Şimdi Ara

Uberman Uyku Yöntemi.-Günde 6 kere 20 dakika uyuma yöntemi.-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
24
Favori
4.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 4Chan'da dolaşırken bilgi amaçlı bir başlık gördüm, daldım direk.Hayatın kısayollarını anlatan resimler var, işte askılığı ters asarak zaman kazanın gibisinden basit ama güzel şeyler.Sonra karşıma kocaman bir resim çıktı önce ilgimi çekmedi, ama inceleyince epey önemli bir şeymiş onu fark ettim.Yöntemin mantığı şuymuş;Beyin uyurken REM ve diğer uyku hallerini yaşıyormuş, hayatta kalabilmek ve yeterli düzeyde dinlenmek için gerekli olan sadece REM uyku haliymiş, bir nevi diğer haller gereksiz zaman israfıymış. 8 saatlik toplam uykuda sadece 2 saat REM uykusu var, ve 4 saat arayla 20 dakika kestirildiğinde normal bir 8 saatlik uykuya eşdeğermiş, hatta bazı yerlerde çok daha yararlı olduğu yazıyor, bu programı uygulayanlar "Kendimi daha zinde hissediyorum." tarzında şeyler diyorlar. -Çeşitli bloglar var.-Burada bu yöntemi deneyenlerin olduğunu pek sanmıyorum ama bu bilgiyi sizinle paylaşmak istedim.
    Şimdiden söyliyeyim; Yöntemi kendim denemedim, pek araştırma fırsatı da bulamadım, her kaynak İngilizce olduğundan üşendim.

    http://images.4chan.org/b/src/1352652868870.jpg
    Bu da bahsi geçen fotoğraf.

    Deneyen veya bilgi sahibi olursa paylaşırsa iyi olabilir.







  • Mesajım bulunsun eve gidince araştıracağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4chan olduğundan sazan.avi olmasın
  • Benim uykuya dalmam yarım saat sürüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: temiz para

    4chan olduğundan sazan.avi olmasın

    Dediğim gibi, tonla kaynak var Google'da bunun üzerinde. Adamların kendilerinin uydurdukları bir şey değil fakat günde 6 defa 20 dakika kestirmek kadar kolay olmayabilir yöntem. Ama yine de var yani.
  • Gerçek bir yöntem da vinci sleep hatta diğer adı
  • Çok önceden araştırmıştım bunu. Bu yaz belki denerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sınavlara çalışırken işe çok yarar bu yöntem
  • Bugün başlıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gündüz vakti şakkadanak uyuyabilenlere feci imrenirim, imkanı yok yapamayacağım bir şey. İşsizken tercihim 48 saatlik günler geçirmek, 36 saat aylak aylak proje arayarak gezindikten sonra kalan 12 saat boyunca uyumak.
  • Mesaj kalsinda bos zamanda bakarim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam tersi uyumamak içinde

    evden çıkıcaksın dışarda olunca ve koşuşturma varsa .uyku direncinde varsa uyumazsın 24 saat.
  • da vinci uykusu onun adi arkadas ta belirtmis
    ama 20 dakikayi gecince sistem bozuluyordu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erkahn

    da vinci uykusu onun adi arkadas ta belirtmis
    ama 20 dakikayi gecince sistem bozuluyordu

    Bir uykuyu 30 dakika geçirince sistem bozuluyormuş, fazladan uykunun düzeni bozacağını sanmıyorum pek.
  • Bulunsun
  • deneyen varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir şey var ama ben uyurken baya düşünürüm, 30 dk veya bilemediğim bir süre uzanır dururum. Şimdi ben kaç dakikaya kuracağım saati? 20 dkyı geçince de olmaz diyorsunuz? Bu gece deneyesim geldi.
  • Mesajım şuraya kıvrılsın deniycem
  • Merak ettim bak simdi yapicam bu gun 2 saat uyucam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer önemli bir işiniz yok ise mesela sınava çalışmak gibi veya deney yapmak vb. çok gereksiz bir uygulama
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.