< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 1 Ağustos 2025; 0:57:5 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Obilet Ayın 1'ine Özel Uçak Bileti ve Otellerde %25 İndirim

-
-
Geçen ayın konusu
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161625906
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Sonyboy kudurtucu.
Bu kullanıcı, profil detaylarına sadece yöneticilerin erişebilmesine izin verdi, bu nedenle görüntüleyemiyorsunuz.
FIFA Online 4 [ANA KONU] -
Uçak bileti de Kodu girecek yer göremedim şu an
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Uygulama üzerinden girince gözüküyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Baktıgım butun otellerde dışarıya göre fazla fiyat veriyor. var mı fırsat gördükleriniz
_____________________________ -
Dışarıya göre pahalı olsa da %25 indirimle ucuza geliyor. Otel rezervasyonu yaptıracaktım, iyi denk geldi. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
geçen ay gibi bu ay kodu birden fazla kullanan var mı ? gidiş dönüş bilette ayrı ayrı almayı düşünüyordum
Fırsat için öncelikle teşekkür ederim. @victoribarbo
Bugün akşam ve Cumartesi gecesi için konaklamaya ihtiyacım vardı, ancak yoğunluktan dolayı ayarlayamamıştım. Bu fırsat sayesinde ihtiyaçlarımı halletmiş oldum.
Küçük bir not: Konaklama tutarı 6.000 TL’yi geçtiği için, iki geceyi aynı hesap üzerinden ayrı ayrı satın alarak, her seferinde FIRSAT kodunu kullanıp %25 indirim elde ettim.
6.000 TL üzeri konaklamalarda, rezervasyonu bölmek mantıklı olabilir. Ancak 6.000 TL’nin altında kalan çoklu gece rezervasyonlarında, bazı durumlarda ayrı ayrı almak toplamda daha pahalıya gelebiliyor. Bu nedenle dikkatli olmakta fayda var.
gercek fırsat bu ucak bıletlerıde 3000 tlye kadar 2100 kadar dusuyor ayrı ayrı hesaplardan yapmak lazım baya uygun oluyor 6 bınlk bılet 4 bıne geldı
Bir hesapla üç adet kod kullanmaya izin veriyor bilginize
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Şampiyonluk şarkısı
düşmesin dillerden... -
-
ben aldım gidiş ayrı dönüş ayrı aldım 2 kere de
ayın 1 indeki kapmanyaydı hocam. geçti.