Şimdi Ara

Uber Ücretsiz Yolculuk (2 adet) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.731
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vahsi Hindi Sürprizi kullanıcısına yanıt
    sanal kredi kartını kayıt etsek ve sanal karta da tahmini tutarın 10-15 lira üstünde limit versek sorun çıkar mı? bu durumda taksici 25 lira yerine 250 lira girerse bankanın ödemeye onay vermemesi lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok abi yok içinde taksilerin geçtiği hiç bir teknolojik iyileştirme bizim memlekette işe yaramıyor. Uber aşı kodunu kullandık zor bela gitti ailem aşıya. Kimisi yok ben almam diyor iptal ediyor, kimisi haberim yok olmaz böyle bir şey diyor. Eskisi gibi UBER olayı olsa keşke. İmamoğlu da bu mafya bozuntularına diş geçiremedi.

• kellemrt kullanıcısına yanıt

Evet hocam bitaksi ile uber ayni gibi dusunun,

Uber i sadece sari taksiler yapiyor artik turkiyede. Gerci öncesindede mafyatik adamlar ele gecirmisti vito araclari alip überi tek ellerine almislar araclarada söföleri vermisler oturduklari yerden gelir elde etmislerdi. Bu sekilde daha iyi oldu öncesine göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

sanal kredi kartını kayıt etsek ve sanal karta da tahmini tutarın 10-15 lira üstünde limit versek sorun çıkar mı? bu durumda taksici 25 lira yerine 250 lira girerse bankanın ödemeye onay vermemesi lazım.

Hocam bende sanal kart ile kullaniyorum zaten. Dediginiz gibi sanal kart limitinin üzerinde cekim yapamaz. Lakin asiri sacma bir sistemleri var.

• Vahsi Hindi Sürprizi kullanıcısına yanıt
    Başka birisi 25 lira yerine 250 çekti diye yazmıştı. O da mı sanal kart kullanıyordu acaba?

• UBERAŞI kodunu kabul etmiyor. Deneyen oldu mu yakın zamanda?

• coolman7 C kullanıcısına yanıt

Hocam sürekli sanalkart limiti ile uğraşmamak için genelde 500tl gibi limit acıyorum. O kişide aynı şekilde yaptıysa olmuş olabilir.

Uber geri yatırır sorun değil ama uğraşmak gerekir gereksiz yere.

Onay ekranı gelse yolculuk bitiminde sorunsuz olur. Cidden acayip saçma bu şekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mag13 kullanıcısına yanıt
    2 gün önce denedim, olmuştu.

• nakit ödemelerde de bu kodu kullanabiliyor muyuz ?

• 3 yolculukta %50 indirim. 4 Temmuz tarihine kadar geçerli. max indirim 40 TL.

Kod: 3UBER50

• Bugün arkadaşıma kahvaltıya gittim. Özel bı hastaneye yakın. İneceğim yeri hastaneyi girdim. 30 TL tuttu hiç ücret ödemedim. Dönerken de başka bı yerde yine özel bı hastaneye yakindim oradan çağırdım taksiyi. 18 TL tuttu yine hiç ücret ödemedim.

• UBERAŞI kodu izmir’de de geçerli olmuş ama hastane şartıyla ilgili bir şey yazmıyor. MERHABAIZMIR ile aynı kod 40 lira %100 indirim sağlıyor yazıyor sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UBERAŞI'yı 4'e çıkarmış Uber, 31 Temmuz son, kullanın mutlaka.

Uber Ücretsiz Yolculuk (2 adet)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.