Uber Ücretsiz Yolculuk (2 adet)

-
-
Banada gelmiş ama nasıl kullanıyoruz? Anlatabilecek varsa çok sevinirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alttaki indirim aşı için olması lazım sadece hastanelere bedava götürüyor.
Kendisi otomatik düşüyor kredi kartı ile ödeyince.
belirtilen hastanelerden binişli yada inişli olmayınca indirim düşmüyor
-
Bende uberin uygulamasını açtığımda son sürüm olmasına rağmen güncelleme yapmalısınız diye uyarı çıkıyor ve yandex go uygulamasına yönlendiriyor. Uber uygulamasını açabilen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: oceannn12
Alttaki indirim aşı için olması lazım sadece hastanelere bedava götürüyor.Evet hocam onun için galiba o indirim. Siz söyleyince aklıma geldi benim de.
-
Aynı bende de
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Belirtilen kısmı önemli, özel bir hastane yolculuğunda otomatik düşmemişti. Listede sadece devlet hastaneleri varmış.
-
quote:
Orijinalden alıntı: nasozbyBelirtilen kısmı önemli, özel bir hastane yolculuğunda otomatik düşmemişti. Listede sadece devlet hastaneleri varmış.
Bitakside yolculuk bitince telefona onaylama ekrani geliyor siz onaylayinca kredi kartindan cekiliyor, gecen hafta ilk defa uber kullandim taksici odemeyi gonderince direk karttan cekti hicbir sekilde onaylama ekrani gelmedi.
Ayarlara baktim boyle bir guvenlik ayarida bulamadim, ben mi birsey kaciriyorum?
Taksici 10bin gonderse direk cekecek karttan.
-
Geçen hafta başıma geldi. 27 tuttu 270 girdi taksici. Uygulamadan ubere bildirdim ertesi gün düzeltildi.
quote:
Orijinalden alıntı: Vahsi Hindi SürpriziBitakside yolculuk bitince telefona onaylama ekrani geliyor siz onaylayinca kredi kartindan cekiliyor, gecen hafta ilk defa uber kullandim taksici odemeyi gonderince direk karttan cekti hicbir sekilde onaylama ekrani gelmedi.
Ayarlara baktim boyle bir guvenlik ayarida bulamadim, ben mi birsey kaciriyorum?
Taksici 10bin gonderse direk cekecek karttan.
yol mesafesi ve geçirilen süreden uber gerçek rakamı daima bulur. hatta birkere kredi kartı dediğim halde dalıp para vermiştim Uber onu bile iade etti Uber müşteri memnuniyeti konusunda kral
Hocam elbet bir sekilde duzeltilir lakin neden bunun pesine dusup zaman harcayacagiz, veya karttaki son 1000TL desek parasiz kalabiliriz 1 hafta. Bunu benzer cokca seneryo olabilir.
Bitaksi gibi onay ekraninin olmamasi acayip sacma olmus.
@ktyd
-
artık taksiciler uber sürücülerini sıkıştırmayı bıraktı mı? Binmeye korkuyoruz Uber'e
-
Bitaksi gibi olmaması bana da saçma geliyor. Taksiye bindin gittin 30 TL tuttu diyelim. İndikten sonra adam yazdı 40 TL. Ondan sonra itirazla mi ugrasicaz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dt.Tahaartık taksiciler uber sürücülerini sıkıştırmayı bıraktı mı? Binmeye korkuyoruz Uber'e
Hocam artik taksiciler uber oldu. Turkiye gercegi
-
dün aşı olmaya giderken kullanayım dedim uber bulamadı bir türlü evin önünden vızır vızır taksi geçiyor
quote:
Orijinalden alıntı: Vahsi Hindi SürpriziHocam artik taksiciler uber oldu. Turkiye gercegi
Alıntıları Gösteranlamadım hocam detaylandırırmısınız? bitaksi gibi mi oldu uber?
-
UBERAŞI promosyon kodunu girdikten sonra gideceğim hastanenin adresini girdiğimde 55 ile 85 lira arasında tahmini bir fiyat çıkarttı. Aynı mesafe için biTaksi 98 lira tahmini fiyat çıkartıyor. Acaba Uber'in tahmini fiyatında promosyon kodu ile gelecek 40 lira indirimi çıkartıp mı yazdı. Yani gerçek tahmini rakam 95 ile 125 arası ve indirim düştükten sonra ödeyeceğim tutar 55 ile 85 lira arası olabilir mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- bim güneş kremi
- trendyol plus nedir
- morpa kampüs yaz tatili üyeliği
- yandex tod kampanyası
- gnç sinema bileti nasıl kullanılır
- letgo komisyon alıyor mu
- black friday 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X