Şimdi Ara

Uber Partisi [Davet]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde 5 adet bilet var katılmak isteyen 3 kişi daha olursa 3er den açıp yüzüğün dibine vurabiliriz
    Monkumun elinde str hellfiredan kurtulmak istiyorum durum vahim Akşam 22:00 de gelmek isteyen olursa konuya yazsın Kolay gelsin

Bt:Kemp#2894
    oyunhabercisi
  • ne lagı bu hocam bende pek sıkıntı yok bölgesel heralde

Bt:Kemp#2894
    oyunhabercisi
  • ben genelde tek oynadığım için sıkıntı olmuyor ozaman düzelince yapalım ozaman hocam

Orijinalden alıntı: N1ghtshade

elimde 5 adet bilet var katılmak isteyen 3 kişi daha olursa 3er den açıp yüzüğün dibine vurabiliriz
    Monkumun elinde str hellfiredan kurtulmak istiyorum durum vahim Akşam 22:00 de gelmek isteyen olursa konuya yazsın Kolay gelsin

gerekirse yardımcı olurum bende :) onererkut#2425
    İntel i7 4790k -- MSI z97 Gaming 5 -- GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ CL9 -- Corsair Graphite 600t --SAPPHIRE R9 280X VAPOR-X -- COOLER MASTER Seidon 120v -- ASUS 23.6" VN247H -- ASUS VQ248QE -- Sharkoon X-Tatic S7 7.1 -- Sennheiser HD 429 -- Sandisk 256 GB ultra plus ssd -- http://forum.donanimhaber.com/m_83541876/tm.htm xigmatek asssassin incelemem
  • bendede 8 tane var ama lag büyük sıkıntı eklerseniz beraber deneyebiliriz Dogi#2665
    Firehammer#2415

btag : nihaterdi#2984
    Firehammer#2415
  • Merhaba arkadaşlar bana uber hakkında biraz detay verebilirmisiniz. Mesela mp7 de yada 10 kesmiş olmam yapacağım yüzük için stat değişirtirirmi, elimde 3 machine var yeterli olurmu. Tek başına çok zorlarmı ? Tabi ben daha önce yapmadığım için detaylara da hakim değilim aklınızdaki önemli noktalarıda paylaşırsanız sevinirim.

Orijinalden alıntı: raistlin11

Merhaba arkadaşlar bana uber hakkında biraz detay verebilirmisiniz. Mesela mp7 de yada 10 kesmiş olmam yapacağım yüzük için stat değişirtirirmi, elimde 3 machine var yeterli olurmu. Tek başına çok zorlarmı ? Tabi ben daha önce yapmadığım için detaylara da hakim değilim aklınızdaki önemli noktalarıda paylaşırsanız sevinirim.

Yüzüğün statlarını etkilemez ama düşük mp de überboss lardan yüzük için gereken organları alma şansın azalır. Tek başına yüksek mp de kesmen için sağlam char olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.