsanız kurumuz ve alım gücümüz yüksek olsa bile ahlaki olarak çöktüğümüz için "salak mısın ? sen oyuna para veriyorsun" ,"Ben bedavaya oynuyorum hehehehe" gibi sözlerden oyunu alan insanlarda bir süre sonra bu toplum gibi oluyor. Özetle : Bunu hak ediyorsunuz.Hak ettiğiniz gibi yaşıyorsunuz.
    Kusura bakmayın ama oyunların fiyatını aşağı çekseler insanlar korsan oynamak yerine parasını verip alırlar, düşünceniz çok yanlış. Ucuza satmak hiç satamamaktan daha iyidir. Adamlar 200 liraya oyun çıkarıyorlar, 100 yapsalar 1 değil 6-7 kişi satın alacak o oyunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunların tr çıkmasını beklerken çürüyeceğinize biraz ingilizce kasıp oyunları anlayacak seviyeye gelsenize
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Time Lord

    Kusura bakmayın ama oyunların fiyatını aşağı çekseler insanlar korsan oynamak yerine parasını verip alırlar, düşünceniz çok yanlış. Ucuza satmak hiç satamamaktan daha iyidir. Adamlar 200 liraya oyun çıkarıyorlar, 100 yapsalar 1 değil 6-7 kişi satın alacak o oyunu.

    Alıntıları Göster
    UBİSOFT NE ZAMAN TÜRKÇE OYUN ÇIKARACAK

    burada zaten bir şirketin hemen hemen neden yüksek fiyatlara oyun çıkardığını anlarsınız.Maliyetini kurtarmıyor.Türkiye de ofis açmak onların maaşlarını ödemek teknolojik vs giderlerini sağlamak maliyetli bir iş. Şirketler fiyat düşürmeyi bilmiyor mu ? Emin olun sizin bu 100 TL 200 oyun satacağıma 50 tl ye 1000 oyun satarım düşüncesi reelde o kadar da işe yaramıyor.(kendi düşüncem böyledir) 100 tl ye 100 oyun satıp 1000 TL kazanacağıma 200 TL ye 60 oyun satıp 1200 tl kazanmak mı mantıklı yoksa diğer yöntem mi ? Ubisoft u savunmuyorum kesinlikle ancak ülkenin gelecek yıllarda pek düzelme umudu olmadığı için (yatırım yapılamaz kredi notları ve istatislikler)Türkiye pazarı pek önemsenmiyor veya ciddiye alınmıyor.


    edit: bir resim daha:
    UBİSOFT NE ZAMAN TÜRKÇE OYUN ÇIKARACAK

    neden riot tr den örnek verdim diye sorarsanız oyun firması olarak bu ülkeye ciddi manada yatırım yapan bir kaç şirketten biri.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.